POMOC! chyba při zápisu datového DVD

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
gish
Nováček
Nováček

POMOC! chyba při zápisu datového DVD

Příspěvek od gish »

Potřeboval bych poradit....připaloval jsem mp3 na moje otevřené datové DVD (už tam byl jedna sekce vypálená) , ale při kontrole dat po vypalování mi to hodilo chybu a žádná z mechanik mi teď to DVD nechce načíst..... Předpokládám, že došlo k chybě při vypalování druhé sekce, ale chtěl bych vědět, jestli je nějaká možnost získat věci z té první sekce.....byly to 2GB muziky a jsem docela zoufalej.....Díky moc za pomoc
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jistě, stačí použít nějaký image editor a k tý první session se dostaneš.
Bathory
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

Můžeš být konkrétnější.....
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Bathory
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

Tak jsem vyzkoušel asi 4-5 programů a pořád bez úspěchu...buď jsem nepřišel jak na to nebo mi to házelo nějakou chybu...jedinej dílčí úspěch jsem zaznamenal s programem ISOBuster 1.9, kde jsem zvolil nějakou funkci a našlo mi to snad ty MP3, ovšem když jsem je chtěl zkopírovat na disk tak mě to nepustilo, protože to je jenom trial a mě se nepodařilo nikde najít serial key.....

Tak se chci zeptat, jestli bys mi nedoporučil nějakej konkrétní program s kterým máš zkušenosti a příp. link, kde se dá sehnat (i s serial number)....

Díky moc

PS: A nemohlo opravdu dojít k poškození tý první session? Já si teda myslím, že ne, že při dopalování se s tou první session vůbec nepracuje, ale nejsem nějakej PC expert, tak se ptám....protože teď jsem např. zkoušel program CDRoller a když chci hledat soubory na DVD tak mi to píše že z něj nejde číst.........
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

ISOBuster je jeden z nejlepších, proto jsem ti dal ten odkaz a jak vidíš, zvládl by to. Serial key tady řešit nebudeme, to doufám chápeš... :roll:
Bathory
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

...tak já už to pomaloučku vzdávám...podařilo se mi dopátrat a vybavit si cca 90% věcí, co jsem na DVD měl, tak to prostě seženu znova.....ještě mi někdo poradil, abych DVD uzavřel, tak se chci zeptat, jestli neznáš nějaký prográmek, kterej to ovládá...já používám NERO a tam jsem to neobjevil......
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Jo v NERO to jde, nebo na to DVD připal krátký soubor a dej uzavřít DVD.
Bathory
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

....když tam chci něco připálit tak mi to napíše, že DVD není prázdný a že když tam budu vypalovat, tak přemažu to co tam mám.....není tam někde přímo jenom volba na uzavření DVD (bez dopalování)....já nic takovýho nenašel, ale když říkáš, že to v NERu jde.....
gish
Nováček
Nováček

Příspěvek od gish »

...tak problém je "vyřešen"....připálil jsem tam soubor a přemazalo se mi to, co jsem tam měl :sad: ....takže to jdu tahat znovu....akorát mám teď docela obavy, aby se to zase neopakovalo (stalo se mi to teda teprve poprvé).......každopádně ti děkuju za ochotu......měj se
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nic se nepřemazalo, ty session tam jsou, jen to z nich vytáhnout, takže viz. image editor
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“