LightScribe vs LabelFlash

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

vonkuttenberg píše:+ LabelFlash vypada (snad) do budoucna urcite slibneji a snad pohrbi LS. v soucasnosti kresli kvalitneji, kontrastneji a z obou stran :)
Kontrastněji určitě ne, spíš naopak. Bohužel ty obrázky jak ze skeneru, tak z foťáku neodpovídají realitě, ale ono je v podstatě nemožné to kloudně vyfotit. Asi nejlépe to vystihuje tento obrázek, ale přijde na to, jak se to nakloní, stačí kousek a vypadá to hned jinak:
Obrázek
Bathory
vonkuttenberg
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vonkuttenberg »

bathory: no ja jsem cetl (na cdr.cz?) ze ten kontrastni rozdil je markantni a zatimco je LS na konci dechu s jeji technologii, LF pripravuje vylaserovani barvou atd atd... jestli si chtel neco tim obrazkem demonstrovat tak sem to nepochopil :) myslel sem ze LS, ale koukam ze to je LF a prijde mi to dobre na to co se objevi na fotce s LS.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ale, ale... LS má přeci jinou barvu :wink:

No asi takhle. Když se podíváš na LS z jakéhokoliv úhlu, tak vidíš v podstatě pořád to samé, zatímco LF se obraz pořád mění, je to jako vodoznak, výraznější vodoznak, ale že by bylo kontrastnější než LS, to ani náhodou.
Obrázek

U LF je problém je s focením, takže se může zdát, že je výraznější LF, obzvlášť, když to vyjedeš ze skeneru, ale on i blesk z fóťáku udělá svý a pak je to celý do modra, což je bohužel daleko od reality,
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=1599113031
takže jediná možnost je to vyfotit bez blesku a ze strany, viz. obrázek nahoře.

Co se týče budoucích barev u LF, tak je to stejné jako u LS, ti to připravují už dávno, ale nečekej nějaký barevný hody. Když tam bude 3-5 barev, tak můžeme být rádi a ty bude obsahovat potiskovatelná část média, laser barevně neumí. :)

Prostě, není nad Printable a inkoust, tomu se žádný LS ani LF nevyrovná... a nejrychlejší je tak jako tak, lihová fixa... :roll:
Bathory
vonkuttenberg
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vonkuttenberg »

no jakozto grafika me ty lihovky dost irituji :) takze moje lihovka je Canon i865... jen by to chtelo nejak levne zapict at je to alespon kratkodobe odolne vode.
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

lihovka je právě totální oldschool :wink:, obě metody mají svý přiznivce, pokud bych to bral subjektivně z racionálního hlediska, tak je pro mě zatím (?) vitězem LS, protože jediný LF média dělá Ritek -- děkuji, nechci
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Jajjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajjun »

No já jsem viděl jak LF tak i LS. A poté si koupil vypalovačku která umí LS. Je to hezčí, výraznější a média jsou levnější a lépe k sehnání.
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

přiznám se, že jsem docela zvědavej, jak na tom budou nový LS média (1.2). MCC/Verbatim slibuje nejenom kratší dobu "vypálení" potisku, ale potisk by měl i o něco vypadat líp
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Jajjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajjun »

No já LS vypaluji na best a jeden potisk trvá půl hodiny. Když dám dvě vrstvy, aby to bylo výrazné je to hodina. Takže by to určitě chtělo zrychlení a zkvalitnění.
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

časová redukce bude poměrně výrazná (cca 9-10 minut jestli se nepletu), jedinej problém je už tradičně cena médií :(
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..cas pujde na 19min.. kresba bude mit vyssi kontrast.. a update na 1.2 pujde pomoci firmware.. takze pohoda..
Kuchtik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuchtik »

To je dobrá zpráva

CASE COOLERMASTER Elite 330 black RC-330-KKN1-GP, Zdroj SEASONIC SS-400ET-T3, 400W, 80Plus, CPU AMD Athlon II X4 635 (2.9 GHz, s. AM3, 95W) BOX, COOLER Gelid Solution Tranquillo, RAM Kingston HyperX 2x1GB DDR3 1600 MHz CL9 (KHX1600C9D3B1K2/2G), RAM KINGSTON HyperX blu Edition 2GB KIT DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9AD3B1K2/2G)
MB Asus M4A785TD-V EVO - AMD 785G, DDR3, DVI+HDMI, s.AM3 ATX, VGA ATI Sapphire HD 6770 Vapor-X 1GB DDR5, DVI, HDMI, PCI-E , HDD WD Caviar Blue, 3,5" SATA II, 16MB - 640GB, HDD WD Caviar Blue WD10EALX, 3,5" SATA/600, 32MB - 1TB
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“