Kdy přijde nová řada (7200.10) Seagate disků?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
BLOOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kdy přijde nová řada (7200.10) Seagate disků?

Příspěvek od BLOOR »

Budu teď kupovat novej disk a čekám kdy vyjde nová řada, mám zájem spíš o nejmenší disk a ten bude 200GB anebo 250GB?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdy přijde nová řada (7200.10) Seagate disků?

Příspěvek od Digitaldoom »

BLOOR píše:Budu teď kupovat novej disk a čekám kdy vyjde nová řada, mám zájem spíš o nejmenší disk a ten bude 200GB anebo 250GB?
těžko říci zrovna u seagtae to bývá hodně dlouho po oznámení že má něco vyjít ... ono oznámení že budou a jejich přítomnost v obchodech jsou dvě zcela rozdílné věci :) typuji tak 3 měsíce :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Kdy přijde nová řada (7200.10) Seagate disků?

Příspěvek od Shit »

Digitaldoom píše:těžko říci zrovna u seagtae to bývá hodně dlouho po oznámení že má něco vyjít ... ono oznámení že budou a jejich přítomnost v obchodech jsou dvě zcela rozdílné věci :) typuji tak 3 měsíce :)
No nevím, tady píšou něco zcela jiného....

Kód: Vybrat vše

http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6878&Itemid=67&limit=1&limitstart=99#comments
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

uvidíme ... pokud vím tak od oznámení 9ky to trvalo přesně něco kolem 3 měsíců :)
BLOOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BLOOR »

Mno takže sem se rozhodl, že půjdu do 9. řady a to 2x80GB....aspoň ušetřim a dám je do RAIDu 0 :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

BLOOR píše:Mno takže sem se rozhodl, že půjdu do 9. řady a to 2x80GB....aspoň ušetřim a dám je do RAIDu 0 :wink:
hmma seš si jist že to jsou nejlepší disky do raid pole ? krom toho jestli si myslíš že Raid 0 je na doma nějaká výhra ... :lol: :oops: mno nevím ale jeden pořádnej disk je si myslím v tomto případě lepší ... WD 200GB nebo 250GB KS to jistí ;)
BLOOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BLOOR »

Digitaldoom píše:
BLOOR píše:Mno takže sem se rozhodl, že půjdu do 9. řady a to 2x80GB....aspoň ušetřim a dám je do RAIDu 0 :wink:
hmma seš si jist že to jsou nejlepší disky do raid pole ? krom toho jestli si myslíš že Raid 0 je na doma nějaká výhra ... :lol: :oops: mno nevím ale jeden pořádnej disk je si myslím v tomto případě lepší ... WD 200GB nebo 250GB KS to jistí ;)
A co je na RAIDu 0 špatnýho? Mě jde jen o výkon :wink: , data si zálohuju na DVD každej týden a když něco ztratim, tak mi to vadit nebude. Hráč taky nejsem, že bych přišel o saves by mi nevadilo. Jakej disk do RAID pole se podle tebe hodí víc?

320GB 7200.10 už mají na CZC do 2 dnů, ale 5-kilo se mi přidávat nechce.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Digitaldoom píše:krom toho jestli si myslíš že Raid 0 je na doma nějaká výhra ...
Já si svoje PC bez RAIDu 0 neumím ani představit - znát to je. 8-)
BLOOR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BLOOR »

Shit píše:
Digitaldoom píše:krom toho jestli si myslíš že Raid 0 je na doma nějaká výhra ...
Já si svoje PC bez RAIDu 0 neumím ani představit - znát to je. 8-)
No vida :), máš dokonce stejný disky akorát 2x160GB.

\\EDIT: Co takle časem přidat ještě další stejnej disk, co potom? Bude výkon hodně znát oproti dvou diskům?
Gorr GrimWolf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gorr GrimWolf »

Tak na alzasoftu jsou skladem :roll:
?
Vosouspadlo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vosouspadlo »

jaky myslite ze budou? vyplati se treba nez hitachi SATA2 T7K250 ci nakej ten WD 3200ks (nebo tak nak :D )?
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak nejlepší jsou do RAID pole podle testů právě WD 250KS :) nevím ale jak ty Seagate 10, tedy když už je maj skladem, tak klobouk dolů ;)

Jinak já nevím plánoval jsem Raid 0 ankonec jsem se na to vykašlal, když sem si přečetl pro a proti, je to i tady na foru - podle mě to prostě není přínos :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Digitaldoom píše:... když sem si přečetl pro a proti, je to i tady na foru - podle mě to prostě není přínos :)
Otestuj a uvidíš sám. Není nad vlastní zkušenost.... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“