Swap stereo?Jak otočit kanály bez zásahu do kabeláže?
Moderátor: CageJ
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Swap stereo?Jak otočit kanály bez zásahu do kabeláže?
nadpis je jasný. Mám stereo za zády společně s telkou a reciverem, když koukám přes comp na filmy na telce, je to O.K., ale když třeba hraju hru nebo poslouchám mp3, potřebuji kanály prohodit a nechce se mi pokaždé hrabat v kabelech na reciveru a prohazovat to. Existuje nějaká utilitka nebo něco podobného na softwarové přehození.Chystám koupit novou zvukovku(asi SB Audigy ES), bude to podporovat?Díkes.
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nakonec jsem teda ten WinAmp zkusil(2.70), hodil tam ten plugin a nic, plugin je zapsanej v seznamu ale jak jej mám aktivovat nebo spustit?Lipfeather píše:V některejch hrách to jde nastavit.
A Muzika pokud používáš Winamp, tak si stáhni z winamp.com
plugin/DSP/Efect- Nexenium stereo swapper.
Ale funguje jenom s verzí 2.xx
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jasně že se dá něco sestrojit,ale tomu sem se chtěl vyhnout, pravděpodobně to udělám z jacka(pouze vstupy) s vevnitř prohozenejma kontíkama a budu jej podle potřeby vlkládat mezi kablíky
o koupi něčeho podobného neuvažuju,páč nemám čas to shánět
,ale kdyby nekdo věděl o konkrétním prodejci v Práglu, sem s ním 
o koupi něčeho podobného neuvažuju,páč nemám čas to shánět
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To postavis snadno. Kup si prepinac, kterej dokaze naraz prepinat 2 veci. (prodava se to snad v kazdym elektru) A tady sem ti udelal schema jak to udelat. 
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- andrejkn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vyskúšaj ovládače, ktoré sa dajú stiahnuť na www.kxproject.com Podporujú Emu10k1 a Emu10k2 zvukové čipy od creativu. V týchto ovládačoch si vyeš virtuálne prekáblovať rôzne vstupy a výstupy. Vieš použiť na ne rôzne efekty. Napr ja som si napojil gramec na line in, otočil som kanály L a R, zapojil som to cez equalizér a nakoniec som zvýšil hlasitiosť (gain). Ovládače tvoj problém určite vyriešia.
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vyzkouším to,ale mám tušení,že snadné a rychlé přepnutí kanálů(řekněme oním dvojklikem do systémové lišty) to nenabízí....nebo se pletu?nechám se překvapitandrejkn píše:Vyskúšaj ovládače, ktoré sa dajú stiahnuť na www.kxproject.com Podporujú Emu10k1 a Emu10k2 zvukové čipy od creativu. V týchto ovládačoch si vyeš virtuálne prekáblovať rôzne vstupy a výstupy. Vieš použiť na ne rôzne efekty. Napr ja som si napojil gramec na line in, otočil som kanály L a R, zapojil som to cez equalizér a nakoniec som zvýšil hlasitiosť (gain). Ovládače tvoj problém určite vyriešia.
- andrejkn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bude to trochu zložitejšie, ako len jeden dvojklik.Nainštaluj si tie ovládače. V system tray-i budeš mať ikonu KX manager. Klikni na ňu pravým a klikni na DSP. Ukážu sa ti všeliaké kocky a obdĺžniky, ktoré sú prepojené čiaramy (virtuálne kábliky). Moduly sa tam pridávajú podľa toho, aký zvuk si nastavíš. Napríklad keď chceš dekódovať stereo na režimy 2+1, 4+1, 5+1 , tak sa tam automaticky vloží Surrounder. Všetky moduly vieš aj manuálne pridávať v rôznych kombináciách. V FXBus vznikajú všetky zvuky, ktoré sa software-ovo vyrobia.V XRouting-u sa zmiešavajú a epilog predstavuje výstup zo zvukovej karty (Front L R, Rear L R, Sub, center, SPDIF a iné ...
Ak neprídeš na princíp, tak sa mi ozvi na ICQ.
- alisgod
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
díky, na princip jsem přišel, je to hezké, ale pěkně mi to rozkopalo počítač.Start systému(ne počítače) je o třetinu delší a zvuk jde jen asi prvních 10 vteřin(pravděpodobně po načtení nějaké součásti kx), dělal jsem čistou instalací(po odebrání zvukovky a starších ovladačů),chvíli sem se s tím snažil kamarádit,ale tohle jsem neodstranilandrejkn píše:Bude to trochu zložitejšie, ako len jeden dvojklik.Nainštaluj si tie ovládače. V system tray-i budeš mať ikonu KX manager. Klikni na ňu pravým a klikni na DSP. Ukážu sa ti všeliaké kocky a obdĺžniky, ktoré sú prepojené čiaramy (virtuálne kábliky). Moduly sa tam pridávajú podľa toho, aký zvuk si nastavíš. Napríklad keď chceš dekódovať stereo na režimy 2+1, 4+1, 5+1 , tak sa tam automaticky vloží Surrounder. Všetky moduly vieš aj manuálne pridávať v rôznych kombináciách. V FXBus vznikajú všetky zvuky, ktoré sa software-ovo vyrobia.V XRouting-u sa zmiešavajú a epilog predstavuje výstup zo zvukovej karty (Front L R, Rear L R, Sub, center, SPDIF a iné ...