Need For Speed Carbon

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Need For Speed Carbon

Příspěvek od Rammstein »

Tak co na to říkáte ?

http://mostwanted.nfsgame.net/images/wa ... 4_1024.jpg
http://mostwanted.nfsgame.net/images/wa ... 2_1024.jpg

Jinak info ještě

Ve druhém videu, které je taky v mlze (jak jinak že jo ) Uvidíme mnohem více aut a podle světel můžeme dokonce rozeznat první vozy (viz seznam níže). Pod některýma autama svítí neony a motory všech aut nádherně burácejí. Je vidět opravdu že se máme na co těšit!

První vozy rozeznány::

* Toyota Supra
* Honda S2000
* Nissan 300ZX
* Nissan 350Z
* Porsche Carrera GT
* Porsche Cayman S
* Porsche 911 Turbo
* Lamborghini Murcielago
* Lamborghini Gallardo
* Ford GT- 40
* Jaguar XKR

/edit/ opraveny odkazy

//edit Thellwin - opraven název threadu :roll:
Naposledy upravil(a) Rammstein dne ned 14. kvě 2006, 18:31, celkem upraveno 1 x.
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

ty url jsou spatna....

krom toho se nepise spedd ale speed...
0118 999 881 999 119 7253
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promazáno OT, stačí když na chybné odkazy upozorní jeden, nemusí se hned připojit "deset" dalších.

Já od toho čekám jenom pokračování v zaběhlém trendu takže je mi ta hra úplně volná :)
Goldnoob team proud member!
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

cool.user píše:krom toho se nepise spedd ale speed...
tobě se asi nikdy nestalo, že si se přehmátl co ?

Jinak sem zaslech, že ty obrázky jsou udělany ve Photoshopu ( předělaný MW ) tak nvm :)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Na 89,9% bych řekl, že ta pozadí na těch jpg jsou z map v mw (rád jsem se honil po dálnicích s bengama, tak ta první mi příjde hódně povědomá). 8-)
Obrázek
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

dalsi blbost co vyjde... uz jsem asi starsi na hry pro 10 lete a nemyslim si ze by z tohoto mohlo vylezt neco normalniho. Uplne zkazena hra to bude...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vse co vidim jsou dva screeny. Co to ma za uzitnou hodnotu ve hrach?
To je spis na smetak tohle.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

No nevim....bude to stejen debilni arkada jako MW...takze mozna se budu kochat obrazkama a ani grafika mi nepride moc pekne...proste to stavi uz jen na jmenu....je to zase chytak na prachy.....
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

pokud to bude stejně infatilní jako MW pak to bude další hřebíček do rakve NFS .... :( Zatím to nevypadá nijak nadějně .. stále stejně nudné nenápadité jsem zvědav zda to alespoň trochu nebude arcáda ...
Voloď
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Voloď »

myslim ze to bude znova brutalna arcada .... co je skoda, ale nahoda je blbec tak mozno... :)
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)
Turok
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Turok »

jj,bude to asi zase stat za prd :(
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Urcite by neskodila nejaka zmena, napriklad alespon vice realisticnosti.. Pro me nejlepsi dil NFS byl a je Porsche challenge, takze byl bych radeji kdyby staveli na tom.. Od NFS HP2 je cela tato serie o nicem, je to fur na stejne brdo..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Mikes
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikes »

Mně přijde Carbon jako návrat k dvojici NFS: Underground, i ty pozadí mi jsou povědomá z vysokohorských serpentin v NFS:U2... Ale dle screenshotů jsem od toho čekal trochu víc, obzvlášť, když to má být 10. pokračování (v potaz neberme Motor City Online). Uvidíme, jak to celé dopadne, doufám, že hra neobsáhne minimum změn a nebude tak lepší si zahrát starší NFS: Underground...
Základní deska: Asus P5WD2 (i955x, socket 775) | CPU: Intel Pentium D930 (Presler, 3.0 GHz, 4 MB cache, BOXovaný chladič) | RAM: Geil 1 GB Kit (2x512 MB, 800 MHz, DDR2) | Grafika: HIS RX1800GTO IceQ3 T (256 MB/256-bit, 1020/500 MHz, PCI-Ex16, 2xDVI, VIVO) | HDD: Maxtor MaxLine 3 (SATA2, 300GB, 7200 ot./min., 16 MB cache) | Case: Aspire X-Plorer-AL (+ 420W zdroj) | Mechaniky: LG GSA-H20L (DVD±R/RW, DualLayer, LightScribe, černá); Apacer 15-in-1 Card Reader | LCD: LG L1940PQ (19", 8ms, DVI) | Příslušenství: myš Logitech MX518; klávesnice Logitech Media Keyboard Elite
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Walker píše:No nevim....bude to stejen debilni arkada jako MW...
NFS:MW je vynikající hra. Ano, je to arkáda, a záměrně to není reálný model řízení auta. Jen teenager co dosud jezdí na kole může "naoko" opovrhovat arkádou (ve skutečnosti 99% teenagerů NFS:MW ukradne a desítky hodin hraje).

Pokud chci osobně jezdit autem, reálně, vyjedu z garáže a sednu do něj. Po německé dálnici ve 280 km/h ujedu domorodcům s Porsche. To je realita. Ale pokud se chci perfektně pobavit na počítači, hrát hru, sáhnu po NFW:MW. Nechci na počítači stupidní a známou "realitu". Chci si zahrát. Skvělé exteriéry, policie, tuning auta, hudba, prostě dost dobrá zábava.

Vytýkat NFS:MW, což je arkáda, že to JE arkáda, je dětinské. Je to jako vytýkat Doom 3, že je FPS, či Civilization IV, že to je strategie a ne RPG. Dětinské...

NFS:Carbon bude opět arkáda, špičkově provedená a kvalitní, a to je moc dobře. Simulovat na počítači něco, co je 1000x lepší v reálu, nemá smysl (pár her to dělá a jsou tržně méně úspěšné). Hra je od toho, aby se člověk zabavil. A to NFS série dělá dokonale.
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

radekhulan píše:NFS:MW je vynikající hra. Ano, je to arkáda, a záměrně to není reálný model řízení auta. Jen teenager co dosud jezdí na kole může "naoko" opovrhovat arkádou (ve skutečnosti 99% teenagerů NFS:MW ukradne a desítky hodin hraje)...
nevím, jestli jsi měl tu čest s celou sérií NFS. NFS, krom toho, že to byla i tak trochu revoluční hra, nabízela skvělou zábavu s výbornýma autama na uzavřených okruzích i silnicích. Už si to asi přesně nepamatuju ale Apline a Cost? Ovladatelnost rozhodně ne vyloženě arkádová a rozdílné vlastnosti aut se dali celkem slušně využít.
NFS II SE s podporou Glide byla opět bomba! 800x600 s nádhernými efekty na Voodoo 2 SLI k tomu brutální kusovky nebo prototypy. Forf GT90 si pamatuju dodnes! Trochu víc arkáda
NFS III HP - 1024x768x32 bitů na Voodoo II SLI opět naprostá bomba! Arkáda? Citelně mi jen chybělo Porsche 911
NFS IV HS - v něčem lepší v něčem horší ale ovladatelnost aut zhoršovala přetáčivost, plavání po silnici.
NFS Porsche - Tímhle směrem se měla série ubírat. Snaha o realistické ovládání a chování auta, celkem slušní oponenti. jen chyběla policie.
tady ale nastal zlom. místo aby NFS byla dál zdokonalována, napadlo je, udělat naprosto jednoduchou hru, ve které půjde jen o zapamatovíní si tratě a ŠTĚSTÍ.
NFS HP II slušná grafika při nízké hw náročnosti jinak si z toho nic nepamatuju.
NFS U - začal mě srát nasriptovanej provoz
NFS U II - sekal sel se - nehrál jsem
NFS MW - nesekal se, dohrál jsem ale SRAL mě naskriptovanej provoz.

osobně by se mi líbila odvozenina mezi NFS PC a NFS+NFS III. kombinace realističtějšího chování auta, podstatně užší silnice a HODNĚ hustej provoz. Na NFS MW se mi totiž nelíbí, že tam auto nejde na asfaltu přetočit.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

Poprve souhlasim s radkem :)
2DD: NFS byla od zacatku arkada tak nevim co tady plasis :) na simulaci si zahraj TOCU apod.
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

klidne at je to arkada, ale hlavne, at je to zabavne. Bohuzel, predvidatelnost prubehu zavodu proti PC je opravdu v kazudem dile cim dal vetsi. proti lidem je to sice lepsi, ale tam zase ubyva na moznostech. mno, prilis od toho neocekavam, ale pouze konstatuji. U NfsMW jsem se vubec nebavil ... bohuzel :-(.
---
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Mno taky se přidám. Jelikož jsem hrál všechny díly nfs, tak k tomu taky mám co říct. Všechny díly do undergroundu byly super. Underground byl pro mě taky něco nového, protože jinde jsem do takový míry tunit nemoh. Underground 2 mě už prakticky vůbec nebavil. Bylo sice hezké, že jsem si moh jezdit kde jsem chtěl, ale už tam nebylo nic novýho.. Na most wanted mě pak překvapila jen grafika.. Nic víc.. Hrál jsem to asi 2 týdny a konec. Nevyčítám tomu, že je to arkádový, ale tento díl, co má teď vyjít už je jen hrabání peněz... Podle toho co jsem četl to bude mix U2 a MW .. Určo si to zahraju, protože hodnotit něco co jsem si nezkusil je blbost, ale myslím, že zkusím jen demo a tím to pro mě skončí. Podle mě to nenabíne nic novýho. Toť můj názor...

A mám takový pocit, že ohánět se tady tím, že nějaké tvrzení je dětinské, je taky docela dětinské a zavání to těžkou namyšleností, ale to tady už nepatří ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Mikes
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikes »

RadekHulan má pravdu v tom, že již první díly byly značně arkádovité a nejinak je tomu i teď. Ovšem v těch prvotních šlo hlavně o zábavu strávenou při hraní, přičemž v posledních letech se ta zábava nedostavuje.

Ano, při hraní MW jsem strávil pěkných pár (možná i desítek) hodin, ovšem to pouto, které mně svazovalo s hrou (např. NFS III), tedy že si hru zapnu, jedu a snažím se ujet trať lépe než minule, což mně na tom velice bavilo, tu zkrátka není.

Nějak tak se mi zdá, že tvůrci chtějí ze slavného jména vyždímat maximum. Ovšem, když to bude dobře hratelné a hráči se budou u hry dobře bavit, proč ne. Přesto bych však jako desáté pokračování nečekal něco jako Underground 3...
Základní deska: Asus P5WD2 (i955x, socket 775) | CPU: Intel Pentium D930 (Presler, 3.0 GHz, 4 MB cache, BOXovaný chladič) | RAM: Geil 1 GB Kit (2x512 MB, 800 MHz, DDR2) | Grafika: HIS RX1800GTO IceQ3 T (256 MB/256-bit, 1020/500 MHz, PCI-Ex16, 2xDVI, VIVO) | HDD: Maxtor MaxLine 3 (SATA2, 300GB, 7200 ot./min., 16 MB cache) | Case: Aspire X-Plorer-AL (+ 420W zdroj) | Mechaniky: LG GSA-H20L (DVD±R/RW, DualLayer, LightScribe, černá); Apacer 15-in-1 Card Reader | LCD: LG L1940PQ (19", 8ms, DVI) | Příslušenství: myš Logitech MX518; klávesnice Logitech Media Keyboard Elite
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“