Counter-Strike

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

zahraje si to v pohode 256 na cs 1,6 bohate staci me to jede v pohode i kdyz mi spomaly net na 64 ale pak taky zalezi jestli mas kabel, adsl nebo neco jineho nebo jakyho providera muze se stat ze ti to i tak nepude moc dobre. Tak to mel treba kamos vubec nemoch hrat cs a druhy se "stejnym netem" od jinyho providera jel v poho takze na 90/*/ bych rek ze se nemusis bat ze to nepojede
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 Lamac : Takže v podstatě nejpomalejší připojení, jaké je k mání (32 kilobajtů) stačí?

EDIT : Mám takovej pocit, že Ty jsi to pochopil, jako 256 kilobajtů,co? ...Já myslel 32 :oops: ...je to v podstatě nejpomalejší připojkení od Chella :oops:
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

jo to nejpomalejsi od chella staci urcite
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Lamac píše:jo to nejpomalejsi od chella staci urcite
Ty bláho - to bych nečekal - každopádně díky !
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Protlak píše:...o source se uz neda rict ze je to CS...
A co je Source? Aky je tam ten OBROVSKY PRIEPASTNY rozdiel?
Okrem toho, ze v 1.6 bojuju proti sebe krabice od mlieka, co sa strielaju cez steny a hadzu po sebe granaty velkosti ludskej hlavy?

1.6 som hral dokopy asi hodinku, Source 1,5 roka - tak mi to prosim ta vysvetli...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protlak »

Wuuduu píše:
Protlak píše:...o source se uz neda rict ze je to CS...
A co je Source? Aky je tam ten OBROVSKY PRIEPASTNY rozdiel?
Okrem toho, ze v 1.6 bojuju proti sebe krabice od mlieka, co sa strielaju cez steny a hadzu po sebe granaty velkosti ludskej hlavy?

1.6 som hral dokopy asi hodinku, Source 1,5 roka - tak mi to prosim ta vysvetli...
grafika neni zdaleka vsechno...Jde o kouzlo ty hry :D Proste Counter-Strike je kapitola sama o sobe 8) legenda.... ale souce s novym enginem TOTALNE odbocilo od standartniho CSka => Je to jen pokus Valve o "něco". Kdyby se to jmenovalo jinak nez CS nikdo by nenadaval a vsichni by byly happy jenze reknu to takhle: Counter-Strike Source je urazka staryho Counter-Strike :x

//edit Thellwin - promazáno OT
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
NTB: Asus A6Kt TurionMT34 1.8ghz, 1GB RAM, X1600, 100GB HDD
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Protlak píše:grafika neni zdaleka vsechno...Jde o kouzlo ty hry :D Proste Counter-Strike je kapitola sama o sobe 8) legenda.... ale souce s novym enginem TOTALNE odbocilo od standartniho CSka => Je to jen pokus Valve o "něco". Kdyby se to jmenovalo jinak nez CS nikdo by nenadaval a vsichni by byly happy jenze reknu to takhle: Counter-Strike Source je urazka staryho Counter-Strike
Co je klasika a legenda mne rozprvat nemusis, prve hry som zacal intenzivne hrat na ZX Spectre 48+, neskor Atari ST, Amiga... viem co su LEGENDY s velkym L s ich osobitym kuzlom. Podla tohto trapneho vzorca, nie je Legenda ani CS 1.6... To neznamena, ze budem odsudzovat vsetky novsie hry, za to, ze maju lepsiu grafiku, co si vsimnes ako prve.

1. Este raz sa pytam, kde je rozdiel medzi 1.6 a Source v hratelnosti?
2. Novy engine sa ti nepaci preco? Preto ze je v nom normalna fyzika? Co je ta TOTALNA odbocka od 1.6?
3. Mapy su viac-menej prerobene mapy z 1.6, v novej, realistickejsej grafike, co je na nich horsie?

P.S. o HW narocnosti ako o minuse nehovor, nezaujima ma, ak niekomu Source nejde na jeho zastaralom PC, mne ide v 1680x1050 na max. detaily s 4xAA na 90+fps...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protlak »

Wuuduu píše:
Protlak píše:grafika neni zdaleka vsechno...Jde o kouzlo ty hry :D Proste Counter-Strike je kapitola sama o sobe 8) legenda.... ale souce s novym enginem TOTALNE odbocilo od standartniho CSka => Je to jen pokus Valve o "něco". Kdyby se to jmenovalo jinak nez CS nikdo by nenadaval a vsichni by byly happy jenze reknu to takhle: Counter-Strike Source je urazka staryho Counter-Strike
Co je klasika a legenda mne rozprvat nemusis, prve hry som zacal intenzivne hrat na ZX Spectre 48+, neskor Atari ST, Amiga... viem co su LEGENDY s velkym L s ich osobitym kuzlom. Podla tohto trapneho vzorca, nie je Legenda ani CS 1.6... To neznamena, ze budem odsudzovat vsetky novsie hry, za to, ze maju lepsiu grafiku, co si vsimnes ako prve.

1. Este raz sa pytam, kde je rozdiel medzi 1.6 a Source v hratelnosti?
2. Novy engine sa ti nepaci preco? Preto ze je v nom normalna fyzika? Co je ta TOTALNA odbocka od 1.6?
3. Mapy su viac-menej prerobene mapy z 1.6, v novej, realistickejsej grafike, co je na nich horsie?

P.S. o HW narocnosti ako o minuse nehovor, nezaujima ma, ak niekomu Source nejde na jeho zastaralom PC, mne ide v 1680x1050 na max. detaily s 4xAA na 90+fps...
neodsuzuju vsechny novy hry kvuli grafice (spis naopak), ale tohle je jako kdybys hral quake na verzi 1.0 a pak 1.1 ktera opravuje chyby a nejdou by prisla 1.2 ktera meni engin hry, chovani zbrani atd. k nepoznani.

Mozna na CSS nadavam jen proto ze sem ho nikdy intenzivneji nehral. Ale muj soucasnej nazor je, ze se zmenou enginu se z jedny hry stava druha. A ne vzdy lepsi.
PC: C2D E6400,Gigabyte GA-965P-DS4, 2GB DDR2 800, GF 7600GS, celkem 500 GB na HDD, 19" LCD PHILIPS 190S6
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

cs 1.6 maniaci teste se na CS pro mod!!!!
bude to 1.6tka bez stupidnich barelu, modelu zbrani, postav, map
ale lepsi grafikou ;)
Protlak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protlak »

Cujo píše:cs 1.6 maniaci teste se na CS pro mod!!!!
ale lepsi grafikou ;)
?
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

Rajče píše:
Lamac píše:jo to nejpomalejsi od chella staci urcite
Ty bláho - to bych nečekal - každopádně díky !
rozhodně! když jsem hrával na svojí 8kB lince (64kbit/s cable) tak sem měl ještě cca 5kB rezervu... jinými slovy: přes 4kB/s to snad vůbec neleze a stíhá to ještě i teamspeak :wink: skype už by byl asi moc, ale s 256 od chella nemusíš mít sebemenší strach... budeš mít ještě velkou rezervu
Cujo píše:cs 1.6 maniaci teste se na CS pro mod!!!!
ale lepsi grafikou :wink:
cože :? a nechystá se i ňákej Pro mod 1.5? :) docela bych ho uvítal a myslim, že pořád ještě lidi neupouštějí od hraní 1.5... spíš snad i naopak... 1.6 hrají lidi akorát kvůli CW na soutěžích a kvůli tomu, že je to oficiální soutěžní verze...
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

HEAD píše:Muze se zeptat kolik ti je a jestli si hral nakou starsi verzi cs?(myslim 1.3 nebo 1.5.)Jinak staci se zeptat jakyhokoliv lepsiho hrace cs1.6 a ten ti rekne to samy co ja a to ze cs:s je picovina a hrajou ho jen lamky :)
Ovšem. Je mi 16, Hrál jsem 1.4,1.5. Chodím do třídy s hráčem z Blacktrains, když jsem se ho na to ptal, říkal že je hrál a nic moc. A na CS:Source měl narozdíl od lidí kteří než aby něco nechali být to radši pomluví, neutrální názor a občas ho hraje.

Nevím kde se ve vás bere ten impulz urážet CS:S. Je to Counter strike jako každá jiný, lepší fyzika, grafika. O krok blíže k realitě, pánům se to nelíbí, jim se líbí granáty velké jako kýbl, atd. Nevyvracuju vám že 1.5 atd je klasika a že oproti CS:S se hraje jinak, ale urážet CS:S nemůžete, a přidávat kvůli tomu "a mě to jede pomalu" to je trochu demence.
lolo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolo »

c.s 1.3 - 2
c.s 1.6 - 1
c.s:s - 1
c.s:gz - 1
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

spirit64 píše: Ovšem. Je mi 16, Hrál jsem 1.4,1.5.
1.4 a 1.5 sou v podstatě skoro stejný, akorát že 1.5 opravovala bugy, který tam nasekali Valváci... já sem odkojenej na 1.3 (resp. i betu sem kdysi hrál) a musím říct, že když přišla 1.4 tak mě to celkem štvalo... když do tebe někdo začne střílet, tak se skoro nemůžeš hejbat... když vyskočíš v běhu tak tě ten dopad zpomalí, za běhu se ti zhoršuje přesnost zbraně a v čupu se ti naopak zvětšuje (změna kurzoru je nejvíc vidět asi na desertovi) a bylo v ní spoustu věcí, který v podstatě ztěžovali hru... zezačátku sme se na to taky moc netvářili ale teď tvrdím, že 1.5(resp. 1.4) sou zatím nejúspěšnější sérií... u sourca je rozhodně škoda, že se tolik nehraje, protože granáty velký jako kybl mě štvou a ještě víc to, že není reálný jejich pole působnosti (viz ubírání healtu přes zeď atd...).. ale některý "bugy" sou krásný a příjemný... skočit do 10cm vody z 30 metrů neubírá ani % healtu, kdežto na sucho ze 4 metrů ubírá už solidní hodnoty :) (viz. aztec) CS rullez!!!!
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

*EasY_TarGeT* píše:
spirit64 píše: Ovšem. Je mi 16, Hrál jsem 1.4,1.5.
1.4 a 1.5 sou v podstatě skoro stejný, akorát že 1.5 opravovala bugy, který tam nasekali Valváci... já sem odkojenej na 1.3 (resp. i betu sem kdysi hrál) a musím říct, že když přišla 1.4 tak mě to celkem štvalo... když do tebe někdo začne střílet, tak se skoro nemůžeš hejbat... když vyskočíš v běhu tak tě ten dopad zpomalí, za běhu se ti zhoršuje přesnost zbraně a v čupu se ti naopak zvětšuje (změna kurzoru je nejvíc vidět asi na desertovi) a bylo v ní spoustu věcí, který v podstatě ztěžovali hru... zezačátku sme se na to taky moc netvářili ale teď tvrdím, že 1.5(resp. 1.4) sou zatím nejúspěšnější sérií... u sourca je rozhodně škoda, že se tolik nehraje, protože granáty velký jako kybl mě štvou a ještě víc to, že není reálný jejich pole působnosti (viz ubírání healtu přes zeď atd...).. ale některý "bugy" sou krásný a příjemný... skočit do 10cm vody z 30 metrů neubírá ani % healtu, kdežto na sucho ze 4 metrů ubírá už solidní hodnoty :) (viz. aztec) CS rullez!!!!
aspoň nějaký normální post do diskuze

Samozřejmě tak to je. Podrthl jsem tam vše, co podle mě do CS přibylo k dobru - Kdyby to tebe někdo začal střílet akčkem, mohl by ses v poho hejbat ? kdybys v běhu ve výzbroji skočil, taky bys hned po dopadu neběžel jak rybka, a s tím čupem - někdy to zkus :) .... Samozřejmě hodně lidí si myslí, že tohle CS pohoršilo. Jde tu ale spíš o to, že někdo má rád staré 1.3, bez realistických vyhytávek, někdo má radši 1.6, a někdo source protože tam jde valve o krok dál (podle mnoha lidí o větší krok než udělalo z 1.3 na 1.4 ... ale podle mě to není pravda), a někdo si rád zahraje třeba CS:S, proč ? protože se mu víc líbí, asi jako vám se líbí krásné (mě občas taky :oops:) budy ve starších verzích, a jejich nerealističnost.
Já nikomu neberu že podle něj je 1.3 nebo 1.4 atdatdatd super, ale jaksi pomlouvat source to je napřesdržku ;) ... radši to nebudu rozvádět, doufám že to všichni pochopili :roll:

Myslím že to shreneme, CS RULEZ !
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

1.5 ...... 1-2 moc cheateru ale dobra zabava
1.6 ...... 2 VALVE ale trochu mene cheateru a vetsi hlavy :P
CS.S .... 2- uz to neni stare dobre CS
aldafallout
Nováček
Nováček

Příspěvek od aldafallout »

Skousel jsem vsechny verze od 1.1 a nejvice jsem mel rad 1.3. snad proto, ze v te dobe jsem CS hafo hral. Jinak 1.6 neni zas tak spatna a obcas se ani sourcu nebranim, ale na pareni je ted malo casu :x
Smolda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smolda »

Ja hraju CS uz od dob 1.1 a zatim se mi vsechny verze zdaly stejne zabavny - proste jsem si pokazdy docela rychle zvyknul ( nejspis to bude tim,ze to hraju jen tak rekreacne... ),i kdyz zmeny v 1.4 mi ze zacatku moc nesedely... Ale jak rikam,zvyknul jsem si - source jsem jeste nehral,ale jestli se zacne nejak masove hrat tak si urcite taky zvyknu...

//edit Thellwin - smazán post, stačí řešit problém v jednom threadu
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

btw ty vase cinty na predchozi strance o rozliseni sou super... vetsina lidi hrava na 640x480, zbytek na 800x600, opravdu jen zlomek hrava na vyssi rozliseni
a barevna hloubka-pokud chcete lepe videt prez smoky tak 16bit, jinak 32bit... 16bit je na velkych akcich zakazany :)
R0cky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0cky »

Hraju 1.6, baví mě prostě víc. Zřídka kdy zahraju source, ale zdá se my že po každym novym updatu mám míň a míň fps...

Jinak nějaký informace o CSpromodu

Kód: Vybrat vše

http://www.cspromod.com/
a screeny

Kód: Vybrat vše

http://www.cspromod.com/?page=media&sub=screenshots
Uvidíme co z toho promodu vyleze, ale zůstal bych u 1.6 nejradši :roll:.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“