Jakou TV kartu ?
- Feuercv
- Začátečník
Jakou TV kartu ?
cus lidi chci si koupit TV kartu abych moh vypalovat filmy z TV na DVD ale na trhu jich je strasny hafo...poradite jakou ? tak do 2500...diky moc P.S. aby byla analog i digital
- HalenTech
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakou TV kartu ?
Mám dobrou zkušenost s kartami Pinnacle. Leadtek mám a jsou s ní docela problémy - sw. Ani s nejnovější verzí nejdou řadit programy.Feuercv píše:cus lidi chci si koupit TV kartu abych moh vypalovat filmy z TV na DVD ale na trhu jich je strasny hafo...poradite jakou ? tak do 2500...diky moc P.S. aby byla analog i digital
AMD The S I L E N C E R powered by: PcLinuxOs
San Diego 3500+@3080MHz 11*280MHz, vcore 1.42V , AC Freezer 64, MSI K8N Neo2 FX nForce3 250Gb, Patriot PDC 1GB DDR500 8-4-4-3, Sapphire Ati Radeon x1950 pro 512 + Arctic Cooling Accelero S1, Antec Nine Hundred, PSU Seasonic S12-2 500W, LG GSA-4136, Pioneer A09XL, Logitech X-530. 3DMark01/03/05/06 29485/15384/9894/4597 marks
San Diego 3500+@3080MHz 11*280MHz, vcore 1.42V , AC Freezer 64, MSI K8N Neo2 FX nForce3 250Gb, Patriot PDC 1GB DDR500 8-4-4-3, Sapphire Ati Radeon x1950 pro 512 + Arctic Cooling Accelero S1, Antec Nine Hundred, PSU Seasonic S12-2 500W, LG GSA-4136, Pioneer A09XL, Logitech X-530. 3DMark01/03/05/06 29485/15384/9894/4597 marks
- bivis
- Nováček
-
Mám od Leateku 2000XP Expert a je super.Kvalitní obraz citlivej tuner.Software jeden z nejlepších.Na netu je spousta testů a taky tato karta patřila mezi špičky.Jedinej problém je z poslední aktualizací softwaru kde je problém s třídění programů.Proto jediná rada prozatím neaktualizovat poslední verzi.Jinak bezkonkurenční za tu cenu.
- Butch
- Středně pokročilý
Asus My Cinema P7131D
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32308
Nema chybu. Mam uz 2 mesice. Zatim zadnej problem.
Za ty penize lepsi nesezenes...ma analog, digital a radio.
Jedu jenom na digital.
Zaznam to dela skoro tak kvalitni jako je vysilani. Taky ale hodina zaznamu ma kolem 1,5GB.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32308
Nema chybu. Mam uz 2 mesice. Zatim zadnej problem.
Za ty penize lepsi nesezenes...ma analog, digital a radio.
Jedu jenom na digital.
Zaznam to dela skoro tak kvalitni jako je vysilani. Taky ale hodina zaznamu ma kolem 1,5GB.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Butch
- Středně pokročilý
Ty casy jsou uz pryc kdyz tohle bylo jedine kvalitni reseni.bivis píše:Mám od Leateku 2000XP Expert a je super.....
Navic nema digital, jak pozaduje zakladatel tematu.
Naposledy upravil(a) Butch dne čtv 18. kvě 2006, 20:32, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Feuercv
- Začátečník
- Black
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky planuju koupit TV kartu a potrebuju poradit. Pozaduji aby karta mela analog i digital a FM radio.
Celkem me zaujala tato karta. Dokaze dokonce ukladat v HDTV, coz je do budoucna vyhoda. Nema s ni nekdo zkusenosti?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36463
Diky za rady
Celkem me zaujala tato karta. Dokaze dokonce ukladat v HDTV, coz je do budoucna vyhoda. Nema s ni nekdo zkusenosti?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36463
Diky za rady
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Black
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- majkl-cz
- Nováček
-
dotaz na antenu a HDTV
Chtel bych se zeptat na 2 veci...pokud budu chtit kartu pouzivat jako digitalni prijem tak nepotrebuji mit zapojenou zadnou antenu? (a budu mit kvalitni prijem) ..a druha vec to "HDTV" je neco vic nez ze obraz v realnem case uklada do MPEGu? co to vlastne je? moc dik za jakokoliv odpoved
- scarinko
- Začátečník
Nazdar potreboval by som tiez oporadit s TV akrtou aku mam kupit ale na slovensku.
najlepsie tuto http://www.agem.sk/?flag=kategorie&cat=0002800301
potrebujem to na nahravanie serialov z telky aby to slo do mpeg 4 do avi nejako
jeden kamos to nahrava do mpeg2 a ked som to chcel prerobit do avi tak to bolo strasne skarede rozlisenie tak 200x150 a pritom som mu zadal v kvalite original co bolo asi 512x380 a druhy to dela taky do mpeg2 a de to v pohode do avi.
najlepsie tuto http://www.agem.sk/?flag=kategorie&cat=0002800301
potrebujem to na nahravanie serialov z telky aby to slo do mpeg 4 do avi nejako
jeden kamos to nahrava do mpeg2 a ked som to chcel prerobit do avi tak to bolo strasne skarede rozlisenie tak 200x150 a pritom som mu zadal v kvalite original co bolo asi 512x380 a druhy to dela taky do mpeg2 a de to v pohode do avi.
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz na antenu a HDTV
1) Pokud chceš přijímat vysílání na rádiových vlnách, ať už digitální, nebo analogové, tak vždycky potřebuješ anténu.majkl-cz píše:Chtel bych se zeptat na 2 veci...pokud budu chtit kartu pouzivat jako digitalni prijem tak nepotrebuji mit zapojenou zadnou antenu? (a budu mit kvalitni prijem) ..a druha vec to "HDTV" je neco vic nez ze obraz v realnem case uklada do MPEGu? co to vlastne je? moc dik za jakokoliv odpoved
2) HDTV je standard televize s vysokým rozlišením, to nemá s MPEGem nic společného. Více viz. www.google.com .
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Black
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz na antenu a HDTV
Na antenu Ti odpovedel TonV.majkl-cz píše:Chtel bych se zeptat na 2 veci...pokud budu chtit kartu pouzivat jako digitalni prijem tak nepotrebuji mit zapojenou zadnou antenu? (a budu mit kvalitni prijem) ..a druha vec to "HDTV" je neco vic nez ze obraz v realnem case uklada do MPEGu? co to vlastne je? moc dik za jakokoliv odpoved
A tady mas neco malo o zkratce HDTV
http://cs.wikipedia.org/wiki/HDTV
http://www.radiotv.cz/radio-clanky/2691 ... -hdtv.html
- F1l1p
- Středně pokročilý
Chci si koupit tuhle kartu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35279 , ale chce podporu PCI 2.3 a já mám na desce "jen" 2.2 - myslíte že to je velký problém? Jak jsem se díval, tak prakticky všechny digitální karty chtějí PCI 2.3, pak bych musel koupit nějaký USB tuner a ty prý nemají tak dobrou citlivost na příjem signálu a to by pro mě mohl být problém.
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to velký problém, a na serveru Tvfreak jsme to několikrát řešili. Je tam rozdíl v napětí PCI slotu, a důsledkem toho je, že zhruba po 20 minutách se ti začne sekat obraz tuneru až po čase úpně zatuhne. Pomůže jedině restart. (mnohokrát vyzkoušeno u uživatelů, kteří si koupili tuner pro PCI_2.3, ale měli PCI_2.2, a předem se neinformovali)F1l1p píše:Chci si koupit tuhle kartu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35279 , ale chce podporu PCI 2.3 a já mám na desce "jen" 2.2 - myslíte že to je velký problém? Jak jsem se díval, tak prakticky všechny digitální karty chtějí PCI 2.3, pak bych musel koupit nějaký USB tuner a ty prý nemají tak dobrou citlivost na příjem signálu a to by pro mě mohl být problém.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
- F1l1p
- Středně pokročilý
OK. Mohli by jste mi teda poradit nějaký dobrý USB tuner? Celkem se mi líbí tenhle: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=49 jinak bych se chtěl zeptat, jestli se dá zapojit normálně do USB rozbočovače (nemám volné USB sloty), nebo koupit tu kartu s USB do PCI.
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nejdříve si zkontroluj verzi USB na mašině a podle toho vybírej.
Dá se samozřejmě použít i USB rozbočovač. Ale počítej s tím, že po jednom kabelu ti bude více signálů, které se také nemusí mít rádi.
Radu ohledně produktu ti nedám, protože v oboru tv tunerů dělám už dlouho a vím, že "rada nad zlato" v oblasti tunerů neexistuje a nechci ti poradit něco, co by na tvé konfiguraci nefungovalo. Nejedná se totiž pouze o CPU a grafárnu a RAM, ale také o to, co používáš za programy, jestli používáš herní softwary a spoustu dalšího.
Dá se samozřejmě použít i USB rozbočovač. Ale počítej s tím, že po jednom kabelu ti bude více signálů, které se také nemusí mít rádi.
Radu ohledně produktu ti nedám, protože v oboru tv tunerů dělám už dlouho a vím, že "rada nad zlato" v oblasti tunerů neexistuje a nechci ti poradit něco, co by na tvé konfiguraci nefungovalo. Nejedná se totiž pouze o CPU a grafárnu a RAM, ale také o to, co používáš za programy, jestli používáš herní softwary a spoustu dalšího.
- F1l1p
- Středně pokročilý
Verzi USB? Pokud vím, tak je jen 1.1 a 2.0. Jestli jsi myslel toto, tak mám 2.0. Konfigurace mého PC na tv kartu je v pohodě. Můžeš mi teda aspoň poradit, které firmy dělají nějaký kvalitní software a dobré ovladače k tunerům (lehce ovladatelný, spolehlivý) - myslím, že v těch tunerech nebude zas tak velký rozdíl, ale hlavní je, aby to správně fungovalo.
- Patton
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dobré firmy pro digitální příjem jsou: TechniSat, Leadtek, Haupauge. Ten TechniSat nedělá USB, ale zjisti si, jestli vždy vyžaduje pouze PCI_2.3. Mám dojem, že nikoli.