Od té doby co mám MB Biostar T-force 754 a monitor LG Flatron F720P, se mi občas stane podivná anomálie. Dost často se to stává když už systém běží nějakou tu hodinu, serfuju a zpozoruju, jakoby např. celej obsah googlu (vyhledávací pole atd) kmitalo vertikálně, prostě skáče to nahoru dolu tak o 1 mm i trochu víc. Ale vtip je v tom, že skáče jen to, např okno browseru atd je všechno stabilní. Dělá snad monitoru když je pořádně rozehřátej problém střílet elektrony do bílého pole ? Nemůže to být grafikou ? (integrovaná gf6100, nejde taktovat ..)
Vůbec nevím o co gou a hodně mi to vadí. Děkuji za rady ...[/i]
Nestabilní stránky :)
Moderátor: maXXmilian
- spirit64
- Mírně pokročilý

- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi bych to viděl na odchazející monitor.Zkus jinej monitor a uvidíš .
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
- spirit64
- Mírně pokročilý

ok zkusím. Je tu jistá pravděpodobnost odcházejícího monitoru, ač je dost novej (kupoval jsem ho od někoho kdo ho provozoval cca pul roku) ale po delší době začíná pískat .... a má vyhlej obraz, trochu ale moc to nevadí.krizovka píše:Asi bych to viděl na odchazející monitor.Zkus jinej monitor a uvidíš .
- krizovka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mohl bejt ještě v záruce ne.
spirit64 píše:ok zkusím. Je tu jistá pravděpodobnost odcházejícího monitoru, ač je dost novej (kupoval jsem ho od někoho kdo ho provozoval cca pul roku) ale po delší době začíná pískat .... a má vyhlej obraz, trochu ale moc to nevadí.krizovka píše:Asi bych to viděl na odchazející monitor.Zkus jinej monitor a uvidíš .
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser