Moderátor: L4mka

dyt jsem je tam hodilcrug píše:Na co koberec ? zvýší ti to teplotu a co jsme zatím viděl nějak zásadně pěkně to nevypadalo ... zkus sem hodit toho fotky ať se vidí jak to vypadáSimik píše: dal jsem zacal modd oblepovat kobercem

no ono je toho vicStoobi píše:No konečně už aspoň člověk pozná, že to je Chieftec, ale nejsem si zatím moc jistej, jestli tohle patří do projektů, protože nakoupit dva UV kabely a dát je do case a považovat do za modding, to bylo možná aktuální před třemi lety...

hele stoobi nechces mi dat icq rad bych se zeptal na nejaky detaily atd plsStoobi píše:No konečně už aspoň člověk pozná, že to je Chieftec, ale nejsem si zatím moc jistej, jestli tohle patří do projektů, protože nakoupit dva UV kabely a dát je do case a považovat do za modding, to bylo možná aktuální před třemi lety...

Tedy aby byly okraje decentně zakončeny a zároveň ty mřížky jemně vystupovaly nad povrch bočnice. Okno nevím, zda jsi dělal sám, ale podle stylu řezu okolo madla mi to připadá na originál, protože takhle to Chieftec dělal. Podle mě by nebylo od věci použít kouřový plexi, který podle mě více doladí vnitřní atmosféru. Vnitřek je už druhá věc...vypadá to, že chceš stylizovat do UV osvětlení, takže bych zvolil nosnou barvu (asi modrou - podle kabelů) a tím dotáhl i zbytek. Např. modré UV aktivní plexi, kterým můžeš udělat nějakej ten cover, např: