btw nejsem Xsan ale Xan
projekt:Triangle by cruG - my homemade case -
Moderátor: L4mka
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kopi.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jako zatim pěkná kostra, jsem zvědavej jak ti to vyjde. Já mam taky kostru svařenou, a je to křivý jak prdel a je to boj na to něco přidělat. A taky jsem zvědavej jak spojíš ty dvě plexiskla... uvidíme
Nechci moc rejpat, ale:
Oprav si na konci to "Xsane", a máš tam ještě několik hrubek (celí základ, přihrátka, kouřovím - jen tak zběžně). Fakt nechci rejpat, ale pro všechny - naučte se alespoň základy českýho pravopisu... je to hnus někdy.
Pak nevim proč si postnul první stránku na konec - ale to kdyžtak někdo (Stoobi
) kdyžtak smaže. (a nebo nechá)
Go on...
Nechci moc rejpat, ale:
Oprav si na konci to "Xsane", a máš tam ještě několik hrubek (celí základ, přihrátka, kouřovím - jen tak zběžně). Fakt nechci rejpat, ale pro všechny - naučte se alespoň základy českýho pravopisu... je to hnus někdy.
Pak nevim proč si postnul první stránku na konec - ale to kdyžtak někdo (Stoobi
Go on...
- crug
- Začátečník

- crug
- Začátečník

- Radeon9550
- Začátečník

tak to uz se tesim na fotky, jelikoz takovehle mody me zajimaji, hlavne teda interier a jeho provedeni a chlazeni v malem prostoru 
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- Sweet_Acid
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- warpeq
- Začátečník

teda, bud bych celou vec zmensil (je tam hrozne moc zbytecnyho prostoru) a nebo... ted jde o to, kolik na to ma nas modder penizku, ale predstavte si na jedny strane LCD monitor (tak 15"), mirne vyklapeci aby byl kolme poloze (popripade i otocny, aby po sklopeni byla zobrazovaci cast smerem dolu a chránìná) a z druhé strany zacvakavací klavesnice a mys, kabel na pevno veden nejakou dírou... VOALA, komplet na LANky

- Sweet_Acid
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crash3r_cz
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sweet_Acid
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
TO : crash3r_cz já jsem to celý čet, jen jsem komentoval ten nápad
jako nápad je to dobrý, použitelnost už menší ...
Jsem zvědavej jak to dopadne, protože zatím se to vyvíjí celkem zajímavě ...
Jsem zvědavej jak to dopadne, protože zatím se to vyvíjí celkem zajímavě ...
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
Notebook: Compaq Armada 1750 Pentium II@400, 128 MB RAM, 60 GB HDD MODED - only color tuning : ))
- crug
- Začátečník

Jak napsal crasher LCD jsem zamítnul pro to že jsem se rozhodl pro inrustry .......... nechte se překvapit co tam bude už mám nákresy pro sebe jak to všechno bude ............ penízky jsou zatím !!! .........jediný co prozradím je to že jedna strana , která bude přístupová se bude otvírat na čudlík sama pomocí motorku ..... tot vše jinak včera jsem nastříkal kostru základní barvou a dneska to vemu žlutou.

- Sweet_Acid
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Začína mě to zajímat čím dál tím víc ... .
jak slyším motůrek, samo otecírat tak jsem vždy zvědavej ajk to dopadne ... BTW hodíš sem nějaký návrhy, nebo je to přísně tajný ?
PC:CPU : AMD Athlon 64 3000+ @2,44 GHz, RAM : 1 GB, HDD : 160GB, GPU : NVIDIA GeForce 6600GT PCI-e, MB : ASUS K8N4-E, DVD Rom : NEC (MAD DOG)
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj taky mě to láká... tu přístupovou stranu (na čudl) chceš provést stylem "garážový vrata"?
to je snad jediný řešení, který mě napadá... ale rozhodně ne nereálný!
btw. rád sleduju takovýto dost netradiční mody a jenom tiše závidím
neměl bych na to vzít svářečku, zavřít se do garáže a kutit... 
btw. rád sleduju takovýto dost netradiční mody a jenom tiše závidím
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- crug
- Začátečník

Zatím to je přísně tajné.Ty dvířka.
Další fotky .
První na to šla základní šedá barva a teďka ještě žlutá.
Tady jsou fotky ... zítra budu dělat černé pruhy:)

Přihrádka na zdroj a rozvod kabelů

Opravenou předělala se složka ve které je to umístěné ty fotky
Další fotky .
První na to šla základní šedá barva a teďka ještě žlutá.
Tady jsou fotky ... zítra budu dělat černé pruhy:)
Přihrádka na zdroj a rozvod kabelů
Opravenou předělala se složka ve které je to umístěné ty fotky
Naposledy upravil(a) crug dne pon 27. bře 2006, 22:37, celkem upraveno 2 x.
- Radeon9550
- Začátečník

Sorry ale nejak se nezobrazujou fotky

No moc se mi libi jak to mas vyreseny se zdrojem a tim rozvodem.Zatim fakt good a de videt ze uz si nekdy neco delal ze proste neco umis!!

No moc se mi libi jak to mas vyreseny se zdrojem a tim rozvodem.Zatim fakt good a de videt ze uz si nekdy neco delal ze proste neco umis!!
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- crug
- Začátečník

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: