mozno by pomohlo dat hlavne clanky vedla seba, ako to bolo doteraz
// preco je doctype xhtml1.0 T. ked vo validatore obsahuje 194 chyb, ale ked to prepnem na html 4.01 T. tak je tam iba 73 chyb

chce to samo doladit, obrazky treba na stranu k textu perexu recenze, každopádně to vypadá lépe takto rozšířené.Teuzz píše:U dvou hlavních článků vznikla velká bílá plocha, ale i to by se dalo eliminovat...

hm zajímavýTeuzz píše:Pravda je, že už si zvykám...![]()
![]()
A dle slibu...
http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... fullsize=1
Upraveno hlavně horní menu, šířka hlavní tabulky nastavena na 85%. Texty zarovnány do bloku.
U dvou hlavních článků vznikla velká bílá plocha, ale i to by se dalo eliminovat...

IE6: používám Operu, ale v té jaksi neběhají ty reklamylittleman píše:IE6![]()
mozno by pomohlo dat hlavne clanky vedla seba, ako to bolo doteraz
// preco je doctype xhtml1.0 T. ked vo validatore obsahuje 194 chyb, ale ked to prepnem na html 4.01 T. tak je tam iba 73 chybdajte tam doctype HTML 4.01 Transitional

tak sa vykasli na pct.cz - aj tak ten dizajn nezmenia tak si nerob zbytocnu robotuTeuzz píše: BTW.: práce mám dost a času málo...

nesouhlasím - celý tento thread jsem nečetl, takže možná budu opakovat již slova někoho jiného (za to se omlouvám), chci jen napsat svůj názor...popo_1 píše:ja myslim ze vysledok hlasovania hovori za seba

1) Proc menit neco co nikomu nevadi a fungujePaja píše:nesouhlasím - celý tento thread jsem nečetl, takže možná budu opakovat již slova někoho jiného (za to se omlouvám), chci jen napsat svůj názor...popo_1 píše:ja myslim ze vysledok hlasovania hovori za seba
Když přijde nová věc, je vždy těžké ji prosadit. Lidi jsou zvyklí na staré a právě zvyk zde přidává pomyslné plusové body starému. Je potřeba rozhodně delšího času než pár dní, aby se ukázalo, která z těchto dvou možností je lepší - proto v tuto chvíli neberu hlasování jako příliš objektivní.
Toto hlasování bych udělal řekněme za měsíc, poté by výsledek mohl být objektivní.
(na druhou stranu - jakmile se něco nového nechá delší dobu, tak i když nebude lepší, tak se "zaběhne" - hodnocení takových věcí je vždy ošemetné)

IMHO dobrywector píše:No, tak sem si jemně pohrál ve Photoshopu - menu bych dal asi zpátky nalevo ( už kvůli tomu, že mě tam štve ten "Náš tip" a bez něj by to bylo prázdný ), ale tohle by byl takovej kompromis mezi novym a starym, imho je to jemně přehlednější, většina věcí na svym místě a úprava by nebyla takovej problém...

Nevypadá to špatně ...wector píše:No, tak sem si jemně pohrál ve Photoshopu ...

THAT's WHAT I'm TALKIN'bout!!!sh píše:prijde mi sux...

Tak zrovna vyjížděcí menu je něco co naprosto nepodporuji a odsuzuji.spirit64 píše:Starý design PCT byl hezčí, přehlednější. Jediná změna k lepšímu jsou asi vyjížděcí menu a nové rozřazení.