Bloody's 1st casemod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak musím se přidat ke kladným hodnocením. Vypadá to pěkně a není tam vidět nic vyloženě nepovedenýho. Samozřejmě na můj vkus to trochu moc svítí, ale to je věc názoru. A možná by stálo za to předělat interiér, především zdroj. Ale to se můžeš časem, jinak je to zajímavý a myslím, že dost návštěv to ohromí...:)
dR@gon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dR@gon »

Wow, to je parádní kousek. Jak se ti povedlo stříknout tu perfektní stříbrnou? Co je to zač? Jako komplet je to fakt hezký... že jsi se nechal inspirovat tutorialem plamenů na MNPcTech ?
CPU: Core i5 2500K MB: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 RAM: 2x 4096MB Kingston HyperX 1333MHz GPU: ASUS ENGTX560Ti 1GB SSD: LiteOn LCT128M3S 128GB SataIII
HDD1: 250GB Seagate SataII HDD2: 500GB Seagate SataII HDD3: 1TB Samsung Spinpoint F2 SataII Sound: SB X-fi Xtreme Audio PCIe DVD+/-RW: LG GH22NS50 DVD+/-RW: LG GSAH30N Repro: Genius SW HomeTheater 4000 Case + Power: Sharkoon Rebel 12 + 550W OCZ ZS OS: Windows 7 Ultimate SP1
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

vzal jsi to pekne z gruntu a povedlo se. Je to pekny.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jediny co me vadi je ten zdroj a predek jinak sqela prace ty plameny sou rulezzz
nebyl by pls veci obrazek ty klavesnice? cim si to psal stetcem?
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Xan píše:jediny co me vadi je ten zdroj a predek jinak sqela prace ty plameny sou rulezzz
nebyl by pls veci obrazek ty klavesnice? cim si to psal stetcem?
Rekl bych nejakym lihovim fixem. Nastesti ma presnou ruku. Moje pismo by vypadalo desne. Osobne bych volil odolnejsi reseni. Vyrezat pismena na plotru a navrch pruhlednou folii.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Vypadá to docela mocně, líbí se mi, že je to všechno ( CASE, monitor, ... ) ve stejným stylu :) , ale ty světla sou opravdu hrozný, nedokážu si představit, že u tohoto PC trávim noc :x.
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Re: .

Příspěvek od Mrazák »

piXar píše:Vypadá to docela mocně, líbí se mi, že je to všechno ( CASE, monitor, ... ) ve stejným stylu :) , ale ty světla sou opravdu hrozný, nedokážu si představit, že u tohoto PC trávim noc :x.
Bloody píše:
hoblajz píše:Jako udělaný to máš pěkně, ale třeba koukat v noci na nějakej film...nebo vůbec v noci sedět u toho compu...bych za chvíli zmodral... :)
To já asi taky a proto tam mám vypínače na veškerý osvětlení....))
:wink:
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: R7 7700, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: RTX 3060 Ti |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD Opteron 180 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
Bloody
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody »

S tou klávesnicí sem si opravdu vyhrál, je to popsaný tenkou lihovkou a přestříkaný bezbarvým lakem.
Tady jsou větší fotky:
ObrázekObrázek
Bloody
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody »

dR@gon píše:Wow, to je parádní kousek. Jak se ti povedlo stříknout tu perfektní stříbrnou? Co je to zač? Jako komplet je to fakt hezký... že jsi se nechal inspirovat tutorialem plamenů na MNPcTech ?
Ta stříbrná co je na předním panelu je vlastně chromová....značka DUPLI-COLOR chrome silver no.: 722707 za ňáký dvě stovky. Vypadá hafo dobře jen chce několikrát přestříkat bezbarvym lakem jinak se odře a můžete to vzít ředidlem....
JohnyX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyX »

teda z dalky jsem fakt nepoznal ze je to cely psany rucne:-) :lol:
CPU:AMD AthlonXP 1800+@1,5GHz RAM:256Mb PC133 GPU:GForce FX5200 64Mb HDD:QuantumFireball 20,5Gb DVD:SONY DVD/CD-RW FDD:Shit PowerSource: 350W Forton Case:Noname WI-FI: D-Link DWL-510
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

Hele jak si tu klavenici prepsal je to takovy super neni to jednotvarny a neni to takovy nudny !!!! fakt good .

nechces to udelaj i me ??? :-D
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

fakt super mod, líbí se mi, jak vše ladí :) obzvlášť ta klávesnice, ručně psané popisky jsou prostě super :bigups: z dálky ani nebylo poznat, že nejsou originál a z blízka to není tak jednotvárné jako klasická klávesnice :)
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Nechci rýpat, ale zdá se mi to, nebo ne, že na tý klávesnici je tlačítko: "Scrool Lock" ??? Je to schválně, chyba, nebo špatně vidím?? :o
S.
Phobos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phobos »

Je to skvele, me se to hodne libi, me by se nic takoveho na poprve nepodarilo, tohle vzdycky obdivuju :) :thumbsup:
Pisik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pisik »

a pak ze doma neni mozne mit vlastni diskoteku :lol: ale jinak pekne :P
Pravidlo č. 1:
Technologie má vždy přednost před člověkem!
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Stanley píše:Nechci rýpat, ale zdá se mi to, nebo ne, že na tý klávesnici je tlačítko: "Scrool Lock" ??? Je to schválně, chyba, nebo špatně vidím?? :o
S.
Já to tam vidím taky, takže to bude asi jediná chybička na celý sestavě...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Bloody
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Bloody

Příspěvek od Bloody »

Jo, je tam chybička, ale fakt mě moc netrápí :-D
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

wow precizni pracicka. mozna bych na tu mechaniku dal ne tak, jak to rict, lesklou barvu, ale jinak fakt dobry
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Bloody

Příspěvek od Stanley »

Bloody píše:Jo, je tam chybička, ale fakt mě moc netrápí :-D
Óóóóó, to nééé! Já nekritizuju! Práce je to vynikající a jen jsem se ptal. Ale zase je to originál! Já chválím! 9/10 (10 si nechávám v zásobě :-) )
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Ale jo... pěkný

Akorát bych ten zdroj a celou kostru přestříkal na tu modrou, páč ta oranžová je hrůůůůza :cry:
SOLAR PRISONbude brzy
Odpovědět

Zpět na „Projekty“