Excalibur Radeon 9600 Pro - Nefunkcni TV vystup

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Branigan
Nováček
Nováček

Excalibur Radeon 9600 Pro - Nefunkcni TV vystup

Příspěvek od Branigan »

Nejdou mi prehravat filmy zkrz TV. Kartu mam propojenou s-video kabelem do skartu TV. Pres Catalyst control center se mi podarilo TV pripojit - dal jsem vynutit zjisteni. Filmy mi ale stejne nezobrazuje - pouze cervene pruhy pres TV. V theater mode mam nastaveno "the same for all displays". Kde je problem? :? Dekuji
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

A co kabel ??? skusil si to u nekoho jinyho ??? kdyz to neni kabel tak reklamace VGA
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Branigan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Branigan »

Jo, zkoušel jsem i druhý kabel, ale pořád nic :x
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

nezobrazují se ti jenom filmy nebo se ti nezobrazuje nic?
zkus snížit rozlišení na obou monitorech
ještě zkus checknout nastavení PAL/SECAM jestli tam nemáš NTSC
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Briketa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Briketa »

Musis v ovladacich nastavit TV jako primarni display.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
Branigan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Branigan »

Mr.Nigga píše:nezobrazují se ti jenom filmy nebo se ti nezobrazuje nic?
zkus snížit rozlišení na obou monitorech
ještě zkus checknout nastavení PAL/SECAM jestli tam nemáš NTSC
Nezobrazuje se nic krome tech pruhu, ani plocha :x . Po chvili zkouseni se TV sama vypne. Jeste jsem checkoval nastaveni primo v TV a S-video mam nastaveno na "ON". Tak uz fakt nevim :( . Nemuze to byt treba nejakymi kodeky? To PAL/SECAM nastaveni najdu kde? :oops: TV mam samozrejme nastaven jako primarni display...
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

tohle mi dělala TV, když jsem dal větší rozlišení jak 800x600(to víš, stará Tesla).
To PAL/SECAM najdeš ve "vlastnosti displaye(prostě pravej klik na plochu)/nastaveni/upřesnit/obrazovky/TV/formát"
Tady buď zadej zem odkud je ta televize nebo přímo formát, myslím že to je PAL-D, ale nejsem si jistej
Branigan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Branigan »

Mr.Nigga píše:tohle mi dělala TV, když jsem dal větší rozlišení jak 800x600(to víš, stará Tesla).
To PAL/SECAM najdeš ve "vlastnosti displaye(prostě pravej klik na plochu)/nastaveni/upřesnit/obrazovky/TV/formát"
Tady buď zadej zem odkud je ta televize nebo přímo formát, myslím že to je PAL-D, ale nejsem si jistej
Jo mel jsem tam nastaven PAL-D, testoval jsem i PAL-K a jine, ale porad nic. Uz jsem ze zoufalosti zkousel i druhou TV, ale stejne to nejede. Asi se na to vy... a koupi DVD playera z Makra za litr.... :sad:. Kazdopadne diky za rady.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

možná má ta grafika špatnej s-video výstup :?
Já TV připojuji přes Video rekordér cinchem, je to stejný jako do SCARTu, ale můžu i nahrávat :-D a zatím mi to vždycky fungovalo, takže bych opravdu zkusil reklamovat tu grafiku ať nevyhodíš zbytečně prachy za něco co nepotřebuješ
Branigan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Branigan »

jj zkusim reklamovat grafarnu a uvidim! 8)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“