3700+ San Diego nebo 3000+ Venice?

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

!Mikee!
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !Mikee! »

mno ja mam 3000 + a jde v poho oc na 2,48ghz bez zvyšenyho napetí :-D ale jinak pri 1,55v jde na 2,68ghz víc nemuzu pac nemam dobry ramky :( ale vykon bohate stačí
Intel Xeon 3060 2,40ghz@3,6ghz , Asus P5N E SLi , 2x1GB 800 Kingston Hyperx, 7900GTO , 600w Forton, 400Gb sata II
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

Highlander píše:
busy píše:mam doma sempron 2800+ 64 bit a amd a64 3200+ a ked robim viac veci naraz alebo pracujem s nejakou grafikou tak ten rozdiel medzi a64 a s64 je nehorazne citit a to ani nechcem vidiet ako by to islo na normalnom Semprone
tak to je nejvetsi kec co jsem kdy slysel :lol:
milujem takych ako si ty. vlastnis jeden posrany sempron a budes hovorit aky je najlepsi. ze mas inak prachy aj na FX 60 ale ten sempron je na tom rovnako a mozno aj lepsie tak si si ho kupil. a nenut ma hladat clanky kde pises ze si kupujes komp kazdy mesiac
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

axloth píše:ty ses fakt vtipalek, v clanku se pise: "nad 5 tisíc Kč" , ty pises: "pod 4000,-!!!! ", dobrej pokus...
Cena v tabulce 169$
Kurz dolaru ke dnesnimu dni
http://www.csob.cz/ft/kurzymena.asp?prm ... m=4.4.2006
Prodejci si samozrejme cenu prisladi. Nekdo min nekdo vic a proto aby nevznikaly zbytecne diskuse jsem uvedl oficialni cenu. Jasne :oha:
axloth píše:nevim kolikrat to mam opakovat, problemy se ctenim mas zjevne ty, o tom ze 939 si za 2 roky koupi jen vul, se tu nikdo nebavi, nevim co sem porad motas socket A, nebo snad pred 2 rokama byl socket A blba koupe?
No vidim, ze jsi doted nic nepochopil... Snad ti to vysvetli nekdo jinej, ja uz na to nemam silu..
Slovo vul jsem nepouzil, takze me neosocuj :evil:
axloth píše:a puc mi svoji vesteckou kouli, umi skvele nepodlozene predpovidat neco co bude za pul roku
Vesteckou kouli na nic nepotrebuju. Je znamo, ze Intel prijde na trh s dualcore s nazvem Conroe. Je znamo oznaceni techto procesoru. Jsou znamy i ceny jednotlivych procesoru. Je znamo, ze budou mit obrovsky taktovaci potencial, ktery je zajisten technologii vyroby 0.065 µm.
axloth píše:... to vychazis z toho jednoho pochybnyho testu kterej zinscenoval intel? intel urcite udelal vsecko co mohl aby zvyhodnil amd
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=28
Projdi si tohle a pak si to same zkus predstavit s dualcore.

To je snad vse k tvemu oponovani 8-)
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

tohle je marny, kdyz na to co pisu nemas argumenty tak to bud zcela ignorujes nebo uplne prekroutis, vymyslis si tu uplny nesmysly z niceho, nema vyznam to tady resit, bez se obejmout s hulanem :sad:

a nekdo smazte to co jsem tady naspamoval pac je to celkem offtopic...
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

axloth píše:tohle je marny, kdyz na to co pisu nemas argumenty tak to bud zcela ignorujes nebo uplne prekroutis, vymyslis si tu uplny nesmysly z niceho, nema vyznam to tady resit, bez se obejmout s hulanem :sad:

a nekdo smazte to co jsem tady naspamoval pac je to celkem offtopic...
Ty me chces porovnavat s RH????????????????? :evil:
No to promin ale jsi vedle jak ta jedle...
Vsechno co jsem napsal neni muj vymyls ci zaujatost, vzdyt jsou to odkazy na seriozni weby o hardware :? Tak co jsem prekroutil?
"Nemit argumenty". Tento pocit mam spise z tvych prispevku..
No hadat se tu s tebou nebudu. Omlouvam se moderatorum za tento OT.
!Mikee!
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od !Mikee! »

ja bych vzal 3000+ tedka je za slušny prachy a dobre se da taktovat :-D
Intel Xeon 3060 2,40ghz@3,6ghz , Asus P5N E SLi , 2x1GB 800 Kingston Hyperx, 7900GTO , 600w Forton, 400Gb sata II
Darth Morss
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

3700+ vs. 3800+

Příspěvek od Darth Morss »

100% kup 3700+ San Diego!!!!!!!!!!
axloth
Začátečník
Začátečník

Re: 3700+ vs. 3800+

Příspěvek od axloth »

Darth Morss píše:100% kup 3700+ San Diego!!!!!!!!!!
diego stoji skoro 2x tolik co venice...
Rypi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rypi »

mám 3200+venice a nad 2400 to nedám
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Rypi píše:mám 3200+venice a nad 2400 to nedám
tak zrejme delas neco blbe, nebo mas spatny naky jiny komponenty (deska, pameti) pac 2400mhz je minimum, ktery musi dat uplne KAZDEJ venice bez problemu, tzn jde to i dal... ale mozna mas jen spatnej kus, hlavne je blbost vubec kupovat 3200+...
Gudboj
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gudboj »

axloth píše:
tak zrejme delas neco blbe, nebo mas spatny naky jiny komponenty (deska, pameti) pac 2400mhz je minimum, ktery musi dat uplne KAZDEJ venice bez problemu, tzn jde to i dal... ale mozna mas jen spatnej kus, hlavne je blbost vubec kupovat 3200+...
Ty seš nějakej chytrej, prostě byla doba, kdy se zdála koupě 3200+ dobrá. 3000 málo, 3500 moc :-) Každej si snad může kupovat co chce...

A ještě k tomu taktování. já mám 3000+ venice (popis) ale těch 2,475 nemám vůbec stabilní, radši jsem to zase snížil na 2,3. A věř, že sem si s nastavením v BIOSu a měření všech testů hrál dost dlouho. Jsou zkrátka kousky, který se tak dobře taktit nedaj. Dovolil bych si použít frázi, kterou tak rád používá můj táta: "Nehodnoť!"
cpu: Intel Core 2 Duo E8400 @ 4.2 GHz, 1.35V, AC Freezer 7 Pro mb: Gigabyte EP45-UD3R ram: A-Data Vitesta EE DDR2 800+ MHz 2x 2048 MB 4-4-4-12 2.06V gpu: ATI Radeon HD4870 TOXIC (512MB) @835/4240 MHz hdd: Seagate Barracuda 7200.12 500GB + 1TB mechanika: NEC ND 4550@4551A Labelflash psu: CoolerMaster SilentPro 600W case: Thermaltake Tsunami Dream silver system: Windows 7
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

jde o to, ze 3000, 3200 a 3500 jsou uplne stejne silny cpu...

a hodnotit muzu, pac tomuhle rozumim lip nez tvuj tata
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

muzes prd, je widet ze si o tom asi jenom ctes...
videl sem 90nm cpu do socketu 939: 3000+ Winchester , OC 2.6GHz / 2.5 stable ; 2x opteron 144 - CABNE / CABGE - 2.4GHz stable max oba ; ted mam 3k2+ venice ktery nekdo urval nozicky ;] a prez 2400 stable nejdu... take sem potkal jedno cpu a to na wic jak 2k3 odmitalo spolupraci i pri 1.5V... takze ano vseobecne jdou tato cpu taktovat dobre, pokud chceme levne, je dobre koupit venice za babku a udelat s toho 2.4 / 512 @ 3800+. za ten penize dobry vykon... pripadne je li penez vic sahnout po SD 3700+ tusim ze to je nejaka 2.2? SD ma tusim SQI technologii nebo nakej podobnej bazmeg a diky tomu by meli byt tyto cpu schopne dostahnout vetsich freq... nektere z techto opteronu144 a 3k7+ si sahnou az ke 3ghz... ale samozremne je to o stesti...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

busy píše:
Highlander píše: tak to je nejvetsi kec co jsem kdy slysel :lol:
milujem takych ako si ty. vlastnis jeden posrany sempron a budes hovorit aky je najlepsi. ze mas inak prachy aj na FX 60 ale ten sempron je na tom rovnako a mozno aj lepsie tak si si ho kupil. a nenut ma hladat clanky kde pises ze si kupujes komp kazdy mesiac
pointa? já chtel jenom rict ze to co jsi rekl je holej nesmysl....nic vic nic min..
ano já mam doma pocitacu hromadu a to ze mam v podpisu napsanyho semprona te nemusi docela zajimat....
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

axloth píše:
je videt ze ty jsi tech procesoru mel taky malo v ruce(nic ve zlym)i......me proslo v ruce hromada kusu 3000 a 3200 + venice a jeden az dva kusy nesli ani nad 2.3ghz pri 1.6V ...
a to jsem se s tim v praci drbal celej den

to Mossad: SD má stejnou vyrobni technologii akorat do nich rvou lepsi kremik z lepsi casti waferu...jinak tam rozdil zadnej neni ... :wink: :(
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

jo ctu a vrtam se v tom, prosly mi rukama 3 venice, vsechny sly na 1.4V taktnout na 2.4ghz, jeden sel na 1.4V i na 2.6ghz, jeden chtel vic stavy, jeden nesel pres 2.4ghz vubec..
Mossad
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mossad »

tak tu ale nepis ze "musi" jit oc ;] nektere proste tolik nejdou
ad technologie: novejsi jadra vyuzivaji druhou generaci technologie Strained Silicon Directly On Insulator, takze to je k tomu proc vyssi frekvence a snad i snizeni spotreby...

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak
Rypi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rypi »

axloth píše:
ja sem chtěl 3000+ ale v tom obchodě prostě zrovna nebyly a ja to potřeboval rychle... bylo to jen po 300Kč dražši. a mam DFI LP nF4 - takže drž hubu :-) a pamětim děličku dávám :-D mam Tmaxcase jen 53° - prostě blbej kus. kamoš ma sempron 3000+ a má 65° ten ho nataktuje uplně někam jinam.... :wink:
kvoco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvoco »

Rypi píše:kamoš ma sempron 3000+ a má 65° ten ho nataktuje uplně někam jinam.... :wink:
lenze semprony maju vsetky napevno nastavene TMC na 65C... :razz:
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Mossad píše:.....pokud chceme levne, je dobre koupit venice za babku a udelat s toho 2.4 / 512 @ 3800+. za ten penize dobry vykon...
Ty oznacis Athlona64 za 5 klacku za procesor za babku :?

Neni lepsi koupit Sempron za 2000,- (tedy za vice nez polovicni cenu) a taktnout ho na 2.5GHz (kdyz se ti postesti, tak i na 2.7GHz a to vse se vzduchovym chladicem)..

Samozrejme je tu jeste jedna vec a tou je celkova vetsi vybavenost desek 939, pred deskami 754.
Pak zalezi, co clovek potrebuje a co taky vyuzije.

Ovsem jinak me nenapada jiny duvod, proc kupovat predrazene Athlony64 do s.939
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“