Opera pada
- K@m1k@23_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Opera pada
Kdyz zapnu Operu, tak se mi v ruznych casovych intervalech vzdycky sekne s naslednym padem do Woken a hlaskou Odeslat/neodeslat zpravu o chybach. Vubec zadnej jinej program mi to nedela. Je sice pravda, ze jsem OC, ale kdyz mi to nedelaji ani hry, tak to tim snad nebude(ze by Opera byla na HW narocnejsi nez CoD2 na full detaily?)...
- Smeli
- Začátečník

-
Re: Opera pada
Hloupost (to s tou náročností). Jakou Operu používáš? Zkus reinstalovat...K@m1k@23_CZ píše:Kdyz zapnu Operu, tak se mi v ruznych casovych intervalech vzdycky sekne s naslednym padem do Woken a hlaskou Odeslat/neodeslat zpravu o chybach. Vubec zadnej jinej program mi to nedela. Je sice pravda, ze jsem OC, ale kdyz mi to nedelaji ani hry, tak to tim snad nebude(ze by Opera byla na HW narocnejsi nez CoD2 na full detaily?)...
- K@m1k@23_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- decried
- Začátečník

- Smeli
- Začátečník

-
- marian_m
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Možno by pomohlo nainštalovanie starej verzie napr. 8.0, alebo 8.52.
Osobne si však myslím, že to spôsobuje Windows - pravdepodobne proces Iexplore.exe. Ak máš WinXP skús ešte obnovu systému na čas pred nainštalovaním Opery. Skúsil by som ešte odinštalovať Operu a ručne vymazať všetky zmienky o Opere v registroch a znovu ju nainštalovať. Potom už asi zostáva počkať na novšiu verziu a dúfať, že mrznúť nebude a zatiaľ používať Internet Explorer, alebo Firefox.
Osobne si však myslím, že to spôsobuje Windows - pravdepodobne proces Iexplore.exe. Ak máš WinXP skús ešte obnovu systému na čas pred nainštalovaním Opery. Skúsil by som ešte odinštalovať Operu a ručne vymazať všetky zmienky o Opere v registroch a znovu ju nainštalovať. Potom už asi zostáva počkať na novšiu verziu a dúfať, že mrznúť nebude a zatiaľ používať Internet Explorer, alebo Firefox.
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: