zmena vzhledu xp-themes,shells

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
rabbitleroy
Nováček
Nováček

zmena vzhledu xp-themes,shells

Příspěvek od rabbitleroy »

kam vlozit stahnuty novy vzhled(tema obrazovky) misto klasickych ikon.mam na mysli programy desktop x,window blinds,shells.jak moc zpomali komp a zatezuji operacni pamet? vim, ze nekam do systemu, ale ne presne aby to fungovalo... diky
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

c:\windows\resources\themes

ale musis este pouzit patch ,neviem teraz ako presne sa vola.
Smeli
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Smeli »

Style XP, pouze nádstavba, Aston shell, nahrazuje explorer, využívá méně ram :wink:
Obrázek
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Smeli píše:Style XP, pouze nádstavba, Aston shell, nahrazuje explorer, využívá méně ram :wink:
style xp ale pokud se nepletu neni free. Na "upravu" UXTheme.dll zcela staci uxt multipachte a pak uz staci nahrat skiny do slozky jak rikal van bell
0118 999 881 999 119 7253
rabbitleroy
Nováček
Nováček

a ten patch se pouziva jak? do slozek zvlast zkopirovat pozadi, motiv atd? vy jiny vzhled pouzivate, nebo je to zbytecnost? co se ptam znamych tak nemaji tuchu o co jde-me se libi, ale zacinam se v tom ztracet :(
van Bellen
Začátečník
Začátečník

daj si v google.com vyhladat LONGHORN VISUAL STYLES PACK 3.0...ma to cez 3mb a po instalacii okolo 170mb.samo to nainstaluje tam kde ma.ten patch normalne instalni a potom chod do OBRAZOVKA-VLASTNOSTI a mas tam na vyber naintalovane temy(pri kazdej mozes menit farby,pismo..atd).samozrejme na nete najdes vela inych len treba hladat.

ja osobne mam temu LUNA(longhorn revolution) -farebna schema NEON..
rabbitleroy
Nováček
Nováček

stahnul a nainstaloval jsem tem balik a pouzil patch.do themes se to nasackovalo. ale ve vlastnostech zobrazeni neni videt. nevim odkud to ovladat?
van Bellen
Začátečník
Začátečník

vlastnosti--) VZHLED ...tam by si to mal najst.
rabbitleroy
Nováček
Nováček

tak jsem se podival do archivu billa brany a v diskusi jsem obevil, ze problem bude v nainstalovanem servis packu 2.dal jsem nepatral a podarilo se mi aspon nainstalovat program z www.astonshell.com blizi se to tomu co jsem puvodne zamyslel, ale je to trial verze ktera mi casem skonci... skiny a themes co jsou v archivu tam nejdou nahrat snad kvuli te zkusebni verzi.zapatram po serial number, nebo za mesic budu pokracovat v puvodnim planu :wink:
van Bellen
Začátečník
Začátečník

ako to myslis ,ze problem bude v SP2?ja mam SP2+vsetky update ktore vysli a funguje to.mozem pouzit hocake temy ktore su na nete vdaka tomu patchu a nepotrebujem ziaden soft(a este shareware).
rabbitleroy
Nováček
Nováček

hm.ten patch, musim se na to teda jeste podivat,za par dni- uz jsem z toho trochu unaveny :sad:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Cus, nechci ložnout novej dred tak to pisnu sem.
Možná znáte program Window Blinds který Vám udělá thema. Jenže to thema z něho sice vytahnu, ale je tak rozkouzkovany, že ho jinej program ani winy nedokažou složit. A blby je, že je program omezenej na 60 dní a to ještě nejsou nějaky věci povoleny. Nemate něco podobnyho čim by se to rozloženy schema dalo složit? Furt to otravuje při startu systému s registraci :(
Free verzi sem nenašel...

//edit: našel sem program theme manager, ale stale využivá Window Blinds a bez někoho to prostě nejde
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Smeli píše:Aston shell, nahrazuje explorer, využívá méně ram :wink:
Jak to funguje? Stáhl jsem si to a bojím se, že mi třeba nebudou fungovat automatický aktualizace nebo něco :? Tak jsem to zatím neinstaloval i když to vypadá tak dobře. Nemůže to třeba způsobit nějakou nestabilitu nebo nefunkčnost programů?
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“