Klávesa dolar a euro?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
DJ Juris
Nováček
Nováček

Klávesa dolar a euro?

Příspěvek od DJ Juris »

Mam notebook řady ACER 3023Wlmi a nevim proc, ale z nejakeho duvodu mi prestali fungovat klavesy dolar a euro (vedle kurzorových šipek). MOzna to bude zpusobeno přeinstalováním z Win Home na Profi... Prosil bych o radu, jak aktivovat tyto tlačítka při používání české klavesnice... Díky
DJ Juris
Nováček
Nováček

Re: Klávesa dolar a euro?

Příspěvek od DJ Juris »

DJ Juris píše:Mam notebook řady ACER 3023Wlmi a nevim proc, ale z nejakeho duvodu mi prestali fungovat klavesy dolar a euro (vedle kurzorových šipek). MOzna to bude zpusobeno přeinstalováním z Win Home na Profi... Prosil bych o radu, jak aktivovat tyto tlačítka při používání české klavesnice... Díky
Opravdu nikdo nevíte, čím to je??
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

nemusí tam být pro ty klávesy spuštěna nějaká utilitka od Aceru (podobně jako na klávesy pro rychle spuštění programů)
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Alesh
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alesh »

Ta utilitka dobry tip,bo mam dell a az sem nainstaloval utilitu dell quick set,tak mi zacaly fungovat klavesy s Fn+, ale i tak mi porad nefungujou cisla jen delitko,plus apod.
Dell Latitude D810(irl) a skladacka par let stara,ale prezila sem 3tydenni transport postou CR->IRL Soltek75FRV, AMD XP1,5Ghz, 256MB333Mhz + 512MB400Mhz, Ati9000PRO, 40GB Samsung SP4002H, 5.1Live, RW-LG GSA 4163B + ROM Toshiba M1712,AOC17Klr zmena na LCD Acer L1717 (prodano v irl)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“