Zdravím, mám fotoaparát HP PhotoSmart M307, je ještě 1,5roku v záruce, ale mám takový problém, fotaparát jsem měl v kapse a uklouznul jsem na chodníku a rozbil si na něm displej, fotoaparát jinak fotí bez problémů a funguje až na ten displej, nevíte někdo jestli by to společnost HP uznala jako opravu v záruce? asi neco?
Ještě bych měl jeden dotaz:šel by použít LCD displej který má stejné parametry jako ten v HP M307 z fotoaparátu Canon A75, displej v tom Canonu je stejně velký a i rozlišení je stejné, ale nevím jestli by tam pasovaly konektory toho displeje.
Ten displej ve fotoaparátu je jen na konektoru nebo soušástí hlavní desky?
Díky za odpovědi
Výměna LCD displeje u digitálního fotoaparátu
- Fr33dom
- Začátečník
-
- sx02
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
1) Jako zaruku ti to fakt neuznaji. Ja pustil fotak v zaruce na zem a holt jsem si taky tu vymenu displeje musel zaplatit.
2) Displeje jsou tam na malem plochem konektoru, cili pokud je stejny jit by to mohlo, na desce napajeny nebvyvaj a vyrabi je nekdo treti vestinou - ja mam v Canonu displej od Sony.
3) Radsi bych se o to ale nepokousel, abys neprisel o zaruku uplne. Coz bude znamenat docela palku - v mem pripade to bylo 400 za displej a 1300 za vymenu. Ted me napada ze bych se na to v pripade HP v*s*al uplne
2) Displeje jsou tam na malem plochem konektoru, cili pokud je stejny jit by to mohlo, na desce napajeny nebvyvaj a vyrabi je nekdo treti vestinou - ja mam v Canonu displej od Sony.
3) Radsi bych se o to ale nepokousel, abys neprisel o zaruku uplne. Coz bude znamenat docela palku - v mem pripade to bylo 400 za displej a 1300 za vymenu. Ted me napada ze bych se na to v pripade HP v*s*al uplne