zmena vzhledu xp-themes,shells
- rabbitleroy
- Nováček

-
zmena vzhledu xp-themes,shells
kam vlozit stahnuty novy vzhled(tema obrazovky) misto klasickych ikon.mam na mysli programy desktop x,window blinds,shells.jak moc zpomali komp a zatezuji operacni pamet? vim, ze nekam do systemu, ale ne presne aby to fungovalo... diky
- van Bellen
- Začátečník

- Smeli
- Začátečník

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
style xp ale pokud se nepletu neni free. Na "upravu" UXTheme.dll zcela staci uxt multipachte a pak uz staci nahrat skiny do slozky jak rikal van bellSmeli píše:Style XP, pouze nádstavba, Aston shell, nahrazuje explorer, využívá méně ram
0118 999 881 999 119 7253
- rabbitleroy
- Nováček

-
- van Bellen
- Začátečník

daj si v google.com vyhladat LONGHORN VISUAL STYLES PACK 3.0...ma to cez 3mb a po instalacii okolo 170mb.samo to nainstaluje tam kde ma.ten patch normalne instalni a potom chod do OBRAZOVKA-VLASTNOSTI a mas tam na vyber naintalovane temy(pri kazdej mozes menit farby,pismo..atd).samozrejme na nete najdes vela inych len treba hladat.
ja osobne mam temu LUNA(longhorn revolution) -farebna schema NEON..
ja osobne mam temu LUNA(longhorn revolution) -farebna schema NEON..
- rabbitleroy
- Nováček

-
- van Bellen
- Začátečník

- rabbitleroy
- Nováček

-
tak jsem se podival do archivu billa brany a v diskusi jsem obevil, ze problem bude v nainstalovanem servis packu 2.dal jsem nepatral a podarilo se mi aspon nainstalovat program z www.astonshell.com blizi se to tomu co jsem puvodne zamyslel, ale je to trial verze ktera mi casem skonci... skiny a themes co jsou v archivu tam nejdou nahrat snad kvuli te zkusebni verzi.zapatram po serial number, nebo za mesic budu pokracovat v puvodnim planu 
- van Bellen
- Začátečník

- rabbitleroy
- Nováček

-
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Cus, nechci ložnout novej dred tak to pisnu sem.
Možná znáte program Window Blinds který Vám udělá thema. Jenže to thema z něho sice vytahnu, ale je tak rozkouzkovany, že ho jinej program ani winy nedokažou složit. A blby je, že je program omezenej na 60 dní a to ještě nejsou nějaky věci povoleny. Nemate něco podobnyho čim by se to rozloženy schema dalo složit? Furt to otravuje při startu systému s registraci
Free verzi sem nenašel...
//edit: našel sem program theme manager, ale stale využivá Window Blinds a bez někoho to prostě nejde
Možná znáte program Window Blinds který Vám udělá thema. Jenže to thema z něho sice vytahnu, ale je tak rozkouzkovany, že ho jinej program ani winy nedokažou složit. A blby je, že je program omezenej na 60 dní a to ještě nejsou nějaky věci povoleny. Nemate něco podobnyho čim by se to rozloženy schema dalo složit? Furt to otravuje při startu systému s registraci
Free verzi sem nenašel...
//edit: našel sem program theme manager, ale stale využivá Window Blinds a bez někoho to prostě nejde
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Jak to funguje? Stáhl jsem si to a bojím se, že mi třeba nebudou fungovat automatický aktualizace nebo něcoSmeli píše:Aston shell, nahrazuje explorer, využívá méně ram
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur