KIS 6.0 nebo Outpost?

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Dredd
Začátečník
Začátečník

KIS 6.0 nebo Outpost?

Příspěvek od Dredd »

Co myslite, ze bude lepsi, Kaspersky Internet Security 6.0 nebo Outpost+Kaspersky Antivirus? Nebo KIS (bez antihacking)+Outpost, ale aby se to nejak nekousalo mezi sebou ;-)
Albatron K8NF4X / AMD ATHLON 64 3000+ / Gainward 6600 GT/ 2 048 Mb DDR RAM / WD 40 Gb, Maxtor 160 Gb / SB Live 5.1 / DVD-RW NEC, DVD-ROM Samsung / Pixma IP4000 / WinXP SP1
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ty dva produkty bych mezi sebou nemíchal. KAH jsem zkoušel, nějak mi nešel pořádně nastavit respektive ignoroval to co jsem mu nastavil. je možný že jsem to nastavil blbě, nevim. Outpost má zase ve zvyku občas někde něco zapomenout. ale celkově jsou oba produkty na hodně vysoké úrovni, osobně Outpost používám.
ignorelist: kremrole a dezoláti
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

Jako firewall bych spíš volil Kerio - jasné a rychlé nastavení, spolehlivost, ... Outpost se mi zdá někdy až nepatřičně starostlivý na nesprávných místech a mě osobně dělal problémy ve hrách. :)
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Hoď tam KIS6 - máš to v jednom balíku. :oops:
Dredd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dredd »

Shit: no to jo, ale neni Outpost lepsi jako firewall? Ted na notebooku mam Outpost a KIS bez antihackingu (jinak by mi to nedovolilo nainstalovat KIS) na vsechno ostatni. Zatim to nejak vyrazne neblbne, a tak premejslim, ze bych i na pc dal misto KAV k Outpostu KIS.
Albatron K8NF4X / AMD ATHLON 64 3000+ / Gainward 6600 GT/ 2 048 Mb DDR RAM / WD 40 Gb, Maxtor 160 Gb / SB Live 5.1 / DVD-RW NEC, DVD-ROM Samsung / Pixma IP4000 / WinXP SP1
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Dredd píše:..ale neni Outpost lepsi jako firewall?...
Otestuj KIS6 a ozvi se...
Dredd píše:ze bych i na pc dal misto KAV k Outpostu KIS.
To se bude tlouct... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“