Bývavalo - teď už České nebo Slovenské.... Nebo že by nastalo opětné sloučení Čech, Moravy a Slezska se Slovenskem? (Třeba se Parou@back s nas@Ráth@em spojí třeba nejenom se Slovenskem , ale třeba i s rudými Marťany - uvidíme.... )
shadow píše:Jinak si to myslím shrnul výstižně
Přesně tak. Oba produkty mají co nabídnout, ať každý vybere podle svého gusta.
Kompromis rychlosti a detekce = NOD 32
Nejlepší detekce na úkor rychlosti = KAV5.
Testováno přímo ve SSQL (Shit Software Quality Laboratory).
Oba antiviráky mají "druhotné" neblahé efekty na systém - nicméně KAV5 jich má po mnoha "Shitotestech" méně.
Měl jsem Kašpersky 4 měsíce a nechitil jsem žádný vir, potom jsem si dal Avast a po dvou měsících mi to našlo 2 viry které nešli odstranit, říkal jsem si, že je to nějak málo virú, tak jsem tam dal spátky Kašpersky a našlo to něco kolem 400 virů, to jsem zadči přeinstaloval windows, po této skušenosti bych si už avast do pc nikdy nedal...
F.A.N.T.O.M píše:Měl jsem Kašpersky 4 měsíce a nechitil jsem žádný vir, potom jsem si dal Avast a po dvou měsících mi to našlo 2 viry které nešli odstranit, říkal jsem si, že je to nějak málo virú, tak jsem tam dal spátky Kašpersky a našlo to něco kolem 400 virů, ...
Co více k tomu dodat... Ale 400 nevěřím, 4 bych pochopil...
F.A.N.T.O.M píše:Měl jsem Kašpersky 4 měsíce a nechitil jsem žádný vir, potom jsem si dal Avast a po dvou měsících mi to našlo 2 viry které nešli odstranit, říkal jsem si, že je to nějak málo virú, tak jsem tam dal spátky Kašpersky a našlo to něco kolem 400 virů, ...
Co více k tomu dodat... Ale 400 nevěřím, 4 bych pochopil...
Bylo to asi 380, a to jsem tam měl zároveň AVG a Avast, já taky lezu každý den na stránky které jsou zavirovaný, hodně virů jsem tam měl vícekrát, jen pokaždé nědke jinde.
Nehlede na to ze 2 antiviry se navzajem hadaji a mohou zpusobit pad systemu.
Ja pouzivam Avast 4.6 home s nastaveni rezidentni ochrany na MAX a jsem spokojen. Taky obcas lezu na stranky s viry. Ale nezezu tam s IE ale s FF, jsem za firewallem a Avast to vzdy vychital a i ucine blokoval to co se snazilo do PC neustale stahovat. Za posledni rok zastavil asi 50 viru pred jejich rozlezenim se v PC. Nod je podle testu jasne nejlepsi ale Avast se taky celkem dobre umistuje.
na net pres operu!, antiviraka: Kaspersky max.spokojenost na net jedine s Zonealarmem(Firewall-Full verze )
ale kdyz jsi nejsme jist snecim a chci rychle projet comp ,tak mam jeste SAVG full verzi keterej nebezi po startu winu,cili nebrzdi, zapnuho, sthnu update a scanuji...ale to jen kdyz specham..
Woyta píše:Nehlede na to ze 2 antiviry se navzajem hadaji a mohou zpusobit pad systemu.
Ja pouzivam Avast 4.6 home s nastaveni rezidentni ochrany na MAX a jsem spokojen. Taky obcas lezu na stranky s viry. Ale nezezu tam s IE ale s FF, jsem za firewallem a Avast to vzdy vychital a i ucine blokoval to co se snazilo do PC neustale stahovat. Za posledni rok zastavil asi 50 viru pred jejich rozlezenim se v PC. Nod je podle testu jasne nejlepsi ale Avast se taky celkem dobre umistuje.
Taky jsem dřív používal IE, ale teď ho už v PC ani nemam (nesnáším bordel)