Ahoj - chci si koupit NB - převážně na práci: kancelářské aplikace, úprava fotek, trochu grafiky (rozhodně trvám na rozlišení 1024x768), jen se chci optat, je-li spotřeba (a zahřívání) Celerona M 370 tak brutální, jak mi kdosi tvrdí ...
80-90% času stejně pojedu na zdroj, takže ve zkracování výdrže baterie nevidím problém...
Chci si koupit tenhle NB: http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-183.html - múžu ho mít za velice slušnou cenu ...
Jde mi v podstatě jen o ten procák ...
Děkuji za tipy, rady či názory...
Koupě Toshiba Satellite L20-183 ? a co Celeron M???
Moderátor: Don
- Miki Frosty
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Koupě Toshiba Satellite L20-183 ? a co Celeron M???
AMD Athlon64 3200+(Winchester) :: DFI LANParty NF3 Ultra-DAGF :: 1024 MB DDR400 CL3 A-Data :: Sapphire Ati Radeon 3850 512MB AGP :: Seagate 160GB EIDE + WD 500GB SATA :: DVD-RW LG GSA-4163B :: 22'' LCD BENQ G2220HD ::
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Není, spotřeba (TDP) je imho menší než u Pentia M (to je logické Celeron jede na nižší frekvenci) rozdíl nastává hlavně použitím baterie šetřící aplikace - SpeedStepu, který Celeron nemá.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Streethawk
- Mírně pokročilý
Re: Koupě Toshiba Satellite L20-183 ? a co Celeron M???
Mozem Ti ho iba doporucit a keby som s nim mal zle skusenosti upozornil by som taMiki Frosty píše:Ahoj - chci si koupit NB - převážně na práci: kancelářské aplikace, úprava fotek, trochu grafiky (rozhodně trvám na rozlišení 1024x768), jen se chci optat, je-li spotřeba (a zahřívání) Celerona M 370 tak brutální, jak mi kdosi tvrdí ...
80-90% času stejně pojedu na zdroj, takže ve zkracování výdrže baterie nevidím problém...
Chci si koupit tenhle NB: http://www.ribbon.cz/katalog/notebooky/ ... 0-183.html - múžu ho mít za velice slušnou cenu ...
Jde mi v podstatě jen o ten procák ...
Děkuji za tipy, rady či názory...
Tieto procesory su uplne v pohode, akurat nemaju ten "SpeedStep", na znizovanie taktu, ale pravdupovediac som aj rad, pretoze potom byvaju problemy zo stmavovanim obrazu pri prechode na setriaci rezim(bateria) a to by nastvalo aj mna, takto ti ide vsetko stale rovnako ci ides z baterie alebo zo siete (Taka mala vyhoda Low-end procesora)
Nevyhoda je mensia vydrz a vykon,ale to je musim povedat nie tak dolezite pokial je NB primarne urceny na kancelaske ucely
Kupil som ho manzelke na 25-ku do skoly a poviem vam je to super masinka, na kancelaske ucely ako stvoreny, tam vydrzi asi 3h aj nejake drobneee, presne na minuty som to nemeral, ale co ma este viac zaujalo je fakt ze najnovsie hry sa na tomto NB daju rozbehat
A ked ozeliete najvyssie detaily a rozlisenie zahrate si skoro vsetko
Ber ho !!! A ak ho mozes mat este aj za rozumnu cenu tak nevahaj, kupou novej Toshiby nic nepokazis!
Ja som ho kupil u nas na Slovensku pred dva a pol mesiacom za 33000Skk
Trosku vela, ale co uz, po par dnoch znizili cenu
ale pohoda, ide perfektne, nieje vobec hlucny, len kde tu sa ozve aj tak pomerne tichy vetrak, som spokojny
Vrele odporucam!!!
S pozdravom Street
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- Miki Frosty
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
2 Streethawk: Tak to jsi mě potěšil tou zprávičkou - už jsem si ho objednal!!!
Slíbili mi ho v jednom e-shopu (beru jen od nich) - sice ho nemaj v sortimentu, tak jsem to zkusil poptat...
... a ještě ten den mi odpověděli z "obchodního", že do dvou dnů ho můžu mít za 20.900,- Kč s dvouletou a za 22.500,- s tříletou zárukou ...
Pro srovnání - kam se může jít zakopat třeba "Alzáč! !!! tam ho nabízejí za 24.600,-
Slíbili mi ho v jednom e-shopu (beru jen od nich) - sice ho nemaj v sortimentu, tak jsem to zkusil poptat...
... a ještě ten den mi odpověděli z "obchodního", že do dvou dnů ho můžu mít za 20.900,- Kč s dvouletou a za 22.500,- s tříletou zárukou ...
Pro srovnání - kam se může jít zakopat třeba "Alzáč! !!! tam ho nabízejí za 24.600,-
AMD Athlon64 3200+(Winchester) :: DFI LANParty NF3 Ultra-DAGF :: 1024 MB DDR400 CL3 A-Data :: Sapphire Ati Radeon 3850 512MB AGP :: Seagate 160GB EIDE + WD 500GB SATA :: DVD-RW LG GSA-4163B :: 22'' LCD BENQ G2220HD ::