Mám celkem problém a to takovej, že mi za žádnou cenu nejde přiřadit žádnej program na soubory *.jar.
Napadlo mě, jestli není nějakej problém v registru, tak jsem vlezl do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\.jar (a do HKEY_CLASSES_ROOT\.jar) ale jakmile na to kliknu, tak to zahlásí, že došlo k chybě... Nevíte někdo prosimvás co s tim? Jsem přihlášenej jako uživatel s admin právama a to je tak jediná věc co mě napadá. Docela bych ocenil, kdybych si k tomu jaru mohl něco přiřadit, ale takhle to vážně nejde.. (I když ve windows přiřadim, tak se to příště zase ptá, čím to otevřít)
Registy - Při otevírání klíče došlo k chybě
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- jenda.69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dd
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jenda.69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm.. Tak jsem na to klikl a dostal jsem zajímavou hlášku:
Nemáte oprávnění zobrazit nastavení oprávnění pro .jar, ale můžete změnit nastavení oprávnění
Pak se mi ukázalo okno a nahoře v něm mají bejt ty uživatelský skupiny.. To je prázdný. Tak jsem přidal skupinu PC/Administrators a nastavil čtení i zápis, ale když dam OK, tak to napíše, že nelze změnit nastavení oprávnění a přístup odepřen...
Nemáte oprávnění zobrazit nastavení oprávnění pro .jar, ale můžete změnit nastavení oprávnění
Pak se mi ukázalo okno a nahoře v něm mají bejt ty uživatelský skupiny.. To je prázdný. Tak jsem přidal skupinu PC/Administrators a nastavil čtení i zápis, ale když dam OK, tak to napíše, že nelze změnit nastavení oprávnění a přístup odepřen...
- dd
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jenda.69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: