Budto na tom disku neni vytvoren oddil, nebo pokud jsi ho vzal odjinud, tak na nem je jiny system souboru (nejspise NTFS), takze ho ME nevidi (NTFS vidi az od W2K vyse)
no ale jak naformatovat? zadnou spravu disku pod mileniama nemam .... jakysi klon partition magicu co jsem si stáhl ten disk taky nevidí a do dosu se (nevim proc) nedostanu .....takze? :/
kerosene píše:no ale jak naformatovat? zadnou spravu disku pod mileniama nemam .... jakysi klon partition magicu co jsem si stáhl ten disk taky nevidí a do dosu se (nevim proc) nedostanu .....takze? :/
spouštěcí disketa pokud máš win9x:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jo, já zapomněl že máš ty ME. Tak jak psal Dzin, přes bootovací disketu rozjeď windos, a tam dej ten disk normálně naformátovat, případne vytvořit nebo změnit oddíly (fdisk)
Zdarec,nevim si uz rady.do ted jsem mel na desce Gigabyte K8NSC zapojeny jako systemovy ATA disk a nyni jsem koupil SATA na ktery jsem nahral system a ATA disk jsem naformatoval jenze ten SATA disk jede jen s tim ATA a kdyz ten ATA odpojim tak to napise BOOT FAILURE,INSERT DISK...
ale s tim ATA to nacte.na cd od MB nemuzu najit nejaky ovladac na SATA disk.
Poradte nekdo
PC:mainstrem,nic zvláštního...
nic čím se chlubit...
3D mark 05 4600b.
tohle mi taky delalo problemy staci ve spravci zarizeni nebo jak to je tam ten disk dat jako vyjimatelny protoze to se mi stalo na 98SE a v tento pc nebyl ale ve spravci zarizeni byl a kdyz sem ho dal jako vyjimatelnej tak to fakcilo bez problemu