Half-Life 2: Episode One

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Jasper píše:
spirit64 píše:To je formou těch otazníčků jako v Lost Coast ? nebo to vývojáři komentují během hraní
Jj, je to jak v lost coast, jen jsou ty bublinky trochu lépe udělané :)
Jinak oproti lost coast trochu optimaliovali, na mijí sestavě (A643000+, 1GB RAM, 6600GT) to jede na toto nastaveni plynule. HDR je fakt pěkné. Jinak příběh a vůbec celková hra je velmi povedená. Líbí se mi hlášky od Alyx.
Nejvíce mě dostala, jak jsme šli po tmě v podzemní garáži, a byli tam zombies, Alyx šla za mnou a najednou ona začala dělat zvuky jako zombie, otočil jsem se na ní baterkou a ona se začla smát :-D Mazec...
Tak to sa mi nexce verit ze ti to ide plynulo. Mne na mojom PC uz aj HL 2 na niektorych miestach daval 20 FPS :x A skusal som rozne ovladace atd...
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

musis taky vzit v potaz je on ma A64, ramky urcite 400ky v dualu... a grafika to utahne urcite jeste v mezich, uplne plynule to ale urcite nebude :)
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

je tam aspon bloom alebo ta specialna HL2 verzia HDR aby to islo aj na x800gto?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

from_CZ píše:musis taky vzit v potaz je on ma A64, ramky urcite 400ky v dualu... a grafika to utahne urcite jeste v mezich, uplne plynule to ale urcite nebude :)
mam radeona X1300PRO (mirne taktleho) a mam stejne nastaveni az na to ze anizo mam 8x a neklesa to pod 30fps (prumerne tak 45-50)
beardie píše:je tam aspon bloom alebo ta specialna HL2 verzia HDR aby to islo aj na x800gto?
je tam to same co v Lost Coast, takze jestli to to bezelo tam tak tady nebude problem
Naposledy upravil(a) palda dne sob 3. čer 2006, 14:17, celkem upraveno 1 x.
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Včera jsem to začal, zatim asi jen hoďku aby mi to vydrželo a je to dost dobrý, baví mě to :) Apokalyptický zpracování zničený citadely je super...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tom01 píše:Včera jsem to začal, zatim asi jen hoďku aby mi to vydrželo a je to dost dobrý, baví mě to :) Apokalyptický zpracování zničený citadely je super...

jen me prekvapila ze zacatku vyssi obtiznost.. dozil sem ale s 24HP :-D
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

.

Příspěvek od piXar »

radekhulan píše:A taháš to ze Steamu po zakoupení nebo z torrentu? Krást je špatné a dělají to jen socky, tudíž věřím, že je to Steam... :D
Zkus hádat, samozřejmě že to tahá z torrentu, je to přece chudý, uhrovitý, warezem posedlý a psychopatický teenager valící na usopleném Opteronu, který nikdy nedosáhne kvalit TEBE a tvého nejnavštěvovanějšího blogu v ČR. :|
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

radekhulan píše:
OBR píše:Ano, to se omlouvam asi mas pravdu, jelikoz ja nemam HL2 nainstalovany, tak me se bude stahovat 1.5GB, to ale potvrzuje fakt ze puvodni hra neni potreba, akorat stahnes vice dat.
Pokud HL2 již mám a stahuji o 1GB méně dat tak to potvrzuje jen to, že původní hra JE potřeba, a kdo ji nemá, tak se její sdílené části stáhnou (samozřejmě nikoliv celý HL2)..
bych spis rekl ze neni potreba (opravdu neni nezbytne nutna), ale "jeji vlastnictvi je nalezite oceneno stazenim mensiho mnozstvi dat..." jako nutne povazuju treba vlastnit monitor nebo klavesnici, tohle hru si zahrajeme i bez HL2, takze neni nutne ho mit.

jinak vsimly jste si velkeho zvyseni mnozstvi polygonu na postavach? Napr. Alyx nema tak hranaty pasek a celkove ma jemnejsi rysi v obliceji.. a Barney trosku zhubnul :-D ... libi se mi detailnejsi textury (ale ne o moc)
2d.n3k
Nováček
Nováček

Příspěvek od 2d.n3k »

palda píše:.. a Barney trosku zhubnul ...
a zarostl
jinak jednu část citadely jsem probíhal s 8hp
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

2d.n3k píše:
palda píše:.. a Barney trosku zhubnul ...
a zarostl
jinak jednu část citadely jsem probíhal s 8hp
jo taky jsem si vsiml.. jen se divim ze gordonovy z toho vseho nevypadalo vsechno vcetne oboci :-D .. jinak G-man vypadal na zacatku dost .. zajimave (nechci prozrazovat :-D )
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

tak už tuto hru taky mám a jsem taky mile překvapen jedu na 1280/1024 6AA+16AF +HDR a FPS neklesne pod 50 spíše 55-75 což je super vyborná hra :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak prave jsem to dohral.. na konci to byla docela tuhost :-D ale trailer na EP2 vypadal hodne dobre... konecne nejaka zmena !! :roll:
2d.n3k
Nováček
Nováček

Příspěvek od 2d.n3k »

no jo ale Alyx to trochu nedava jak se tam drží
jak to asi dopadne?
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

povecte presne co a ako, co sa stane, ako to skonci, lebo pouzijem GG :D
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

2d.n3k píše:no jo ale Alyx to trochu nedava jak se tam drží
jak to asi dopadne?

podle toho jak ji odnasi ten Vort... emzak asi nedobre... ale co ja vim :-D ... jinak konec vypadal dobre.. bejt to uplnej konec tak bych je asi (zase) mel chut zabit... :-D
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

Muzu se zeptat tech co to dohrali? Jak to je dlouhe? asi jako Sin anebo delsi?
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Lamac píše:Muzu se zeptat tech co to dohrali? Jak to je dlouhe? asi jako Sin anebo delsi?
zazitek je delsi.. ale dohral jsem to za kratsi dobu nez sin.. (i kdyz pry jsou lidi kterym to trvalo 7 hodin, me to trvalo ani ne 4ry hodiny)
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Tak dohráno, za dva večery v poklidným tempu...nijak extra dlouhý, ale stejně jsem si to užil..konec mi teda zas moc neřek :-D otevřený na pokračování...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Tak jsem to rozjel a je o jak tak koukám jen odvar z HL2,žádný nový možnosti,nápady nic.Gordonovi Freemanovi pořád zůstal jeho trapnej manipulátor. Po dvou hodinách hraní jsem tam na nic geniálního nenarazil a ani jednou mě nezabili...divný.Jinak pokad je považováno za geniální střelit energetickou kouli někam odrazem,tak na něco tak genialního přijde i uplnej magor hned na druhej pokus nicméně někomu to asi genialní přijde...i takoví jsou mezi námi.Asi si pořídím Rubikovu kostku.Ale musím pochválit engine..je hezky vyladěnej a jede jak má btw. Alyx "Nesmrtelná" výborně dotváří tu nic moc AI co tam je použitá...žádný krytí,žádná krycí palba,granaty jsou házený jen tak aby se neřeklo,přesuny nepřítele taky na h***o...nepřítel na Vás běží jako pes,když v ruce držíte salám.V Tomhle se to na F.E.A.R. vůbec nehrabe.Vono to totiž není o 500% lepší,jak tu někdo tvrdí...i když je to určitě lepší než skvělý výborně hratelný Godfather Ale jinak slušná gamesa,ani moc nelituju,že jsem si ji pořídil..
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

sheeen píše:Tak jsem to rozjel a je o jak tak koukám jen odvar z HL2,žádný nový možnosti,nápady nic.Gordonovi Freemanovi pořád zůstal jeho trapnej manipulátor. Po dvou hodinách hraní jsem tam na nic geniálního nenarazil a ani jednou mě nezabili...divný.Jinak pokad je považováno za geniální střelit energetickou kouli někam odrazem,tak na něco tak genialního přijde i uplnej magor hned na druhej pokus nicméně někomu to asi genialní přijde...i takoví jsou mezi námi.Asi si pořídím Rubikovu kostku.Ale musím pochválit engine..je hezky vyladěnej a jede jak má btw. Alyx "Nesmrtelná" výborně dotváří tu nic moc AI co tam je použitá...žádný krytí,žádná krycí palba,granaty jsou házený jen tak aby se neřeklo,přesuny nepřítele taky na h***o...nepřítel na Vás běží jako pes,když v ruce držíte salám.V Tomhle se to na F.E.A.R. vůbec nehrabe.Vono to totiž není o 500% lepší,jak tu někdo tvrdí...i když je to určitě lepší než skvělý výborně hratelný Godfather Ale jinak slušná gamesa,ani moc nelituju,že jsem si ji pořídil..
kup si radši hned dvě kostky a cheesmastera k tomu :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“