Opera pada

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
K@m1k@23_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Opera pada

Příspěvek od K@m1k@23_CZ »

Kdyz zapnu Operu, tak se mi v ruznych casovych intervalech vzdycky sekne s naslednym padem do Woken a hlaskou Odeslat/neodeslat zpravu o chybach. Vubec zadnej jinej program mi to nedela. Je sice pravda, ze jsem OC, ale kdyz mi to nedelaji ani hry, tak to tim snad nebude(ze by Opera byla na HW narocnejsi nez CoD2 na full detaily?)...
Smeli
Začátečník
Začátečník

Re: Opera pada

Příspěvek od Smeli »

K@m1k@23_CZ píše:Kdyz zapnu Operu, tak se mi v ruznych casovych intervalech vzdycky sekne s naslednym padem do Woken a hlaskou Odeslat/neodeslat zpravu o chybach. Vubec zadnej jinej program mi to nedela. Je sice pravda, ze jsem OC, ale kdyz mi to nedelaji ani hry, tak to tim snad nebude(ze by Opera byla na HW narocnejsi nez CoD2 na full detaily?)...
Hloupost (to s tou náročností). Jakou Operu používáš? Zkus reinstalovat... :wink:
Obrázek
K@m1k@23_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K@m1k@23_CZ »

Nejnovejsi (8.53).
Reinstall Opery nepomohl, Wokna reinstalovat nebudu...
decried
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od decried »

Tiez mi pada a nedokazem si to vysvetlit. PC je rockstable. Vacsinou padne po vykonani niecoho, napriklad po odoslani postu alebo kliknuti na nejaky odkaz...
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Klasicky, co si pamatuju (používám 9TP2) tak Opera padala na email na centrum.cz. Chyba by mohla být i např. v nějakém pluginu (flashe, java, wmp plugin...). Opravdu chce vystihovat, kdy to konkrétně padá a co to má společného (ty stránky) :wink:
Obrázek
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marian_m »

Možno by pomohlo nainštalovanie starej verzie napr. 8.0, alebo 8.52.
Osobne si však myslím, že to spôsobuje Windows - pravdepodobne proces Iexplore.exe. Ak máš WinXP skús ešte obnovu systému na čas pred nainštalovaním Opery. Skúsil by som ešte odinštalovať Operu a ručne vymazať všetky zmienky o Opere v registroch a znovu ju nainštalovať. Potom už asi zostáva počkať na novšiu verziu a dúfať, že mrznúť nebude a zatiaľ používať Internet Explorer, alebo Firefox.
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Ja bych zkusil smazat cely profil - C:\\Documents and settings\_tvuj nick_\Data aplikaci\Opera\Profile ..... ale nevim, jestli to pomuze ....
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“