Jakou TV kartu ?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Feuercv
Začátečník
Začátečník

Jakou TV kartu ?

Příspěvek od Feuercv »

cus lidi chci si koupit TV kartu abych moh vypalovat filmy z TV na DVD ale na trhu jich je strasny hafo...poradite jakou ? tak do 2500...diky moc P.S. aby byla analog i digital
HalenTech
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou TV kartu ?

Příspěvek od HalenTech »

Feuercv píše:cus lidi chci si koupit TV kartu abych moh vypalovat filmy z TV na DVD ale na trhu jich je strasny hafo...poradite jakou ? tak do 2500...diky moc P.S. aby byla analog i digital
Mám dobrou zkušenost s kartami Pinnacle. Leadtek mám a jsou s ní docela problémy - sw. Ani s nejnovější verzí nejdou řadit programy.
AMD The S I L E N C E R powered by: PcLinuxOs
San Diego 3500+@3080MHz 11*280MHz, vcore 1.42V , AC Freezer 64, MSI K8N Neo2 FX nForce3 250Gb, Patriot PDC 1GB DDR500 8-4-4-3, Sapphire Ati Radeon x1950 pro 512 + Arctic Cooling Accelero S1, Antec Nine Hundred, PSU Seasonic S12-2 500W, LG GSA-4136, Pioneer A09XL, Logitech X-530. 3DMark01/03/05/06 29485/15384/9894/4597 marks
bivis
Nováček
Nováček

Příspěvek od bivis »

Mám od Leateku 2000XP Expert a je super.Kvalitní obraz citlivej tuner.Software jeden z nejlepších.Na netu je spousta testů a taky tato karta patřila mezi špičky.Jedinej problém je z poslední aktualizací softwaru kde je problém s třídění programů.Proto jediná rada prozatím neaktualizovat poslední verzi.Jinak bezkonkurenční za tu cenu.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Asus My Cinema P7131D
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32308

Nema chybu. Mam uz 2 mesice. Zatim zadnej problem.
Za ty penize lepsi nesezenes...ma analog, digital a radio.
Jedu jenom na digital.
Zaznam to dela skoro tak kvalitni jako je vysilani. Taky ale hodina zaznamu ma kolem 1,5GB.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

bivis píše:Mám od Leateku 2000XP Expert a je super.....
Ty casy jsou uz pryc kdyz tohle bylo jedine kvalitni reseni.
Navic nema digital, jak pozaduje zakladatel tematu.
Naposledy upravil(a) Butch dne čtv 18. kvě 2006, 20:32, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Feuercv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Feuercv »

diky za tip fakt vypada dost dobre na to ze je za 1500 Kc uz si ji bezim objdenat :-)
Black
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

Taky planuju koupit TV kartu a potrebuju poradit. Pozaduji aby karta mela analog i digital a FM radio.

Celkem me zaujala tato karta. Dokaze dokonce ukladat v HDTV, coz je do budoucna vyhoda. Nema s ni nekdo zkusenosti?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36463

Diky za rady
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Tu má jeden můj kolega a je s ní spokojený. :)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
Black
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black »

Patton píše:Tu má jeden můj kolega a je s ní spokojený. :)
Tak to je fajn. :) Pouziva analog i digital?
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Ano, obojí.
majkl-cz
Nováček
Nováček

dotaz na antenu a HDTV

Příspěvek od majkl-cz »

Chtel bych se zeptat na 2 veci...pokud budu chtit kartu pouzivat jako digitalni prijem tak nepotrebuji mit zapojenou zadnou antenu? (a budu mit kvalitni prijem) ..a druha vec to "HDTV" je neco vic nez ze obraz v realnem case uklada do MPEGu? co to vlastne je? moc dik za jakokoliv odpoved :wink:
scarinko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scarinko »

Nazdar potreboval by som tiez oporadit s TV akrtou aku mam kupit ale na slovensku.

najlepsie tuto http://www.agem.sk/?flag=kategorie&cat=0002800301

potrebujem to na nahravanie serialov z telky aby to slo do mpeg 4 do avi nejako

jeden kamos to nahrava do mpeg2 a ked som to chcel prerobit do avi tak to bolo strasne skarede rozlisenie tak 200x150 a pritom som mu zadal v kvalite original co bolo asi 512x380 a druhy to dela taky do mpeg2 a de to v pohode do avi.
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz na antenu a HDTV

Příspěvek od TomV »

majkl-cz píše:Chtel bych se zeptat na 2 veci...pokud budu chtit kartu pouzivat jako digitalni prijem tak nepotrebuji mit zapojenou zadnou antenu? (a budu mit kvalitni prijem) ..a druha vec to "HDTV" je neco vic nez ze obraz v realnem case uklada do MPEGu? co to vlastne je? moc dik za jakokoliv odpoved :wink:
1) Pokud chceš přijímat vysílání na rádiových vlnách, ať už digitální, nebo analogové, tak vždycky potřebuješ anténu.

2) HDTV je standard televize s vysokým rozlišením, to nemá s MPEGem nic společného. Více viz. www.google.com .
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Black
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: dotaz na antenu a HDTV

Příspěvek od Black »

majkl-cz píše:Chtel bych se zeptat na 2 veci...pokud budu chtit kartu pouzivat jako digitalni prijem tak nepotrebuji mit zapojenou zadnou antenu? (a budu mit kvalitni prijem) ..a druha vec to "HDTV" je neco vic nez ze obraz v realnem case uklada do MPEGu? co to vlastne je? moc dik za jakokoliv odpoved :wink:
Na antenu Ti odpovedel TonV.
A tady mas neco malo o zkratce HDTV

http://cs.wikipedia.org/wiki/HDTV
http://www.radiotv.cz/radio-clanky/2691 ... -hdtv.html
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Chci si koupit tuhle kartu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35279 , ale chce podporu PCI 2.3 a já mám na desce "jen" 2.2 - myslíte že to je velký problém? Jak jsem se díval, tak prakticky všechny digitální karty chtějí PCI 2.3, pak bych musel koupit nějaký USB tuner a ty prý nemají tak dobrou citlivost na příjem signálu a to by pro mě mohl být problém.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

F1l1p píše:Chci si koupit tuhle kartu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35279 , ale chce podporu PCI 2.3 a já mám na desce "jen" 2.2 - myslíte že to je velký problém? Jak jsem se díval, tak prakticky všechny digitální karty chtějí PCI 2.3, pak bych musel koupit nějaký USB tuner a ty prý nemají tak dobrou citlivost na příjem signálu a to by pro mě mohl být problém.
Ano, je to velký problém, a na serveru Tvfreak jsme to několikrát řešili. Je tam rozdíl v napětí PCI slotu, a důsledkem toho je, že zhruba po 20 minutách se ti začne sekat obraz tuneru až po čase úpně zatuhne. Pomůže jedině restart. (mnohokrát vyzkoušeno u uživatelů, kteří si koupili tuner pro PCI_2.3, ale měli PCI_2.2, a předem se neinformovali)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

OK. Mohli by jste mi teda poradit nějaký dobrý USB tuner? Celkem se mi líbí tenhle: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=49 jinak bych se chtěl zeptat, jestli se dá zapojit normálně do USB rozbočovače (nemám volné USB sloty), nebo koupit tu kartu s USB do PCI.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Nejdříve si zkontroluj verzi USB na mašině a podle toho vybírej.
Dá se samozřejmě použít i USB rozbočovač. Ale počítej s tím, že po jednom kabelu ti bude více signálů, které se také nemusí mít rádi.
Radu ohledně produktu ti nedám, protože v oboru tv tunerů dělám už dlouho a vím, že "rada nad zlato" v oblasti tunerů neexistuje a nechci ti poradit něco, co by na tvé konfiguraci nefungovalo. Nejedná se totiž pouze o CPU a grafárnu a RAM, ale také o to, co používáš za programy, jestli používáš herní softwary a spoustu dalšího.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Verzi USB? Pokud vím, tak je jen 1.1 a 2.0. Jestli jsi myslel toto, tak mám 2.0. Konfigurace mého PC na tv kartu je v pohodě. Můžeš mi teda aspoň poradit, které firmy dělají nějaký kvalitní software a dobré ovladače k tunerům (lehce ovladatelný, spolehlivý) - myslím, že v těch tunerech nebude zas tak velký rozdíl, ale hlavní je, aby to správně fungovalo.
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Dobré firmy pro digitální příjem jsou: TechniSat, Leadtek, Haupauge. Ten TechniSat nedělá USB, ale zjisti si, jestli vždy vyžaduje pouze PCI_2.3. Mám dojem, že nikoli.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“