Projekt: Blue Wind > finální foto str. 25
Moderátor: L4mka
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pro core do MB pro CPU jeso tz dva čtyřpinový 12V konektory, když máš duální, tak je spojíš a napojíš je oba do toho osmipinu co bývají na těch deskách. Standartně se použije jeden (samozřejmě je jedno kterej)
EDIT: Tak jsem přišel domů, a čekal tam na mě další balíček. Takže děkuji Lamimu a Alexovi za úspěšné dodání materiálu. Teda to plexi od Lamiho bylo vážně pekelně zabalený, ale to je jen dobře, protože pošťáci se k tomu asi nechovají zrovna jemně.
EDIT 06.05.06: Tak už jsem doma zapojil Liberty na vnitřnosti Blue Windu, a už tedy vím i otáčky. Jede na 912 ot/min. Je to vážně parádní klid (teda jen pokud odpojím box chladič na CPU. Takže musím vybrat nějakej ten kvalitní pasiv na CPU ať je od něj klid
EDIT: Tak jsem přišel domů, a čekal tam na mě další balíček. Takže děkuji Lamimu a Alexovi za úspěšné dodání materiálu. Teda to plexi od Lamiho bylo vážně pekelně zabalený, ale to je jen dobře, protože pošťáci se k tomu asi nechovají zrovna jemně.
EDIT 06.05.06: Tak už jsem doma zapojil Liberty na vnitřnosti Blue Windu, a už tedy vím i otáčky. Jede na 912 ot/min. Je to vážně parádní klid (teda jen pokud odpojím box chladič na CPU. Takže musím vybrat nějakej ten kvalitní pasiv na CPU ať je od něj klid
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak o vikendu nebyl vubec cas neco udelat, takze jsem jen rozrezal plexi od Lamiho, a udelal zakryti kose na mechaniky.
Takhle bylo plexi vyuzito. Zustalo z nej jen tech par malych nepopsanych kousku z kterych uz jsem taky neco pouzil.
A takhle jsou ted zakryty mechaniky a kabely ktery vedou do spodni casti casu. Protoze jsem to fotil uz vecer, muselo to byt s bleskem, takze to plexi trochu prosvita a jdou za tim videt obrysy kose a mechanik, v realu to takhle prusvitny neni, a protoze bude to same plexi jeste v bocnici, nepujde to videt vubec coz prave chci. Jeste jsem ani nestihl zalestit hrany aby to dobre vypadalo, tak snad behem tydne.
Takhle bylo plexi vyuzito. Zustalo z nej jen tech par malych nepopsanych kousku z kterych uz jsem taky neco pouzil.
A takhle jsou ted zakryty mechaniky a kabely ktery vedou do spodni casti casu. Protoze jsem to fotil uz vecer, muselo to byt s bleskem, takze to plexi trochu prosvita a jdou za tim videt obrysy kose a mechanik, v realu to takhle prusvitny neni, a protoze bude to same plexi jeste v bocnici, nepujde to videt vubec coz prave chci. Jeste jsem ani nestihl zalestit hrany aby to dobre vypadalo, tak snad behem tydne.
- koza
- Začátečník
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- Dugles
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tu modrou? to je modrá metalíza. Vybral jsem si odstín kterej se mi líbil, a nevypadá špatně.Flegy píše:btw jakou barvou si to striknul?
V plánu je ještě vyřezání bočnice, odvrtání mřížek huricane z plexi na všechny zbývající fany, přidělání madla, elektrický zvedání horní části skříně. No a nasvícení katodama, nahážu tam hw, a možná to už bude všechno. Ono se na tom ještě bude dělat spousta věcí, a spousta detailů, ale ty hlavní věci jsem asi vypsal.Dugles píše:jo peknej mod...propracovanej Thumb up co mas este v planu?
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
900ot./min na 500W fortron? dobrýý... asi taky něco vymyslim na ten svůj EC 400W, protože asi opravdu řve teď ze všeho nejvíc... jinak taky chválím vnitřek... ta barva vypadá moc dobře a to plexi taky
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- xaero
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dj´ Frodo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Radeon9550
- Začátečník
PROSIMTE MOHL BY SI NAPSAT cim si to rezal???Protoze to vypada huste odhadl bych to na primocarku ale musim rict ze posledni dobou tomu tady dost diktujes fakt to vypada perfektne
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- KasMen
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Se budu červenat , to mě těší že by se mohlo stát že bych měl case na Invexu !Stoobi píše:Jo, je to fakt hodně povedený a doufám, že až budu vybírat case na Invex, tak nebudeš odporovat a přijedeš...
To Xan:
Je to klasickej EC, takže 1mm, taky by se to asi normálně chtělo kroutit, ale měl jsem to pořád přidělaný spoustou svěrek. To bylo taky jediný co zdržovalo, že jsem musel pořád předělávat svěrky když jsem si to potřeboval pootočit řezanou částí mimo stůl
- Kopi.
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal, přímočarou pilkouFlegy píše:cims to rezal?
Tak to samozřejmě záleží pouze na ceně barvy. Když koupíš nějakou ve spreji a vybereš ze standartních odstínů (a že jich je dost), tak je to v rozmezí 50-300Kč asi tak (obyč barvy v 50ml sprejích jsou už kolem těch 50-75Kč, metalízy kolem 200 a víc). Když budeš chtět nějaký speciální odstín nebo to budeš chtět stříkat pistolí a mít metalízu, tak si to musíš nechat namíchat, což je většinou kolem 600,-/litr (jak kde, někde jen 500, někde i 1000, záleží taky na tom jaká kvalita, jak moc třpitek a tak). Já to třeba stříknul jen sprejem, ale jinak raději stříkám pistolí, přece jen je to preciznější práce, a dá se z toho vykouzlit něco co dokonce vypadá i dobře.Flegy píše:na kolik +- vyjde to nabarveni sasi case?