Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No, tak tu trojku jsem si právě vybral protože je optimální kombinací hranatého a zakulaceného což se mi na ní moc líbí a myslím že by se tam dost hodil. Ale myslel jsem si že mi zase řeknete že je to málo "technické" takže jsem ji raději zařadil až dozadu Takže jsem si zkoušel jak by měly být udělány přechody mezi částmi písmen jejichž vnitřky by jinak po odřezání vypadly, a mám tu čtyři návrhy
Nebo úplně původní nápis s tím že ty vnitřní části písmen B,e,d by přišly nalepit na plexi které bude z vnitřní strany, takže by tam nemusely být žádné přechody mezi částmi.
Nebo úplně původní nápis s tím že ty vnitřní části písmen B,e,d by přišly nalepit na plexi které bude z vnitřní strany, takže by tam nemusely být žádné přechody mezi částmi.
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No, tak s tím jestli tam budu dělat ty přechody nebo ne se ještě rozmyslím. Dnes by mi stejně sousedi dali když bych tady začal blbnout s vrtačkou, takže to budu dělat až zítra. Dnes jsem si to jen stříknul abych věděl co a kde mám pak vrtat (těch přechodů na nápisu si nevšímejte, ty tam jsou jen kvůli soudržnosti šablony podle které jsem to stříkal.. Na druhým obrázku jde vidět už i komplet přidělanej koš na disky.
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No je pravda že kdyby byly ty přechody tak jak jsou na e a d spodní víc vlevo a horní víc vpravo) tak by to mohlo vypadat dobře (vlstně jako teď). Takže na B by muselo taky být na spodní vlevo a na horní vpravo, na prostřední by mohlo být buď uprostřed nebo vůbec.
Ale jak jsem psal: jde to udělat i tak aby tam nebyly žádné přechody a středy písmen by držely přilepené na plexi, ale to se ještě rozhodnu.
Ale jak jsem psal: jde to udělat i tak aby tam nebyly žádné přechody a středy písmen by držely přilepené na plexi, ale to se ještě rozhodnu.
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- drozi
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No, já se taky těšil že to podsvítím katodou, ale problém: nedávno jsem převážel case do druhýho bytu, a když jsem to tam zapojil, jely všechny fany přes ovládání, ale ani jedna katoda , tak jsem ještě dnes zkoušel napojit poslední co jsem měl doma na ty invertory a nic, akorat jeden z nich zacal hned smrdet jak se to v nem zacalo palit. Takze nevim kde je problem. Doufam ze neni pruser v tom zapojeni vsech COMu do jednoho (COM pro +5 a +12V) jak se tu uz resilo ze ve zdroji jsou prej taky stejne vedeny z jednoho. Aby se to tam nejak nepropojovalo pres to a nedavalo to pak nejaky blby hodnoty, ale asi ne,protoze jinak mi fany na prepinani chodu na 5 a 12 V behaji bezvadne.
- Woyta
- Středně pokročilý
Invertory radi odchazej. Pokud neni v haji civka meli by se dat snadno opravit.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- nem.p
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Je to odvrtávaný, myslím že to jde dost dobře vidět na prvních obrázcích a dokonce se tam o tom i píše. Jinak přemýšlím o přímé brusce, protože je to asi poslední kus nářadí kterej mi v dílně chybí. Jde tam dát nějakej malej řeznej kotouček aby se tím pak právě daly pohodlně vyřezávat takovýhle blbinky? Jinak co jsem se tak koukal, tak asi vezmu Ferm, tu sadu se vším za 999,- protože asi nemá cenu jít do dremelu.
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
kotoucek tam jde dat,jde s tim i gravirovat a takovyty blbosti
a presne tak,dremel je jenom drahej,si myslim
ja tedka taky budu kupovat Ferm,ale ten zakladni
a presne tak,dremel je jenom drahej,si myslim
ja tedka taky budu kupovat Ferm,ale ten zakladni
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No, já právě koukal že ten základní je skoro za 600,- a nic moc nemá, a ten za litr má vlastně všechno, a hlavně ohebnou hřídel, takže vezmu ten. Ono ani ty 2-3 tisice za Dremel nejsou moc, ale spis by me na tom sralo ze dost velkou cast platim za znacku. Takze vezmu jen ten Ferm a uvidim co vydrzi. Kdyztak priste koupim dremel
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale taky ma dost veci,takhle,to co ja potrebuju,to ma
Na druhou stranu ted si me tou cenou za ten lepsi navnadil,ted nevim jakej
Na druhou stranu ted si me tou cenou za ten lepsi navnadil,ted nevim jakej
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
pěknej font, pěkná práce.... pěknej koš na disky
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda