Miki Frosty píše:Ahoj - chci si koupit NB - převážně na práci: kancelářské aplikace, úprava fotek, trochu grafiky (rozhodně trvám na rozlišení 1024x768), jen se chci optat, je-li spotřeba (a zahřívání) Celerona M 370 tak brutální, jak mi kdosi tvrdí ...
80-90% času stejně pojedu na zdroj, takže ve zkracování výdrže baterie nevidím problém...
Chci si koupit tenhle NB:
http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-183.html - múžu ho mít za velice slušnou cenu ...
Jde mi v podstatě jen o ten procák ...
Děkuji za tipy, rady či názory...

Mozem Ti ho iba doporucit a keby som s nim mal zle skusenosti upozornil by som ta
Tieto procesory su uplne v pohode, akurat nemaju ten "SpeedStep", na znizovanie taktu, ale pravdupovediac som aj rad, pretoze potom byvaju problemy zo stmavovanim obrazu pri prechode na setriaci rezim(bateria) a to by nastvalo aj mna, takto ti ide vsetko stale rovnako ci ides z baterie alebo zo siete

(Taka mala vyhoda Low-end procesora)
Nevyhoda je mensia vydrz a vykon,ale to je musim povedat nie tak dolezite pokial je NB primarne urceny na kancelaske ucely
Kupil som ho manzelke na 25-ku do skoly a poviem vam je to super masinka, na kancelaske ucely ako stvoreny, tam vydrzi asi 3h aj nejake drobneee, presne na minuty som to nemeral, ale co ma este viac zaujalo je fakt ze najnovsie hry sa na tomto NB daju rozbehat
A ked ozeliete najvyssie detaily a rozlisenie zahrate si skoro vsetko
Ber ho !!! A ak ho mozes mat este aj za rozumnu cenu tak nevahaj, kupou novej Toshiby nic nepokazis!
Ja som ho kupil u nas na Slovensku pred dva a pol mesiacom za 33000Skk
Trosku vela, ale co uz, po par dnoch znizili cenu
ale pohoda, ide perfektne, nieje vobec hlucny, len kde tu sa ozve aj tak pomerne tichy vetrak, som spokojny
Vrele odporucam!!!
S pozdravom Street