3700+ San Diego nebo 3000+ Venice?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- !Mikee!
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
milujem takych ako si ty. vlastnis jeden posrany sempron a budes hovorit aky je najlepsi. ze mas inak prachy aj na FX 60 ale ten sempron je na tom rovnako a mozno aj lepsie tak si si ho kupil. a nenut ma hladat clanky kde pises ze si kupujes komp kazdy mesiacHighlander píše:tak to je nejvetsi kec co jsem kdy slyselbusy píše:mam doma sempron 2800+ 64 bit a amd a64 3200+ a ked robim viac veci naraz alebo pracujem s nejakou grafikou tak ten rozdiel medzi a64 a s64 je nehorazne citit a to ani nechcem vidiet ako by to islo na normalnom Semprone
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Cena v tabulce 169$axloth píše:ty ses fakt vtipalek, v clanku se pise: "nad 5 tisíc Kč" , ty pises: "pod 4000,-!!!! ", dobrej pokus...
Kurz dolaru ke dnesnimu dni
http://www.csob.cz/ft/kurzymena.asp?prm ... m=4.4.2006
Prodejci si samozrejme cenu prisladi. Nekdo min nekdo vic a proto aby nevznikaly zbytecne diskuse jsem uvedl oficialni cenu. Jasne
No vidim, ze jsi doted nic nepochopil... Snad ti to vysvetli nekdo jinej, ja uz na to nemam silu..axloth píše:nevim kolikrat to mam opakovat, problemy se ctenim mas zjevne ty, o tom ze 939 si za 2 roky koupi jen vul, se tu nikdo nebavi, nevim co sem porad motas socket A, nebo snad pred 2 rokama byl socket A blba koupe?
Slovo vul jsem nepouzil, takze me neosocuj
Vesteckou kouli na nic nepotrebuju. Je znamo, ze Intel prijde na trh s dualcore s nazvem Conroe. Je znamo oznaceni techto procesoru. Jsou znamy i ceny jednotlivych procesoru. Je znamo, ze budou mit obrovsky taktovaci potencial, ktery je zajisten technologii vyroby 0.065 µm.axloth píše:a puc mi svoji vesteckou kouli, umi skvele nepodlozene predpovidat neco co bude za pul roku
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=28axloth píše:... to vychazis z toho jednoho pochybnyho testu kterej zinscenoval intel? intel urcite udelal vsecko co mohl aby zvyhodnil amd
Projdi si tohle a pak si to same zkus predstavit s dualcore.
To je snad vse k tvemu oponovani
- axloth
- Začátečník

-
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty me chces porovnavat s RH?????????????????axloth píše:tohle je marny, kdyz na to co pisu nemas argumenty tak to bud zcela ignorujes nebo uplne prekroutis, vymyslis si tu uplny nesmysly z niceho, nema vyznam to tady resit, bez se obejmout s hulanem![]()
a nekdo smazte to co jsem tady naspamoval pac je to celkem offtopic...
No to promin ale jsi vedle jak ta jedle...
Vsechno co jsem napsal neni muj vymyls ci zaujatost, vzdyt jsou to odkazy na seriozni weby o hardware
"Nemit argumenty". Tento pocit mam spise z tvych prispevku..
No hadat se tu s tebou nebudu. Omlouvam se moderatorum za tento OT.
- !Mikee!
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Darth Morss
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
3700+ vs. 3800+
100% kup 3700+ San Diego!!!!!!!!!!
- axloth
- Začátečník

-
Re: 3700+ vs. 3800+
diego stoji skoro 2x tolik co venice...Darth Morss píše:100% kup 3700+ San Diego!!!!!!!!!!
- axloth
- Začátečník

-
- Gudboj
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ty seš nějakej chytrej, prostě byla doba, kdy se zdála koupě 3200+ dobrá. 3000 málo, 3500 mocaxloth píše:tak zrejme delas neco blbe, nebo mas spatny naky jiny komponenty (deska, pameti) pac 2400mhz je minimum, ktery musi dat uplne KAZDEJ venice bez problemu, tzn jde to i dal... ale mozna mas jen spatnej kus, hlavne je blbost vubec kupovat 3200+...Rypi píše:mám 3200+venice a nad 2400 to nedám
A ještě k tomu taktování. já mám 3000+ venice (popis) ale těch 2,475 nemám vůbec stabilní, radši jsem to zase snížil na 2,3. A věř, že sem si s nastavením v BIOSu a měření všech testů hrál dost dlouho. Jsou zkrátka kousky, který se tak dobře taktit nedaj. Dovolil bych si použít frázi, kterou tak rád používá můj táta: "Nehodnoť!"
cpu: Intel Core 2 Duo E8400 @ 4.2 GHz, 1.35V, AC Freezer 7 Pro mb: Gigabyte EP45-UD3R ram: A-Data Vitesta EE DDR2 800+ MHz 2x 2048 MB 4-4-4-12 2.06V gpu: ATI Radeon HD4870 TOXIC (512MB) @835/4240 MHz hdd: Seagate Barracuda 7200.12 500GB + 1TB mechanika: NEC ND 4550@4551A Labelflash psu: CoolerMaster SilentPro 600W case: Thermaltake Tsunami Dream silver system: Windows 7
- axloth
- Začátečník

-
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
muzes prd, je widet ze si o tom asi jenom ctes...
videl sem 90nm cpu do socketu 939: 3000+ Winchester , OC 2.6GHz / 2.5 stable ; 2x opteron 144 - CABNE / CABGE - 2.4GHz stable max oba ; ted mam 3k2+ venice ktery nekdo urval nozicky ;] a prez 2400 stable nejdu... take sem potkal jedno cpu a to na wic jak 2k3 odmitalo spolupraci i pri 1.5V... takze ano vseobecne jdou tato cpu taktovat dobre, pokud chceme levne, je dobre koupit venice za babku a udelat s toho 2.4 / 512 @ 3800+. za ten penize dobry vykon... pripadne je li penez vic sahnout po SD 3700+ tusim ze to je nejaka 2.2? SD ma tusim SQI technologii nebo nakej podobnej bazmeg a diky tomu by meli byt tyto cpu schopne dostahnout vetsich freq... nektere z techto opteronu144 a 3k7+ si sahnou az ke 3ghz... ale samozremne je to o stesti...
videl sem 90nm cpu do socketu 939: 3000+ Winchester , OC 2.6GHz / 2.5 stable ; 2x opteron 144 - CABNE / CABGE - 2.4GHz stable max oba ; ted mam 3k2+ venice ktery nekdo urval nozicky ;] a prez 2400 stable nejdu... take sem potkal jedno cpu a to na wic jak 2k3 odmitalo spolupraci i pri 1.5V... takze ano vseobecne jdou tato cpu taktovat dobre, pokud chceme levne, je dobre koupit venice za babku a udelat s toho 2.4 / 512 @ 3800+. za ten penize dobry vykon... pripadne je li penez vic sahnout po SD 3700+ tusim ze to je nejaka 2.2? SD ma tusim SQI technologii nebo nakej podobnej bazmeg a diky tomu by meli byt tyto cpu schopne dostahnout vetsich freq... nektere z techto opteronu144 a 3k7+ si sahnou az ke 3ghz... ale samozremne je to o stesti...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pointa? já chtel jenom rict ze to co jsi rekl je holej nesmysl....nic vic nic min..busy píše:milujem takych ako si ty. vlastnis jeden posrany sempron a budes hovorit aky je najlepsi. ze mas inak prachy aj na FX 60 ale ten sempron je na tom rovnako a mozno aj lepsie tak si si ho kupil. a nenut ma hladat clanky kde pises ze si kupujes komp kazdy mesiacHighlander píše: tak to je nejvetsi kec co jsem kdy slysel
ano já mam doma pocitacu hromadu a to ze mam v podpisu napsanyho semprona te nemusi docela zajimat....
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je videt ze ty jsi tech procesoru mel taky malo v ruce(nic ve zlym)i......me proslo v ruce hromada kusu 3000 a 3200 + venice a jeden az dva kusy nesli ani nad 2.3ghz pri 1.6V ...axloth píše:tak zrejme delas neco blbe, nebo mas spatny naky jiny komponenty (deska, pameti) pac 2400mhz je minimum, ktery musi dat uplne KAZDEJ venice bez problemu, tzn jde to i dal... ale mozna mas jen spatnej kus, hlavne je blbost vubec kupovat 3200+...Rypi píše:mám 3200+venice a nad 2400 to nedám
a to jsem se s tim v praci drbal celej den
to Mossad: SD má stejnou vyrobni technologii akorat do nich rvou lepsi kremik z lepsi casti waferu...jinak tam rozdil zadnej neni ...
- axloth
- Začátečník

-
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak tu ale nepis ze "musi" jit oc ;] nektere proste tolik nejdou
ad technologie: novejsi jadra vyuzivaji druhou generaci technologie Strained Silicon Directly On Insulator, takze to je k tomu proc vyssi frekvence a snad i snizeni spotreby...
ad technologie: novejsi jadra vyuzivaji druhou generaci technologie Strained Silicon Directly On Insulator, takze to je k tomu proc vyssi frekvence a snad i snizeni spotreby...
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- Rypi
- Začátečník

-
ja sem chtěl 3000+ ale v tom obchodě prostě zrovna nebyly a ja to potřeboval rychle... bylo to jen po 300Kč dražši. a mam DFI LP nF4 - takže drž hubuaxloth píše:tak zrejme delas neco blbe, nebo mas spatny naky jiny komponenty (deska, pameti) pac 2400mhz je minimum, ktery musi dat uplne KAZDEJ venice bez problemu, tzn jde to i dal... ale mozna mas jen spatnej kus, hlavne je blbost vubec kupovat 3200+...Rypi píše:mám 3200+venice a nad 2400 to nedám
- kvoco
- Začátečník

lenze semprony maju vsetky napevno nastavene TMC na 65C...Rypi píše:kamoš ma sempron 3000+ a má 65° ten ho nataktuje uplně někam jinam....
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ty oznacis Athlona64 za 5 klacku za procesor za babkuMossad píše:.....pokud chceme levne, je dobre koupit venice za babku a udelat s toho 2.4 / 512 @ 3800+. za ten penize dobry vykon...
Neni lepsi koupit Sempron za 2000,- (tedy za vice nez polovicni cenu) a taktnout ho na 2.5GHz (kdyz se ti postesti, tak i na 2.7GHz a to vse se vzduchovym chladicem)..
Samozrejme je tu jeste jedna vec a tou je celkova vetsi vybavenost desek 939, pred deskami 754.
Pak zalezi, co clovek potrebuje a co taky vyuzije.
Ovsem jinak me nenapada jiny duvod, proc kupovat predrazene Athlony64 do s.939