KIS 6.0 nebo Outpost?
- Dredd
- Začátečník

KIS 6.0 nebo Outpost?
Co myslite, ze bude lepsi, Kaspersky Internet Security 6.0 nebo Outpost+Kaspersky Antivirus? Nebo KIS (bez antihacking)+Outpost, ale aby se to nejak nekousalo mezi sebou 
Albatron K8NF4X / AMD ATHLON 64 3000+ / Gainward 6600 GT/ 2 048 Mb DDR RAM / WD 40 Gb, Maxtor 160 Gb / SB Live 5.1 / DVD-RW NEC, DVD-ROM Samsung / Pixma IP4000 / WinXP SP1
- zombux
- Odborník PCT

ty dva produkty bych mezi sebou nemíchal. KAH jsem zkoušel, nějak mi nešel pořádně nastavit respektive ignoroval to co jsem mu nastavil. je možný že jsem to nastavil blbě, nevim. Outpost má zase ve zvyku občas někde něco zapomenout. ale celkově jsou oba produkty na hodně vysoké úrovni, osobně Outpost používám.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- piXar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- Dredd
- Začátečník

Shit: no to jo, ale neni Outpost lepsi jako firewall? Ted na notebooku mam Outpost a KIS bez antihackingu (jinak by mi to nedovolilo nainstalovat KIS) na vsechno ostatni. Zatim to nejak vyrazne neblbne, a tak premejslim, ze bych i na pc dal misto KAV k Outpostu KIS.
Albatron K8NF4X / AMD ATHLON 64 3000+ / Gainward 6600 GT/ 2 048 Mb DDR RAM / WD 40 Gb, Maxtor 160 Gb / SB Live 5.1 / DVD-RW NEC, DVD-ROM Samsung / Pixma IP4000 / WinXP SP1