Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

XPM píše:ty díry v předku, není to už profláklý? (i když pořád pěkný)
Stoobi už to dělá jaksi "sériově", jakože v Pimp My Ride ti daj na auto chromovaný kola ať sou hnusný jak chtěj, Stoobi dává dopředu větráky. Každopádně tenhle mod vypadá dost povedeně :wink:
syrrius
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syrrius »

2 Stoobi: nechtel by ses tim zivit??jen ze ty case delas opravdu jako na bezicim pasu (a spracovani je porad stejne precizni).me se tenhle trebas strasne libi jen tak dal :wink: :wink:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

myslím že se tím i trochu živí...

btw, moc hezký, kejsmody nemusim... tohle je casemod :)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Na předek ses inspiroval u mě co?! :wink: Hele je to moooooc goood, fakt pěkný. Proč si zvolil dozadu tyhle větráky? Mě osobně se teda moc nelíbí.
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Mam takovou dost debilni otazku, heh jak vypada ta vase prima bruska či co? :oops:
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Dugles píše:Mam takovou dost debilni otazku, heh jak vypada ta vase prima bruska či co? :oops:
ne prima jako prima,ale přímá bruska :wink:
A jinak,zase perfektni zpracovani,dobrej napad,a ta zelena se mi libi.Zase marne hledam co kritizovat :(
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

KasMen píše:
Dugles píše:Mam takovou dost debilni otazku, heh jak vypada ta vase prima bruska či co? :oops:
ne prima jako prima,ale přímá bruska :wink:
.........
nj ale jak to vypada? :(
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Dugles píše:
KasMen píše: ne prima jako prima,ale přímá bruska :wink:
.........
nj ale jak to vypada? :(
thread nastroje tu neni jen tak pro parádu http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50117
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..nice work.. taky jak jinak po tech mesicich manualky, zejo.. :wink:

btw: ..kua ja bych dal za tu tvoji lemovku pod vetrakama zivot.. :(
Krutas57
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Pěknej

Příspěvek od Krutas57 »

Je to docela pěknej mod, ale nechápu dvě věci:
A) Kolik už těch modů máš? To tě to eště neomrzelo?
B) Kde na to bereš, do moddingu si už musel dát nejmín cenu mojeho compu
Tohle jsou jen názory nezkušeného uživatele, tak mě PLS nekamenujte :)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Pěknej

Příspěvek od ZdenekSveda »

Krutas57 píše:Je to docela pěknej mod, ale nechápu dvě věci:
A) Kolik už těch modů máš? To tě to eště neomrzelo?
B) Kde na to bereš, do moddingu si už musel dát nejmín cenu mojeho compu
a) až začneš dělat nějakej mod, pochopíš, že to je věc která omrzet nemůže (teda pokud to neskurvíš jako hodně nově načatých modů tady a pak už na to nemáš samozřejmě náladu po kritice kterou slyšíš ze všech stran). Taky jde docela o to, že když nějakej mod děláš, napadá tě během toho spousta dalších věcí který by se ti moc líbily, ale ne třeba zrovna na tom modu co právě děláš. No, a tak zase rozjedeš další protože ty nápady by bla škoda nevyužít.

b) tohle je věc ke které se opravdu nemá cenu vyjadřovat. Finanční stránka se nemůže řešit, protože je to koníček, a tak samozřejmě něco stojí, a je to podobný jako u autotuningu - tam ti taky vlastně nikdo neřekne kolik do toho nacpal (a že je to někdy víc než původní cena toho auta). Ani v casemoddingu neni problem se vysplhat na castku vetsi nez cana HW, ale pak zalezi jestli je to kvuli nejakym specialnim materialum nebo necemu takovymu, nebo jestli je to kvuli tomu, ze si dotycnej koupi nekolik dalsich spickovych veci ze kterych to pak posklada (a ze tu nekteri takovi jsou ze Flegy :P ) Ale v tom druhem pripade uz zacina jit opravdu o cashmodding a ne casemodding.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Moc pekny. To plexi tam vylozene sedlo.
U tech zadnich fanu bych tahokov asi posunul dovnitr hned za fan. Jak tam couhaj ty okraje pod plexi se mi moc nezda.
Jake prislusensty a rychlosti jsi pouzil ze to je tak presne? Ze by nejake doporuceni od Kopiho? :-)
Jeste by to chtelo mozna trochu ozivit vnitrek.
Cernej molitan by nemusel vypadat marne a v kombinaci se zelenou proc ne?
Podle mne vypada cecentne a prijemne. A protoze ten pod MB je antistatickej tak se na tom ani moc nechyta prach.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2DJDuly: Sorry za zklamání, ale ne...ono tahle úprava už tu v mém podání taky byla a dalo by se říci, že to je dost standardní vylepšení pro lepší intake, každopádně mě se to vždycky líbilo na Chieftecích, ale nikdy jsem to neudělal, tak až teď. A proč tyhle fany? Nevím, mě se líběj, jejich design je podle mě povedenej. Navíc jako jedny z mála nejsou po přišroubování úplně nalepený na mřížce, ale mají tam ještě prostor a navíc jsou tichý při hodně příznivý ceně...

2Maxtor: Možná jí seženu...:)

Jinak co se týká toho moddingu, cen, apod. Tak pěkně to napsal Zdenek. Ono já (a možná pár dalších) to už beru ne jako úpravu svého PC, aby vypadalo hezky, apod. Ale prostě jako opravdový a v mém případě vlastně jediný koníček. Jako prostě někdo chodí hrát fotbal, apod. A i kvůli tomu do toho rvu dost peněz, protože mě to baví a je to jistá forma seberealizace. Navíc mám pořád nějaký nápady, tak se to musí nějak využít...:) Rozhodně to zatím není tak, že bych si tím vydělával, ale je to můj sen, chtěl bych casemodding dělat na profesionální úrovni. Bohužel na to je ČR moc malej trh. Každopádně většinová část investic se mi vrátila na soutěžích, ať už v Polsku nebo na Invexu, takže za to jsem rád. Ta finanční stránka - je to těžký. Na některej mod se díky určitým detailům utratí vyšší částka, někde to jde tak, že třeba málo. Tenhle mod by neměl stát víc jak 1k, což je myslím hezký a předpokládám, že to nebude problém splnit. :)

//Ještě 2Woyta:

Jaký nástavce? Od začátku, co mám přímou brusku, tak všechno řežu v ruce s 3mm vrtákem. Na přímý brusce při těch otáčkách řeže jak do másla...:) A pokud máš trochu cit v rukou, tak ho udržíš rovně, popř. jakýkoliv záhyb. Pak dobrušuju tím nástavcem - váleček se šmirglem. Případně pak hrany ještě doleštit několika šmirgly a pastou, jak tu zmiňoval Kopi. Ale ten způsob opracování plexi používám už od začátku.

Co se týká interiéru, samozřejmě tam nějaký úpravy budou, zatím jsem se tam nedostal. Možná dneska nebo zítra začnu.

A ten tahokov. Taky mě to napadlo a zkoušel jsem to, ale přišly mi až moc zasunutý (myslím ty mřížky), proto jsem volil tohle řešení. Navíc ty plexi rámečky jsou z vnitřní strany matněný, takže to až tak znatelný není... :wink:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Stoobi píše:Jaký nástavce? Od začátku, co mám přímou brusku, tak všechno řežu v ruce s 3mm vrtákem. Na přímý brusce při těch otáčkách řeže jak do másla...:) A pokud máš trochu cit v rukou, tak ho udržíš rovně, popř. jakýkoliv záhyb. Pak dobrušuju tím nástavcem - váleček se šmirglem. Případně pak hrany ještě doleštit několika šmirgly a pastou, jak tu zmiňoval Kopi. Ale ten způsob opracování plexi používám už od začátku.
No, tak nejsem sám kdo to dělá vrtákama :). Vlastně všechny mřížky do kouřového plexi jsem dělal právě vrtákem. Nejdřív samozřejmě vyřezat huricane tvar zhruba řezným kotoučkem, a pak doladit tvar frézováním vrtákem. Sháněl jsem nějakej takovej nástvec co by byl třeba tak 2mm frézka po stranách, ale nikde jsem nic nesehnal, takže vrták na to slouží báječně.
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

stoobi :arrow: sory, jestli si to už někde psal, ale proč máš provrtaný těma dvěma šroubama to zelený plexi nahoře case (to větší) co tam plánuješ? ňák mi to neleze do hlavy... btw. chválit je asi zbytečný :P :)
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

To není provrtaný...:) To jsem si jen rozměřoval dirky a tak jsem si tam odložil dva šroubky..a zapomněl je sundat při focení...:)
*EasY_TarGeT*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *EasY_TarGeT* »

aha máš pravdu :lol: v tom odraze o plexi to dělalo efekt, jakoby to bylo i na druhý straně ten závit... :) ok... a na co že si to rozměřoval ty dírky? :roll: asi trochu předbíhám :)
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

to rezes tim malym kotouckem?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Stoobi píše:Od začátku, co mám přímou brusku, tak všechno řežu v ruce s 3mm vrtákem. Na přímý brusce při těch otáčkách řeže jak do másla...:)
2Dugles: Stačí číst ! O pár postů výše o tom mluvíme.

2*EasY_TarGeT*: Notak jelikož to plexi tam ještě není přidělaný, tak zkus hádat...:) Teď to vypadá nějak takhle:
Obrázek

:wink:

//Stoobi - promaz OT, lemovku řešte pls v bazaru nebo na SZ.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

OT/ Tyhle vzorky mi prinesl Handa na ukazku. Asi s nim budu muset nekdy hodit rec.
Obrázek
/OT
Tak presny ruce jako ty nemam. Budu muset neco vymyslet.

//Stoobi - tak ta druhá zleva, ta by mi měla teď přijít. Měl bych jí mít cca. 38m :-D Je skoro stejná jako ta co mám teď, rozměrově úplně. Jen má malinko zaoblenou "hlavu" :oops:
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“