No ono se to těžko vymýšlí za někoho jiného, nebo spíš je to vlastně nemožné, protože každý má svůj styl a hlavně možnosti. Osobně považuju i tohohle Chiefa za nádhernej kousek a proto bych nijak razantně do designu nezasahoval, spíše ho doplnil... Nedokážu posoudit, co si troufáš, nebo umíš. Ale mě se třeba u toho nelíbí ta větrací perforace na bočnicích, takže tu bych vyřízl a nahradil plechem ze zahnutými okraji a to stejným jako je na předku v těch otvorech, tedy tuším černý s 1mm perforací. To zahnutí myslím asi tímto stylem:

Tedy aby byly okraje decentně zakončeny a zároveň ty mřížky jemně vystupovaly nad povrch bočnice. Okno nevím, zda jsi dělal sám, ale podle stylu řezu okolo madla mi to připadá na originál, protože takhle to Chieftec dělal. Podle mě by nebylo od věci použít kouřový plexi, který podle mě více doladí vnitřní atmosféru. Vnitřek je už druhá věc...vypadá to, že chceš stylizovat do UV osvětlení, takže bych zvolil nosnou barvu (asi modrou - podle kabelů) a tím dotáhl i zbytek. Např. modré UV aktivní plexi, kterým můžeš udělat nějakej ten cover, např:
Tady je vidět třeba ten kus u nápisu, který je z plexi. Jinak komplet lakování case už je tvoje věc, ale asi bych zachoval barevnou stylizaci case, která se dost hodí k masce a celkově bych to udělal dost decentně. Záleží, na co se cítíš a co zvládneš, kolik chceš investovat, apod. Ale tenhle Chief je luxusní kousek podle mě a tak bych volil opravdu jen decentní dotvoření.
Jinak samozřejmě bych vyříznul i zadní perforaci za fanem a použil něco na tenhle styl. A jako fan použít třeba 120mm modrej Revoltec, kterej má pěkný světlo a je tichej.
To jsou jen takový trochu nápady. určitě vymslíš něco sám a určitě lepšího...