Nestabilní stránky :)

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nestabilní stránky :)

Příspěvek od spirit64 »

Od té doby co mám MB Biostar T-force 754 a monitor LG Flatron F720P, se mi občas stane podivná anomálie. Dost často se to stává když už systém běží nějakou tu hodinu, serfuju a zpozoruju, jakoby např. celej obsah googlu (vyhledávací pole atd) kmitalo vertikálně, prostě skáče to nahoru dolu tak o 1 mm i trochu víc. Ale vtip je v tom, že skáče jen to, např okno browseru atd je všechno stabilní. Dělá snad monitoru když je pořádně rozehřátej problém střílet elektrony do bílého pole ? Nemůže to být grafikou ? (integrovaná gf6100, nejde taktovat ..)

Vůbec nevím o co gou a hodně mi to vadí. Děkuji za rady ...[/i]
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Asi bych to viděl na odchazející monitor.Zkus jinej monitor a uvidíš .
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

krizovka píše:Asi bych to viděl na odchazející monitor.Zkus jinej monitor a uvidíš .
ok zkusím. Je tu jistá pravděpodobnost odcházejícího monitoru, ač je dost novej (kupoval jsem ho od někoho kdo ho provozoval cca pul roku) ale po delší době začíná pískat .... a má vyhlej obraz, trochu ale moc to nevadí. :oops:
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Tak to by mohl bejt ještě v záruce ne.
spirit64 píše:
krizovka píše:Asi bych to viděl na odchazející monitor.Zkus jinej monitor a uvidíš .
ok zkusím. Je tu jistá pravděpodobnost odcházejícího monitoru, ač je dost novej (kupoval jsem ho od někoho kdo ho provozoval cca pul roku) ale po delší době začíná pískat .... a má vyhlej obraz, trochu ale moc to nevadí. :oops:
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“