Vadná grafika v generals

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Vadná grafika v generals

Příspěvek od Scorp »

Zdravim, u brachova kompu blbne v generals grafika, zem je prostě černá(někdy bílá) všechno ostatní je OK, autta, budovy, cesty, jenom zem blbne, reinstaloval sem drivery pro grafiku i direct X, generals sem asi 2x reinstaloval. Přitom jiný hry se zdaj OK. Může to bejt nastavením BIOSu? nebo něco jinýho :? ?
Havoc
Začátečník
Začátečník

Ovladače

Příspěvek od Havoc »

Nějaké problémy s Generalsem řeší WHQL ovladače Forceware 56.56. Jsou neoficiální ale mohli by pomoci. Hledej je na www.guru3d.com
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

ale nedávno mu to šlo v poho, a od tý doby snad nic nedělal, neni to třeba G2 mx400?
Havoc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Havoc »

Mě se stávalo, že mi zmizely budovy(na geforce4MX). Zkus to různě ponastavovat(800x600/minimální detaily) nebo to přeinstaluj(to většinou pomáhá pokud to předtím fungovalo)
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

sakra sem psal že sem to už asi 2x přeinstaloval(odinstalováno a znovu nainstalovano) a ty detaily sem taky zkoušel
Havoc
Začátečník
Začátečník

Promiň

Příspěvek od Havoc »

Sorry, jsem to napodruhé přehlédl. Tak přeinstaluj Windows(už mi to taky pomohlo při C&C Renegade)! Já nevím co už bych vyzkoušel. Já jsem teď zkoušel novou hru Teenage Mutant Ninja Turtles a vyhodilo mě to hned po spuštění a kámošovi to přitom jede(a má taky Geforce a ty ovladače). Takže zkus ten Windows nebo si stáhni patch na ten Generals.
Havoc
Začátečník
Začátečník

Sestava

Příspěvek od Havoc »

Jo a ještě mi napiš tu sestavu s tou Geforce2MX. Možná, že jsou to ovladače od něčeho jiného.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

Durex 700, 640MB RAM, 80 Disky Maxtor, MB: ECS(asi K7VZM) a G2 MX400(newim výrobce)
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

jo a ještě mam tam patch 1,6, na mim PC mi to fachá v poho, a taky sem zkoušel mu přepsat celou hru mim generalsem co mam na disku a taky to nepomohlo
Havoc
Začátečník
Začátečník

Chipset

Příspěvek od Havoc »

Snad Duron 700Mhz. Jo mě by spíše zajímalo jaký je na té desce chipset. Jestli je tam chipset Via tak tam nainstaluj nejnovější Via 4in1. Pokud tam máš SiS tak nainstaluj nejnovější AGP driver. Pokud by ani jedno nepomohlo tak přeinstaluj Windows(pokud možno tam dej XPéčka - mám jako druhý komp P3 750Mhz,512MB SDRAM a XPéčka jedou úplně v pohodě)
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

VIA KT133A, XP bez SP
Havoc
Začátečník
Začátečník

4in1

Příspěvek od Havoc »

No takže tam nahraj nejnovější Via 4in1 a k tomu Service Pack 1. Jinak k té Geforce2 MX400 doporučuji ovladače 44.03(používal jsem je na Geforce2Pro a byly bezproblémové) kdyby byly problémy tak nějaké 45ky. Pokud by to nepřestalo dělat tak zkus přeinstalovat ten Windows.
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

hoho, tak myslim že bratr asi ten genrals oželí :oops:
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Právě ovl. 44.03 dělaly v Generals problémy - mizení budov a podobně.45.23 už byly v pohodě.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Scorp »

ňáky 4kový(4x.xx) tam měl, dal sem mu tušim 53.03, ma tam ty samy co mam ted ja a me to de v poho
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“