Divný obraz
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Divný obraz
poslední dobou mám problém s obrazem.Totiž když třeba minimalizuju okno tak při sjíždění k liště dolů se za oknem táhne jakísi divný čáry a takový věci jako když to něco nevykreslí!
I ve hře jsou prostě takový zeleno červený barvy a je to třeba na objektech na kartě mám arctic cooling ale jede v pohodě není taktovaná a ani není horká.Je to špatný Blbnou mě i windows takže je reinstaluju a naformátuju disk.Je to ošklivý se na to dívat.Prosím poraďte co mám dělat děkuju 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Divný obraz
Nezakládej 2 thredy k jednomu problemu!Artass91 píše:poslední dobou mám problém s obrazem.Totiž když třeba minimalizuju okno tak při sjíždění k liště dolů se za oknem táhne jakísi divný čáry a takový věci jako když to něco nevykreslí!I ve hře jsou prostě takový zeleno červený barvy a je to třeba na objektech na kartě mám arctic cooling ale jede v pohodě není taktovaná a ani není horká.Je to špatný Blbnou mě i windows takže je reinstaluju a naformátuju disk.Je to ošklivý se na to dívat.Prosím poraďte co mám dělat děkuju
Vypadá to že ti odcházi VGA kvuli Arctic cooling....
jestli to neni chyba driverů.
- qulee
- Nováček

-
Ahoj, včera se u mne vyskytl podobný problém. Po více než roce bezproblémového chodu se začaly oběvovat v obraze čtverečky a čáry. Nejdříve pouze ve win, myslel jsem, že bude problém v ovladačích, nebo že se komp přehřívá, ale ne. Dnes se tento problém vyskytuje už při bootování:
Při nabíhání windows:
A po spuštění hry (pokud vůbec jde spustit:
Odešla grafika? Nebo přestal stíhat zdroj?
Moje konfigurace: Barton 2500+ (netaktovaný, chlazení Arctic cooling copper silent 2), deska Asus A7N8X Deluxe, zdroj chieftec 360W, grafika Radeon 9700PRO AIW, 2x256MB RAM, 2x120GB SATA, zvuk SB Audigy2, DVD-RW sony, šuplík s HDD
Díky za odpovědi
Kód: Vybrat vše
http://qulee.wz.cz/chyba.jpgKód: Vybrat vše
http://qulee.wz.cz/chyba1.jpgKód: Vybrat vše
http://qulee.wz.cz/chyba3.jpg
http://qulee.wz.cz/chyba4.jpg
http://qulee.wz.cz/chyba5.jpgMoje konfigurace: Barton 2500+ (netaktovaný, chlazení Arctic cooling copper silent 2), deska Asus A7N8X Deluxe, zdroj chieftec 360W, grafika Radeon 9700PRO AIW, 2x256MB RAM, 2x120GB SATA, zvuk SB Audigy2, DVD-RW sony, šuplík s HDD
Díky za odpovědi
- michalv
- Začátečník

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- qulee
- Nováček

-
- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- michalv
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Protože to neni originální díl, takže reklamace nemusi vyjit, nekdy to poznaji, že je odpálené napájení.Nekde to tu bylo že AC odpaluje kartymichalv píše:jestli je v záruce tak bych šel ji reklamovat.
Ale nevím proč by ji měl rozbít ten arctic(nebo jak)
on to tu nekdo vysvetlí
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

I v případě že teď karta funguje, raději namontuj zpět původní chladič. Napájení některých karet nejsou dimenzovaná pro vysoký odběr VGA Silenceru a časem dojde ke zničení karty. Více se dočteš tady.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- Artass91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý

-
Proc?Pokud to dela na default tak sup na reklamaci..Jen by me zajimalo jako grafiku by ti dali misto 9700AIWArtass91 píše:Ale proč bych to reklamoval když mě jede??Leda bych vyměnil arctic za orig. chladič, ale reklamačku by mě nevzali....
Mac...
- Dava.cz
- Nováček

- qulee
- Nováček

-
Trošku jsem googloval a našel jsem maníka s podobným problémem, ovšem moc mi to nepomohlo:
Jinak už jsem si objednal GF6800GS+chladič, než budu upgradovat celý komp, musím vydržet s tímto
Já kartu zřejmě již nemám v záruce (ani jsem nenašel záručák), takže smůla. Myslíte, že by mi ji někde neotestovali/neopravili třeba i za peníze?
Jinak už jsem si objednal GF6800GS+chladič, než budu upgradovat celý komp, musím vydržet s tímto