Kdy přijde nová řada (7200.10) Seagate disků?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- BLOOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kdy přijde nová řada (7200.10) Seagate disků?
Budu teď kupovat novej disk a čekám kdy vyjde nová řada, mám zájem spíš o nejmenší disk a ten bude 200GB anebo 250GB?
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdy přijde nová řada (7200.10) Seagate disků?
těžko říci zrovna u seagtae to bývá hodně dlouho po oznámení že má něco vyjít ... ono oznámení že budou a jejich přítomnost v obchodech jsou dvě zcela rozdílné věciBLOOR píše:Budu teď kupovat novej disk a čekám kdy vyjde nová řada, mám zájem spíš o nejmenší disk a ten bude 200GB anebo 250GB?
- Shit
- Odborník PCT

Re: Kdy přijde nová řada (7200.10) Seagate disků?
No nevím, tady píšou něco zcela jiného....Digitaldoom píše:těžko říci zrovna u seagtae to bývá hodně dlouho po oznámení že má něco vyjít ... ono oznámení že budou a jejich přítomnost v obchodech jsou dvě zcela rozdílné věcitypuji tak 3 měsíce
Kód: Vybrat vše
http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6878&Itemid=67&limit=1&limitstart=99#comments- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- BLOOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hmma seš si jist že to jsou nejlepší disky do raid pole ? krom toho jestli si myslíš že Raid 0 je na doma nějaká výhra ...BLOOR píše:Mno takže sem se rozhodl, že půjdu do 9. řady a to 2x80GB....aspoň ušetřim a dám je do RAIDu 0
- BLOOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A co je na RAIDu 0 špatnýho? Mě jde jen o výkonDigitaldoom píše:hmma seš si jist že to jsou nejlepší disky do raid pole ? krom toho jestli si myslíš že Raid 0 je na doma nějaká výhra ...BLOOR píše:Mno takže sem se rozhodl, že půjdu do 9. řady a to 2x80GB....aspoň ušetřim a dám je do RAIDu 0![]()
mno nevím ale jeden pořádnej disk je si myslím v tomto případě lepší ... WD 200GB nebo 250GB KS to jistí
320GB 7200.10 už mají na CZC do 2 dnů, ale 5-kilo se mi přidávat nechce.
- Shit
- Odborník PCT

- BLOOR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No vidaShit píše:Já si svoje PC bez RAIDu 0 neumím ani představit - znát to je.Digitaldoom píše:krom toho jestli si myslíš že Raid 0 je na doma nějaká výhra ...
\\EDIT: Co takle časem přidat ještě další stejnej disk, co potom? Bude výkon hodně znát oproti dvou diskům?
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vosouspadlo
- Začátečník

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: