BIOSTAR T-Force4U s939 - zkušenosti?
Moderátor: Eddward
- Jouza
- Nováček

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- kcb
- Nováček

-
Dobre, ale prirovnavas neporovnatelne, tady ti jasne pisou ze Biostar je o polovinu levnejsi, tomu prece odpovida i vybaveni MB. To je stejne jako kdybych do fora o DFI psal ze je na hovno protoze jsou lepsi MB napr. Tyan. Biostar za cca 1900 bez dane nabizi podobne pretaktovani jako DFI a to nas zajima, ne tvuj nazor na Biostar. Hlavne kdyz jsi majitelem DFI, to pak testy rozhodne jednostranne budou, hlavne kdyz je budes delat ty.
Me zajima hlavne kolik to stoji, co na tom udelam a jestli mi to bude delat nejake chyby. Biostar prodavam 5 let, reklamace jsou hluboko pod MSI a ASUSEM, u DFI pomer reklamaci neznam, ty snad ano, nebo jak vis jestli je DFI stejne kvalitni jako Biostar ? pokud to posuzujes podle sveho jednoho kusu tak je mi te celkem lito ...
Me zajima hlavne kolik to stoji, co na tom udelam a jestli mi to bude delat nejake chyby. Biostar prodavam 5 let, reklamace jsou hluboko pod MSI a ASUSEM, u DFI pomer reklamaci neznam, ty snad ano, nebo jak vis jestli je DFI stejne kvalitni jako Biostar ? pokud to posuzujes podle sveho jednoho kusu tak je mi te celkem lito ...