Excalibur Radeon 9600 Pro - Nefunkcni TV vystup
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Branigan
- Nováček

Excalibur Radeon 9600 Pro - Nefunkcni TV vystup
Nejdou mi prehravat filmy zkrz TV. Kartu mam propojenou s-video kabelem do skartu TV. Pres Catalyst control center se mi podarilo TV pripojit - dal jsem vynutit zjisteni. Filmy mi ale stejne nezobrazuje - pouze cervene pruhy pres TV. V theater mode mam nastaveno "the same for all displays". Kde je problem?
Dekuji
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A co kabel ??? skusil si to u nekoho jinyho ??? kdyz to neni kabel tak reklamace VGA
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Briketa
- Začátečník

-
- Branigan
- Nováček

Nezobrazuje se nic krome tech pruhu, ani plochaMr.Nigga píše:nezobrazují se ti jenom filmy nebo se ti nezobrazuje nic?
zkus snížit rozlišení na obou monitorech
ještě zkus checknout nastavení PAL/SECAM jestli tam nemáš NTSC
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

tohle mi dělala TV, když jsem dal větší rozlišení jak 800x600(to víš, stará Tesla).
To PAL/SECAM najdeš ve "vlastnosti displaye(prostě pravej klik na plochu)/nastaveni/upřesnit/obrazovky/TV/formát"
Tady buď zadej zem odkud je ta televize nebo přímo formát, myslím že to je PAL-D, ale nejsem si jistej
To PAL/SECAM najdeš ve "vlastnosti displaye(prostě pravej klik na plochu)/nastaveni/upřesnit/obrazovky/TV/formát"
Tady buď zadej zem odkud je ta televize nebo přímo formát, myslím že to je PAL-D, ale nejsem si jistej
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Branigan
- Nováček

Jo mel jsem tam nastaven PAL-D, testoval jsem i PAL-K a jine, ale porad nic. Uz jsem ze zoufalosti zkousel i druhou TV, ale stejne to nejede. Asi se na to vy... a koupi DVD playera z Makra za litr....Mr.Nigga píše:tohle mi dělala TV, když jsem dal větší rozlišení jak 800x600(to víš, stará Tesla).
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

možná má ta grafika špatnej s-video výstup
Já TV připojuji přes Video rekordér cinchem, je to stejný jako do SCARTu, ale můžu i nahrávat
a zatím mi to vždycky fungovalo, takže bych opravdu zkusil reklamovat tu grafiku ať nevyhodíš zbytečně prachy za něco co nepotřebuješ
Já TV připojuji přes Video rekordér cinchem, je to stejný jako do SCARTu, ale můžu i nahrávat
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur