Klávesa dolar a euro?
Moderátor: Don
- DJ Juris
- Nováček
-
Klávesa dolar a euro?
Mam notebook řady ACER 3023Wlmi a nevim proc, ale z nejakeho duvodu mi prestali fungovat klavesy dolar a euro (vedle kurzorových šipek). MOzna to bude zpusobeno přeinstalováním z Win Home na Profi... Prosil bych o radu, jak aktivovat tyto tlačítka při používání české klavesnice... Díky
- DJ Juris
- Nováček
-
Re: Klávesa dolar a euro?
Opravdu nikdo nevíte, čím to je??DJ Juris píše:Mam notebook řady ACER 3023Wlmi a nevim proc, ale z nejakeho duvodu mi prestali fungovat klavesy dolar a euro (vedle kurzorových šipek). MOzna to bude zpusobeno přeinstalováním z Win Home na Profi... Prosil bych o radu, jak aktivovat tyto tlačítka při používání české klavesnice... Díky
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Alesh
- Nováček
Ta utilitka dobry tip,bo mam dell a az sem nainstaloval utilitu dell quick set,tak mi zacaly fungovat klavesy s Fn+, ale i tak mi porad nefungujou cisla jen delitko,plus apod.
Dell Latitude D810(irl) a skladacka par let stara,ale prezila sem 3tydenni transport postou CR->IRL Soltek75FRV, AMD XP1,5Ghz, 256MB333Mhz + 512MB400Mhz, Ati9000PRO, 40GB Samsung SP4002H, 5.1Live, RW-LG GSA 4163B + ROM Toshiba M1712,AOC17Klr zmena na LCD Acer L1717 (prodano v irl)