BIOSTAR T-Force4U s939 - zkušenosti?

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

Jouza
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jouza »

Digital.:před 2 lety sis tady trhal vlasy nad nefunkčností DFI, já jsem Biostar koupil, netaktoval a jedu bez problémů. DFI tady čtu jen problémy.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

zásadně porovnávám to, co je teď ... co bylo mě upřím,ě nezajímá a ani nemusí ... pokud vým zákazníci a řčtenáři vybírají desky teď ne podle toho co bylo ... takže TEĎ je DFI velice dobré a Biostar není !
kcb
Nováček
Nováček

Příspěvek od kcb »

Dobre, ale prirovnavas neporovnatelne, tady ti jasne pisou ze Biostar je o polovinu levnejsi, tomu prece odpovida i vybaveni MB. To je stejne jako kdybych do fora o DFI psal ze je na hovno protoze jsou lepsi MB napr. Tyan. Biostar za cca 1900 bez dane nabizi podobne pretaktovani jako DFI a to nas zajima, ne tvuj nazor na Biostar. Hlavne kdyz jsi majitelem DFI, to pak testy rozhodne jednostranne budou, hlavne kdyz je budes delat ty.
Me zajima hlavne kolik to stoji, co na tom udelam a jestli mi to bude delat nejake chyby. Biostar prodavam 5 let, reklamace jsou hluboko pod MSI a ASUSEM, u DFI pomer reklamaci neznam, ty snad ano, nebo jak vis jestli je DFI stejne kvalitni jako Biostar ? pokud to posuzujes podle sveho jednoho kusu tak je mi te celkem lito ... :)
Odpovědět

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“