Kupujete herní časopisy?
Moderátor: Baneshee
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Panove Papik, Varoscak, Honza Modrak (jeste si ho pamatuju) tvorili mimochodem crew Score na prelomu let 1997/1998 (doufam). Nejlepsim obdobim ceskeho herniho recenzenstvi byla imho doba, kdy ve Score byl Andrej Anastasov, Jan Eisler, Michal Wolf Rybka a dalsi. Z nich se pokud vim drzi jeste Michal Rybka v Levelu - ktery v soucasne dobe drzi prvni misto co se kvality tyce...maXXmilian píše:Gamestar od pocatku veku (nejdrive zejmena kvuli cene)
Mimochodem score se mi zdalo od te doby co sem ho poprve zahledl tak nejak pro pubertaky![]()
Za nejlepsi etapu povazuju hned prvni obdobi, takovej syrovej styl....panove jako Varoscak, Papik, nemuzu si vzpomenou na 3dakcnaka ale byl to honza
Nevim jestli predplatne prodlouzim, cena se mi zda dost vysoka.....uz ted to je spis takova setrvacnost mixovana s vernosti
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- shadow
- Středně pokročilý

- sodom
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Mirkana
- Začátečník

-
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- bizak
- Začátečník

Je to časopis CD Action. Je z Polska, cena 150Kč a plné hry jsou Gorky Zero: Továrna na otroky , Northland: Cesta na sever , State of War a Ve stínu havrana. Bližší info na :
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=15632
Já osobně mu moc velké šance nedávám.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
- Fifi
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

Hmm, ale minimálně dvě z těch her už na cover cd u časopisů v ČR byly, takže to zase takový terno není a moc drahý nejspíš nebyly. Každopádně 6 herních časopisů na našem malém trhu to je imho moc, takže někdo půjde brzo z kola ven ...bizak píše:Je to časopis CD Action. Je z Polska, cena 150Kč a plné hry jsou Gorky Zero: Továrna na otroky , Northland: Cesta na sever , State of War a Ve stínu havrana. Bližší info na :
Goldnoob team proud member!
- bizak
- Začátečník

Thellwin píše:Hmm, ale minimálně dvě z těch her už na cover cd u časopisů v ČR byly, takže to zase takový terno není a moc drahý nejspíš nebyly. Každopádně 6 herních časopisů na našem malém trhu to je imho moc, takže někdo půjde brzo z kola ven ...bizak píše:Je to časopis CD Action. Je z Polska, cena 150Kč a plné hry jsou Gorky Zero: Továrna na otroky , Northland: Cesta na sever , State of War a Ve stínu havrana. Bližší info na :
State of War a Ve stínu havrana - Level
Northland: Cesta na sever - Doupě
Gorky Zero: Továrna na otroky - dá se sehnat za 299 Kč
Takže žádný hit.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
- Thellwin
- Administrátor

Wtf ? http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=691
Na stránkách vydavatelství http://www.idg.cz/ nic takovýho není. Že by opoždený Apríl ?
Na stránkách vydavatelství http://www.idg.cz/ nic takovýho není. Že by opoždený Apríl ?
Goldnoob team proud member!
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm apríl to asi není, je to i tady http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=17773
jinak já sem věrnej čtenář a předplatitel Score, párkrát sem koupil Level, ale to jenom když tam byla nějaká fakt dobrá hra...
jinak já sem věrnej čtenář a předplatitel Score, párkrát sem koupil Level, ale to jenom když tam byla nějaká fakt dobrá hra...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- 133
- Začátečník

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja casopisy moc nekupuji, ale pokud su nemocny, nebo jedu nekam na cesty tak si koupim level. Graficka uprava je fakt hezka, neni preplacana, cte se to dobre, obsah DVD byva taky zajimavy, nekupuji ho pravidelne ale tak 3-4 cisla za rok koupim. Kdysi jsem taky kupoval score, tehdy to byla elita hernich casopisu, nyni uz to rict nejde. Celkem by me zajimalo jake maj obraty v prodeji score vs. level.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- drak
- Začátečník

Já jsem byl spíše vždy pro Score, který kupuju doteď, Level mě potěšil svojí " mini " verzí.Je fakt, že asi všechno najdu na netu - v naší "díře" jsme připojený jen pár měsíců - ale rád čtu klasický papírový časáky, i když už nejsou v té chvíli aktuální.To bude asi stářím
.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
- wallot
- Středně pokročilý

-
za casu davnych jsem kupoval excalibur snad od cisla 4 a i predchozi jsem pak sehnal, pak par score, levelu a pak uz nic jelikoz prisel prvni broadband aka datel s kabelem az do bytu.
jinak v dobe bradbandu mi to pripada dost zbytecne jelikoz recenze si prectu na mnoha serverech najednou, plne hry u casaku stojej za houby a zbytek se da stahnout takze je to skoda papiru.
jinak v dobe bradbandu mi to pripada dost zbytecne jelikoz recenze si prectu na mnoha serverech najednou, plne hry u casaku stojej za houby a zbytek se da stahnout takze je to skoda papiru.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- obywan
- Začátečník

- punkexploited
- Začátečník

No ja jsem zacal kupovat Score od 60 cisla protoze az v te dobe jsem si poridl prvni pc 486 dx2 66mh
to byl stroj. Ted mam predplatne s dvd a jsem spokojen hlavne vtipne a obsahle recenze jako na netu se to da taky vse precist ale casopis se da vzit i na zachod a za to pc ne(notebook ano ale asi bych ho zabarvil)
Mam rad Score jednu dobu jsem si kupoval Level i Score ale Score je pro me vitez! Nehodlam zbytecne vyhazovat penize abych zjistil ze Score Forever
Mam rad Score jednu dobu jsem si kupoval Level i Score ale Score je pro me vitez! Nehodlam zbytecne vyhazovat penize abych zjistil ze Score Forever
INTEL Pentium DC E2200 2,20GHz(2,93Ghz),MB GIGABYTE 945GCM-S2L,2x1024MB 800HMz OCZ,Gainward 8800GT 512MB,HDD WD 320GB SATAII,Monitor Belinea 19" CRT 1600x1200x72Hz
C2D 4400 2GHz@3.0GHz,2x2048MB 800HMz,MB Gigabyte P35-DS3L-P35,Powercolor 4870 1GB,COOLER Arctic Cooling Freezer 7 Pro,HDD WD 640Gb + HDD WD 320GB SATAII,DVD-R/+R Pioneer,Fortron 500W. 3dmark 06 12789bodu.
C2D 4400 2GHz@3.0GHz,2x2048MB 800HMz,MB Gigabyte P35-DS3L-P35,Powercolor 4870 1GB,COOLER Arctic Cooling Freezer 7 Pro,HDD WD 640Gb + HDD WD 320GB SATAII,DVD-R/+R Pioneer,Fortron 500W. 3dmark 06 12789bodu.