Antiviraky

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

shadow píše:..česko-slovenské...
Bývavalo - teď už České nebo Slovenské.... Nebo že by nastalo opětné sloučení Čech, Moravy a Slezska se Slovenskem? :oops: (Třeba se Parou@back s nas@Ráth@em spojí třeba nejenom se Slovenskem :) , ale třeba i s rudými Marťany - uvidíme.... :twisted: )
shadow píše:Jinak si to myslím shrnul výstižně :roll:
Přesně tak. Oba produkty mají co nabídnout, ať každý vybere podle svého gusta. :wink:

Kompromis rychlosti a detekce = NOD 32
Nejlepší detekce na úkor rychlosti = KAV5.
Testováno přímo ve SSQL (Shit Software Quality Laboratory). :lol: 8)

Oba antiviráky mají "druhotné" neblahé efekty na systém - nicméně KAV5 jich má po mnoha "Shitotestech" méně. :wink:
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Update NOD32 w98 x XP

Příspěvek od ka-spel »

Lze použít adresář updfiles z NOD32 verze XP pro NOD32 W98? Je to zaměnitelné.
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

Měl jsem Kašpersky 4 měsíce a nechitil jsem žádný vir, potom jsem si dal Avast a po dvou měsících mi to našlo 2 viry které nešli odstranit, říkal jsem si, že je to nějak málo virú, tak jsem tam dal spátky Kašpersky a našlo to něco kolem 400 virů, to jsem zadči přeinstaloval windows, po této skušenosti bych si už avast do pc nikdy nedal... :sad:
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

F.A.N.T.O.M píše:Měl jsem Kašpersky 4 měsíce a nechitil jsem žádný vir, potom jsem si dal Avast a po dvou měsících mi to našlo 2 viry které nešli odstranit, říkal jsem si, že je to nějak málo virú, tak jsem tam dal spátky Kašpersky a našlo to něco kolem 400 virů, ...
Co více k tomu dodat... Ale 400 nevěřím, 4 bych pochopil... :wink:
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Shit píše:
F.A.N.T.O.M píše:Měl jsem Kašpersky 4 měsíce a nechitil jsem žádný vir, potom jsem si dal Avast a po dvou měsících mi to našlo 2 viry které nešli odstranit, říkal jsem si, že je to nějak málo virú, tak jsem tam dal spátky Kašpersky a našlo to něco kolem 400 virů, ...
Co více k tomu dodat... Ale 400 nevěřím, 4 bych pochopil... :wink:
Bylo to asi 380, a to jsem tam měl zároveň AVG a Avast, já taky lezu každý den na stránky které jsou zavirovaný, hodně virů jsem tam měl vícekrát, jen pokaždé nědke jinde.
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

F.A.N.T.O.M píše:..a to jsem tam měl zároveň AVG a Avast.....
:blee: Nemám jiných slov - Proč oba dva najednou? :?
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Shit píše:
F.A.N.T.O.M píše:..a to jsem tam měl zároveň AVG a Avast.....
:blee: Nemám jiných slov - Proč oba dva najednou? :?
Abych nechitil vir, myslel jsem si že dva špatný antiviry jsou jako jeden podprůměrnej, ale néni to tak
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

F.A.N.T.O.M píše:
Shit píše: :blee: Nemám jiných slov - Proč oba dva najednou? :?
Abych nechitil vir, myslel jsem si že dva špatný antiviry jsou jako jeden podprůměrnej, ale néni to tak
Je nesmysl tam mit 2 antiviry, jen jeden muže byt rezidentní a hlavne každy antivir ti pomaluje system....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dzin píše:
F.A.N.T.O.M píše: Abych nechitil vir, myslel jsem si že dva špatný antiviry jsou jako jeden podprůměrnej, ale néni to tak
Je nesmysl tam mit 2 antiviry, jen jeden muže byt rezidentní a hlavne každy antivir ti pomaluje system....
Si ce nevim co to znamená rezidentní, ale systém jsem měl dost pomalej
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nehlede na to ze 2 antiviry se navzajem hadaji a mohou zpusobit pad systemu.
Ja pouzivam Avast 4.6 home s nastaveni rezidentni ochrany na MAX a jsem spokojen. Taky obcas lezu na stranky s viry. Ale nezezu tam s IE ale s FF, jsem za firewallem a Avast to vzdy vychital a i ucine blokoval to co se snazilo do PC neustale stahovat. Za posledni rok zastavil asi 50 viru pred jejich rozlezenim se v PC. Nod je podle testu jasne nejlepsi ale Avast se taky celkem dobre umistuje.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

na net pres operu!, antiviraka: Kaspersky max.spokojenost na net jedine s Zonealarmem(Firewall-Full verze 8) )
ale kdyz jsi nejsme jist snecim a chci rychle projet comp ,tak mam jeste SAVG full verzi :wink: keterej nebezi po startu winu,cili nebrzdi, zapnuho, sthnu update a scanuji...ale to jen kdyz specham..
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Woyta píše:Nehlede na to ze 2 antiviry se navzajem hadaji a mohou zpusobit pad systemu.
Ja pouzivam Avast 4.6 home s nastaveni rezidentni ochrany na MAX a jsem spokojen. Taky obcas lezu na stranky s viry. Ale nezezu tam s IE ale s FF, jsem za firewallem a Avast to vzdy vychital a i ucine blokoval to co se snazilo do PC neustale stahovat. Za posledni rok zastavil asi 50 viru pred jejich rozlezenim se v PC. Nod je podle testu jasne nejlepsi ale Avast se taky celkem dobre umistuje.
Taky jsem dřív používal IE, ale teď ho už v PC ani nemam (nesnáším bordel)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Woyta píše:Nod je podle testu jasne nejlepsi
Tohle tvrzení snad ani nemyslíš vážně.... Podívej se pořádně na testy..... třeba tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=58482&start=20

Kód: Vybrat vše

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2006_02.php

Kód: Vybrat vše

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/report09.pdf
:wink:

Tvrdit "jasně nejlepší" je "Paroubkovina"... :lol: @ neboli lež... :P
F.A.N.T.O.M píše:Taky jsem dřív používal IE, ale teď ho už v PC ani nemam (nesnáším bordel)
Ale máš.... Jenom ho třeba nepoužíváš... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“