Projekt:Simik

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Projekt:Simik

Příspěvek od Simik »

Cau zacal jsem moddovat kompa a chtel bych vedet jak se vam to libi ......zatim to nejsou nejak extra upravy, ale uz se na tom pracuje :-D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Simik dne úte 30. kvě 2006, 20:47, celkem upraveno 8 x.
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

jinak zatim jsem koupil uv neony a nejaky uv kabely dneska prijde novej prebal na kabely jsou to nejaky do motoru :D a dal jsem zacal modd oblepovat kobercem a este udelam asi ovladaci panel a svitici nozky.......jo a pracuju na nove bocnici :oops:
Naposledy upravil(a) Simik dne úte 30. kvě 2006, 19:07, celkem upraveno 2 x.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

takže.. chválim že začínáš fotkama.. ale nechválim že nejsou vidět.. :D uploadni je na www.imageshack.us a paq sem na ně hod linky.. ;)

//edit.. černej mistr byl rychlejší :roll:

//Stoobi - imho není potřeba psát všechno 3x, takže promaz a doporučuju autorovi pak editaci prvního postu.
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

tak opraveno ale kvalita se vice nez hrozna :-D no budu se snazit sehnat lepsi fotak a hlavne potrebuju vymyslet jmeno pro modd ma byt cerno-fialovej
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Simik píše: dal jsem zacal modd oblepovat kobercem
Na co koberec ? zvýší ti to teplotu a co jsme zatím viděl nějak zásadně pěkně to nevypadalo ... zkus sem hodit toho fotky ať se vidí jak to vypadá :)
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

crug píše:
Simik píše: dal jsem zacal modd oblepovat kobercem
Na co koberec ? zvýší ti to teplotu a co jsme zatím viděl nějak zásadně pěkně to nevypadalo ... zkus sem hodit toho fotky ať se vidí jak to vypadá :)
dyt jsem je tam hodil :-D a nebudu to oblepovat cely a teplotu to nejak razantne nezvysi max 2 stupne
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

fotky maj naprosto nulovou vypovídající hodnotu.. takže zatim neni co hodnotit..

//2stoobi: já mu chtěl poradit a mr. nigga to napsal rychleš, ale ve stejnej okamžik.. :roll:
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

koza píše:fotky maj naprosto nulovou vypovídající hodnotu.. takže zatim neni co hodnotit..

//2stoobi: já mu chtěl poradit a mr. nigga to napsal rychleš, ale ve stejnej okamžik.. :roll:
ach jooooo :twisted:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Je fakt že podle těchhle fotek se k tomu nedá nic říct. Jsou tak nekvalitní a tak blbě nafocený, že vypadá všechno dost příšerně. Snad je to jen těma fotkama a ne i v reálu.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Focený z mobilu 1,3Mpixel co? Když to tak fotíš, tak to musíš pořádně osvětlit aby tam nebyl velkej šum
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

ZdenekSveda píše:Je fakt že podle těchhle fotek se k tomu nedá nic říct. Jsou tak nekvalitní a tak blbě nafocený, že vypadá všechno dost příšerně. Snad je to jen těma fotkama a ne i v reálu.
udelal jsem novy fotky ale bude to asi stejne des :evil: ale uz hledam novej :oops:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

lol to sou kabely?
ja ze je to vodnik :oops:
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

Mr.Nigga píše:Focený z mobilu 1,3Mpixel co? Když to tak fotíš, tak to musíš pořádně osvětlit aby tam nebyl velkej šum
ne e to je k700i a ta ma 0.35 :-D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No konečně už aspoň člověk pozná, že to je Chieftec, ale nejsem si zatím moc jistej, jestli tohle patří do projektů, protože nakoupit dva UV kabely a dát je do case a považovat do za modding, to bylo možná aktuální před třemi lety...
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

ale má tam okno, nebo tam už bylo :?
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

Stoobi píše:No konečně už aspoň člověk pozná, že to je Chieftec, ale nejsem si zatím moc jistej, jestli tohle patří do projektů, protože nakoupit dva UV kabely a dát je do case a považovat do za modding, to bylo možná aktuální před třemi lety...
no ono je toho vic :oops: napred jsem prestrikal zdroj pak nakoupil ty prebaly a obalil dale urezal ten koberec a ted pracuju na novym okne(mozna nejakej gravir zatim nevim) , protoze to puvodni bylo celkem na....... jo do dvou zaslepek prijde plexisklo to uz mam urezany a udelam tam asi kvetinacovou mrizku 8-) a ¨vypinace diod na kterych taky pracuju ............... mam toho dost v planu ale dosli prachy :D
Naposledy upravil(a) Simik dne stř 31. kvě 2006, 11:23, celkem upraveno 1 x.
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

Stoobi píše:No konečně už aspoň člověk pozná, že to je Chieftec, ale nejsem si zatím moc jistej, jestli tohle patří do projektů, protože nakoupit dva UV kabely a dát je do case a považovat do za modding, to bylo možná aktuální před třemi lety...
hele stoobi nechces mi dat icq rad bych se zeptal na nejaky detaily atd pls :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ICQ mám v podpise, ale imho od rad je tu forum, takže nepovažuju za nutný to řešit po ICQ.
Simik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simik »

Stoobi píše:ICQ mám v podpise, ale imho od rad je tu forum, takže nepovažuju za nutný to řešit po ICQ.
ok ok ......tak se tedy ptam :oops: co bys este navrhoval krom toho co jsem psal?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No ono se to těžko vymýšlí za někoho jiného, nebo spíš je to vlastně nemožné, protože každý má svůj styl a hlavně možnosti. Osobně považuju i tohohle Chiefa za nádhernej kousek a proto bych nijak razantně do designu nezasahoval, spíše ho doplnil... Nedokážu posoudit, co si troufáš, nebo umíš. Ale mě se třeba u toho nelíbí ta větrací perforace na bočnicích, takže tu bych vyřízl a nahradil plechem ze zahnutými okraji a to stejným jako je na předku v těch otvorech, tedy tuším černý s 1mm perforací. To zahnutí myslím asi tímto stylem:
Obrázek Tedy aby byly okraje decentně zakončeny a zároveň ty mřížky jemně vystupovaly nad povrch bočnice. Okno nevím, zda jsi dělal sám, ale podle stylu řezu okolo madla mi to připadá na originál, protože takhle to Chieftec dělal. Podle mě by nebylo od věci použít kouřový plexi, který podle mě více doladí vnitřní atmosféru. Vnitřek je už druhá věc...vypadá to, že chceš stylizovat do UV osvětlení, takže bych zvolil nosnou barvu (asi modrou - podle kabelů) a tím dotáhl i zbytek. Např. modré UV aktivní plexi, kterým můžeš udělat nějakej ten cover, např:
Obrázek

Tady je vidět třeba ten kus u nápisu, který je z plexi. Jinak komplet lakování case už je tvoje věc, ale asi bych zachoval barevnou stylizaci case, která se dost hodí k masce a celkově bych to udělal dost decentně. Záleží, na co se cítíš a co zvládneš, kolik chceš investovat, apod. Ale tenhle Chief je luxusní kousek podle mě a tak bych volil opravdu jen decentní dotvoření.

Jinak samozřejmě bych vyříznul i zadní perforaci za fanem a použil něco na tenhle styl. A jako fan použít třeba 120mm modrej Revoltec, kterej má pěkný světlo a je tichej. :wink:
Obrázek

To jsou jen takový trochu nápady. určitě vymslíš něco sám a určitě lepšího... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“