Project: Green_Master by Stoobi | final shots on page 17 |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Takže tady je dnešní upgrade. Jak už je asi jasné s předchozí fotky, tak plexi už je přišroubované. Jsou to 3mm imbusové šroubky. Na prvních fotkách je vidět plexi hned po zabroušení a zaleštění hran. Nahoře v malém okénku ještě byly dva kousky plechu, který dost "svítily", tak jsem tam nalepil pásky karbonové folie. A pak nějaký kompletnější fotky, popř. detaily. Zevnitř jsou na šroubkách krycí matky...:)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tady je pak dobře vidět opravdu agresivní svit okrajů plexi. Je to focelý na slunci...:)
Obrázek

No a teď navečer jsem ještě začal dělat na předku. Takže dosadit spodní část hliníku na plastový rám (tzn. prořezat) a pak pásek plexi. Musel jsem tam ještě vrtat díry pro ty distanční sloupky a dělat závity. Zatím tedy case vypadá tak, jako na poslední fotce...ještě přemýšlím, zda ve spodní části vyříznout ty díry před rourama na fany nebo to nechat takhle. Prostor pro nasávání je okolo plexi. Co myslíte?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Next upgrade coming soon. :oops:

//Ještě podotýkám, že plexi u dvířek ještě není úplně přidělaný, samozřejmě tam chyběj dva šroubky (i distanční sloupky)... :wink:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Já si myslím, že takhle by to sice vypadalo líp, ale když to člověk nevidí naživo, tak nevím jestli stačí ty malé mezery pro nasávání vzduchu. To ale musíš vědět sám. Pokud to máš dost dalekao a nasávat to tak bude v pohodě, díry bych do toho nedělal.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

ZdenekSveda píše:...
jj, právě jsem si taky říkal, že by to takhle vypadalo líp. Ty distanční sloupky vytvářejí 1cm mezeru nahoře a dole a na poku je cca. 5mm prostoru, takže předpokládám, že by to mělo stačit. No uvidíme, až sundám tu ochranou folii, jak to bude vypadat, pak se rozhodnu...ale u mě to je asi 80% bez děr... :twisted:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Stejne hadam ze ty fany budou pomalu bezny taze tok vzduchu by mel byt OK. Budes vpredu davat pod plexi tahokov? Kombinace tohohle plexi + jemnej cernej tahokov vypada pekne. Byl by to na predku dost vyrazny prvek. Nahore planujes cernou DVD-Rom + Kousek zeleneho plexi na distancnich sroubcich?
U nekterych fotek to vypada za to mas nasviceny. Opravdu takze strasne svit v realu?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No ten tahokov. Nevím, neuvažoval jsem o něm. Uvidíme až to osadím, jak to bude vypadat, pokud mě napadne nějaké zajímavé umístění tak proč ne, ale zatím jsem s tím nepočítal..

Jinak nahoře asi tak jak říkáš. Tuhle díru už tam TT mají, což mě se moc nelíbí, ale zadělávat se mi to nechce, takže tam bude polostealth mechanika...uvidíme, jak se to podaří.

Jinak žádná fotka není nasvícena ničím, ani UV katodou, ani jiným světlem. Tedy fotky zevnitř jsou focený při normální žárovce a venku jen prostě na světle (slunci) :wink:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tak to jsou tam dost velký mezery. To bude určitě stačit. A bude to určitě hezčí bez děr, a taky to bude zajímavý, protože to zase někomu bude vrtat v hlavě proč jsou tam fany a před něma najendou plexi :) . Myslím že to vytvoří velmi povedený celek.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Kdyby se ty fany tocily krokem jako ty v polsku tak by to byl oprvdu efekt. :-)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

To sem zvědav jak tahle case dopadne. To plexi v předu je fakt hustý! Ty díry bych tam nedělal, už by to nebylo ono. Ten displej co tam byl tam dáš zase naspátek nebo to nějak zaděláš?
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

heh, přijedu ze školního výletu a sotva se vzpamatuju ze šoku, že nejede server kde hraju WoW, tak dostanu další šok z tohodle :lol:
fakt super odvedená práce, těšim se na pokračování :up:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no určitě bych to nechal bez děr ty už sou provařený
jinak me to trochu pripomina Chieftec
//Woyta Podobnost s Chiefem ciste nahodna? Opravdu ten tvar desne pripomina chiefa.
Sp@ce
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sp@ce »

Můžeš prozradit, kde jsi sehnal ty imbusy se zakulacenou hlavou? Už se je snažím sehnat asi měsíc, ale všude mi říkají "nevedeme", "není", "nevyrábí se", nebo v lepším případě "obyč imbus, na objednávku, ale minimálně 1k kusů"! :?
AthlonXP 2500+@3400+ (watercooled); Epox EP-8RDA3+ (watercooled); Kingston HyperX 2x 512MB 400MHz CL2; Gigabyte Ati Radeon 9600Pro (watercooled); 120GB Maxtor DiamondMax 9; CD/DVD/RW Lite-on; Logitech MX 510 & MediaElite Keyboard; 19" Hyundai ImageQuest910
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Zkus cykloshopy. Takovehle sroubky se na kolech bezne pouzivaji.

Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak opět díky za příjemné ohlasy. Teď jste mě utvrdili v tom, že to nechám bez děr...:)

Jinak podobnost s Chiefem? No ano, je až podezřelá...ale to je už věc TT, když se podíváte na fotky XaserII, tak ten měl dokonce stejně profilovanou spodní část. Tahle III už tam měla kus hliníku. Každopádně tvar je hodně podobnej a mě osobně se moc libí, takže proč to nenechat? :)

A šroubky, teď si nejsem jistej, jestli myslíš ty zakulacený M5 co jsou vzadu na fany nebo ty obyčejný M3 co jsou všude jinde. Ty mají totiž taky trochu zakulacenou hlavu. Každopádně všechny šroubky kupuju v místní prodejně se spojovacími materiály. V každým obyčejným městě je taková min. jedna, takže bych to zase neviděl jako problém. Jen musíš najít správnej shop...:)
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

... to plexi bez dier ... :up: bude aj gravir?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

kukinko píše:bude aj gravir?
Notak já moc gravír nemusím, ale uvažoval jsem o decentním názvu modu na to přední plexi...uvidíme, zatím na to je čas...
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

já myslel že to děláš bráchovi, ten gravír může? vždyť je to docela pěkný (když se to nepřehání):oops:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
DJDuly
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJDuly »

Ten gravír neni vůbec špatnej nápad, dal bych ho na přední,dolní plexi a napsal bych do svisle dolů.Třeba k pravímu okraji. Nápis samozřejmě název modu.
<< Modding is not my hobby, modding is my life >>
kukinko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kukinko »

no jasne, bud nejaky "light" gravir, alebo nieco ako "Stoobi (Snoopy :lol: ) tuning 2.0 ...)
luXor
Nováček
Nováček

.

Příspěvek od luXor »

Mno, zatím je to docela humus, vůbec se mi to nelíbí... myslím, že i ostatní si všimli naprosto odfláknutého modu. Je to naprostá sračka ... prostě HUMUS :blee: :blee: :blee:

Modding na tomto už tak teenagerovském fóru dosti upadl ( ne že by tu někdy byl kvalitní :wink: )....
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Až na tu barevnou kombinaci (zatím) fajn práce ... jak je u Stoobiho zvykem :)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“