Registy - Při otevírání klíče došlo k chybě

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Registy - Při otevírání klíče došlo k chybě

Příspěvek od jenda.69 »

Mám celkem problém a to takovej, že mi za žádnou cenu nejde přiřadit žádnej program na soubory *.jar.
Napadlo mě, jestli není nějakej problém v registru, tak jsem vlezl do HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\.jar (a do HKEY_CLASSES_ROOT\.jar) ale jakmile na to kliknu, tak to zahlásí, že došlo k chybě... Nevíte někdo prosimvás co s tim? Jsem přihlášenej jako uživatel s admin právama a to je tak jediná věc co mě napadá. Docela bych ocenil, kdybych si k tomu jaru mohl něco přiřadit, ale takhle to vážně nejde.. (I když ve windows přiřadim, tak se to příště zase ptá, čím to otevřít)
dd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dd »

jednotlive klice v registru maji taky pristupova prava... v regeditu klikni pravym na klic .jar a vyber "Oprávnění..." tam zkontroluj jestli mas ze sveho uctu pravo zapisu (a asi i cteni kdyz se tam vubec nedostanes)
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jenda.69 »

Hm.. Tak jsem na to klikl a dostal jsem zajímavou hlášku:
Nemáte oprávnění zobrazit nastavení oprávnění pro .jar, ale můžete změnit nastavení oprávnění :-D
Pak se mi ukázalo okno a nahoře v něm mají bejt ty uživatelský skupiny.. To je prázdný. Tak jsem přidal skupinu PC/Administrators a nastavil čtení i zápis, ale když dam OK, tak to napíše, že nelze změnit nastavení oprávnění a přístup odepřen... :(
dd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dd »

no cely microsoft... :-D
ještě bych zkusil se přihlásit přimo jako Administrator....jestli to tam nepujde ale jinak už nevim...
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jenda.69 »

Bohužel Administrator dělá uplně to stejný.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“