POMOC! chyba při zápisu datového DVD
- gish
- Nováček

-
POMOC! chyba při zápisu datového DVD
Potřeboval bych poradit....připaloval jsem mp3 na moje otevřené datové DVD (už tam byl jedna sekce vypálená) , ale při kontrole dat po vypalování mi to hodilo chybu a žádná z mechanik mi teď to DVD nechce načíst..... Předpokládám, že došlo k chybě při vypalování druhé sekce, ale chtěl bych vědět, jestli je nějaká možnost získat věci z té první sekce.....byly to 2GB muziky a jsem docela zoufalej.....Díky moc za pomoc
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- gish
- Nováček

-
Tak jsem vyzkoušel asi 4-5 programů a pořád bez úspěchu...buď jsem nepřišel jak na to nebo mi to házelo nějakou chybu...jedinej dílčí úspěch jsem zaznamenal s programem ISOBuster 1.9, kde jsem zvolil nějakou funkci a našlo mi to snad ty MP3, ovšem když jsem je chtěl zkopírovat na disk tak mě to nepustilo, protože to je jenom trial a mě se nepodařilo nikde najít serial key.....
Tak se chci zeptat, jestli bys mi nedoporučil nějakej konkrétní program s kterým máš zkušenosti a příp. link, kde se dá sehnat (i s serial number)....
Díky moc
PS: A nemohlo opravdu dojít k poškození tý první session? Já si teda myslím, že ne, že při dopalování se s tou první session vůbec nepracuje, ale nejsem nějakej PC expert, tak se ptám....protože teď jsem např. zkoušel program CDRoller a když chci hledat soubory na DVD tak mi to píše že z něj nejde číst.........
Tak se chci zeptat, jestli bys mi nedoporučil nějakej konkrétní program s kterým máš zkušenosti a příp. link, kde se dá sehnat (i s serial number)....
Díky moc
PS: A nemohlo opravdu dojít k poškození tý první session? Já si teda myslím, že ne, že při dopalování se s tou první session vůbec nepracuje, ale nejsem nějakej PC expert, tak se ptám....protože teď jsem např. zkoušel program CDRoller a když chci hledat soubory na DVD tak mi to píše že z něj nejde číst.........
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- gish
- Nováček

-
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- gish
- Nováček

-