Tak to sa mi nexce verit ze ti to ide plynulo. Mne na mojom PC uz aj HL 2 na niektorych miestach daval 20 FPSJasper píše:Jj, je to jak v lost coast, jen jsou ty bublinky trochu lépe udělanéspirit64 píše:To je formou těch otazníčků jako v Lost Coast ? nebo to vývojáři komentují během hraní![]()
Jinak oproti lost coast trochu optimaliovali, na mijí sestavě (A643000+, 1GB RAM, 6600GT) to jede na toto nastaveni plynule. HDR je fakt pěkné. Jinak příběh a vůbec celková hra je velmi povedená. Líbí se mi hlášky od Alyx.
Nejvíce mě dostala, jak jsme šli po tmě v podzemní garáži, a byli tam zombies, Alyx šla za mnou a najednou ona začala dělat zvuky jako zombie, otočil jsem se na ní baterkou a ona se začla smátMazec...
Half-Life 2: Episode One
Moderátor: Baneshee
- Logue
- Začátečník

- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
musis taky vzit v potaz je on ma A64, ramky urcite 400ky v dualu... a grafika to utahne urcite jeste v mezich, uplne plynule to ale urcite nebude 
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- beardie
- Středně pokročilý

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mam radeona X1300PRO (mirne taktleho) a mam stejne nastaveni az na to ze anizo mam 8x a neklesa to pod 30fps (prumerne tak 45-50)from_CZ píše:musis taky vzit v potaz je on ma A64, ramky urcite 400ky v dualu... a grafika to utahne urcite jeste v mezich, uplne plynule to ale urcite nebude
je tam to same co v Lost Coast, takze jestli to to bezelo tam tak tady nebude problembeardie píše:je tam aspon bloom alebo ta specialna HL2 verzia HDR aby to islo aj na x800gto?
Naposledy upravil(a) palda dne sob 3. čer 2006, 14:17, celkem upraveno 1 x.
- tom01
- Mírně pokročilý

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- piXar
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
.
Zkus hádat, samozřejmě že to tahá z torrentu, je to přece chudý, uhrovitý, warezem posedlý a psychopatický teenager valící na usopleném Opteronu, který nikdy nedosáhne kvalit TEBE a tvého nejnavštěvovanějšího blogu v ČR.radekhulan píše:A taháš to ze Steamu po zakoupení nebo z torrentu? Krást je špatné a dělají to jen socky, tudíž věřím, že je to Steam...
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
bych spis rekl ze neni potreba (opravdu neni nezbytne nutna), ale "jeji vlastnictvi je nalezite oceneno stazenim mensiho mnozstvi dat..." jako nutne povazuju treba vlastnit monitor nebo klavesnici, tohle hru si zahrajeme i bez HL2, takze neni nutne ho mit.radekhulan píše:Pokud HL2 již mám a stahuji o 1GB méně dat tak to potvrzuje jen to, že původní hra JE potřeba, a kdo ji nemá, tak se její sdílené části stáhnou (samozřejmě nikoliv celý HL2)..OBR píše:Ano, to se omlouvam asi mas pravdu, jelikoz ja nemam HL2 nainstalovany, tak me se bude stahovat 1.5GB, to ale potvrzuje fakt ze puvodni hra neni potreba, akorat stahnes vice dat.
jinak vsimly jste si velkeho zvyseni mnozstvi polygonu na postavach? Napr. Alyx nema tak hranaty pasek a celkove ma jemnejsi rysi v obliceji.. a Barney trosku zhubnul
- 2d.n3k
- Nováček

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mirkana
- Začátečník

-
tak už tuto hru taky mám a jsem taky mile překvapen jedu na 1280/1024 6AA+16AF +HDR a FPS neklesne pod 50 spíše 55-75 což je super vyborná hra 
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- 2d.n3k
- Nováček

-
- XeZ
- Začátečník

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tom01
- Mírně pokročilý

- sheeen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to rozjel a je o jak tak koukám jen odvar z HL2,žádný nový možnosti,nápady nic.Gordonovi Freemanovi pořád zůstal jeho trapnej manipulátor. Po dvou hodinách hraní jsem tam na nic geniálního nenarazil a ani jednou mě nezabili...divný.Jinak pokad je považováno za geniální střelit energetickou kouli někam odrazem,tak na něco tak genialního přijde i uplnej magor hned na druhej pokus nicméně někomu to asi genialní přijde...i takoví jsou mezi námi.Asi si pořídím Rubikovu kostku.Ale musím pochválit engine..je hezky vyladěnej a jede jak má btw. Alyx "Nesmrtelná" výborně dotváří tu nic moc AI co tam je použitá...žádný krytí,žádná krycí palba,granaty jsou házený jen tak aby se neřeklo,přesuny nepřítele taky na h***o...nepřítel na Vás běží jako pes,když v ruce držíte salám.V Tomhle se to na F.E.A.R. vůbec nehrabe.Vono to totiž není o 500% lepší,jak tu někdo tvrdí...i když je to určitě lepší než skvělý výborně hratelný Godfather Ale jinak slušná gamesa,ani moc nelituju,že jsem si ji pořídil..
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
- spirit64
- Mírně pokročilý

kup si radši hned dvě kostky a cheesmastera k tomusheeen píše:Tak jsem to rozjel a je o jak tak koukám jen odvar z HL2,žádný nový možnosti,nápady nic.Gordonovi Freemanovi pořád zůstal jeho trapnej manipulátor. Po dvou hodinách hraní jsem tam na nic geniálního nenarazil a ani jednou mě nezabili...divný.Jinak pokad je považováno za geniální střelit energetickou kouli někam odrazem,tak na něco tak genialního přijde i uplnej magor hned na druhej pokus nicméně někomu to asi genialní přijde...i takoví jsou mezi námi.Asi si pořídím Rubikovu kostku.Ale musím pochválit engine..je hezky vyladěnej a jede jak má btw. Alyx "Nesmrtelná" výborně dotváří tu nic moc AI co tam je použitá...žádný krytí,žádná krycí palba,granaty jsou házený jen tak aby se neřeklo,přesuny nepřítele taky na h***o...nepřítel na Vás běží jako pes,když v ruce držíte salám.V Tomhle se to na F.E.A.R. vůbec nehrabe.Vono to totiž není o 500% lepší,jak tu někdo tvrdí...i když je to určitě lepší než skvělý výborně hratelný Godfather Ale jinak slušná gamesa,ani moc nelituju,že jsem si ji pořídil..