Stavim novy pocitac (zamereni hry, internet, video)...bez HDD, bez mechanik, monitor, repro, klavesnici i mys uz mam...ted jen procesor, grafarnu, RAMky, zakladku, zdroj a bednu. Procesor asi Intel D 930, RAM - 1,5GB neznackovy, zakladku nejakej Intel nebo Asusku, to neni dulezity, to dovybereme...zdroj nejakej 450W a bednu jakoukoliv . Potreboval bych akorat poradit, jestli je ten D 930 dostacujici. AMD mi neradte, je ted technologicky dost pozadu (mel jsem 2 AMD, nejsem zaujaty).
Nejvetsi dilema mam s grafickou kartou, Nvidia i Radeon jsou ted dost vyvazeni...nejvic uvazuju nad 7800GT nebo X1800XT (u obou 256MB verze).
U her bych nejradsi behal tak anizotropni nebo jiny filtr, 4xAA, rozliseni 1024*768. Nevite, ktera to zvladne lepe ? Staci mi odkaz na nejake aktualni porovnani, ja uz si to rozeberu...nasel jsem akorat stara srovnani s prvnimi ovladaci pro Radeon kartu takze neobjektivni.
Takze hlavne:
1, znackova RAM 1GB rychlejsi : neznackova 1,5GB pomalejsi
2, GF 7800GT(X - ale ta cena

) : Radeon X1800XT
3, kvuli UT2007 a memu castemu multitaskingu Intel dualcore : AMD dualcore
Diky za rady panove

. A docela jsem pospichal a je to muj prvni postik tady tak pokud je to ve spatne sekci nebo se to uz nekde resilo tak mi prosim nenadavejte, diky

.
EDIT:mam 35000Kc na nakup