Vadná grafika v generals
Moderátor: Baneshee
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Vadná grafika v generals
Zdravim, u brachova kompu blbne v generals grafika, zem je prostě černá(někdy bílá) všechno ostatní je OK, autta, budovy, cesty, jenom zem blbne, reinstaloval sem drivery pro grafiku i direct X, generals sem asi 2x reinstaloval. Přitom jiný hry se zdaj OK. Může to bejt nastavením BIOSu? nebo něco jinýho
?
- Havoc
- Začátečník

-
Ovladače
Nějaké problémy s Generalsem řeší WHQL ovladače Forceware 56.56. Jsou neoficiální ale mohli by pomoci. Hledej je na www.guru3d.com
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Havoc
- Začátečník

-
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Havoc
- Začátečník

-
Promiň
Sorry, jsem to napodruhé přehlédl. Tak přeinstaluj Windows(už mi to taky pomohlo při C&C Renegade)! Já nevím co už bych vyzkoušel. Já jsem teď zkoušel novou hru Teenage Mutant Ninja Turtles a vyhodilo mě to hned po spuštění a kámošovi to přitom jede(a má taky Geforce a ty ovladače). Takže zkus ten Windows nebo si stáhni patch na ten Generals.
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Havoc
- Začátečník

-
Chipset
Snad Duron 700Mhz. Jo mě by spíše zajímalo jaký je na té desce chipset. Jestli je tam chipset Via tak tam nainstaluj nejnovější Via 4in1. Pokud tam máš SiS tak nainstaluj nejnovější AGP driver. Pokud by ani jedno nepomohlo tak přeinstaluj Windows(pokud možno tam dej XPéčka - mám jako druhý komp P3 750Mhz,512MB SDRAM a XPéčka jedou úplně v pohodě)
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Havoc
- Začátečník

-
4in1
No takže tam nahraj nejnovější Via 4in1 a k tomu Service Pack 1. Jinak k té Geforce2 MX400 doporučuji ovladače 44.03(používal jsem je na Geforce2Pro a byly bezproblémové) kdyby byly problémy tak nějaké 45ky. Pokud by to nepřestalo dělat tak zkus přeinstalovat ten Windows.
- drak
- Začátečník

Právě ovl. 44.03 dělaly v Generals problémy - mizení budov a podobně.45.23 už byly v pohodě.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670